Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lisztes Krisztián Magyarország egyik legmeghatározóbb labdarúgó egyénisége. Ki ne emlékezne arra, hogy már igen fiatalon magára húzhatta nemzeti mezét, vagy arra mikor magyar játékosként a Fradi színeiben elsőként lőtt gólt BL meccsen. 28 évesen ért fel karrierje csúcsára, a Werder Bremen labdarúgójaként akkor kupagyőzelemnek és bajnoki aranyéremnek örülhetett. Sajnos utóbbit már beárnyékolta súlyos sérülése, mely évekig rányomta bélyegét további szereplésére.

lisztes krisztián fue2 safe system hajbeültetés hajátültetés kopaszodás hajhullás hajkezelés ferencváros ftc ferencvárosi tc safesystem hajdúsítás
Ezzel egy időben kezdődött hajhullása is, mellyel az évek folyamán akár a szerzetesrendbeli besorolást is könnyen elérhette volna. De hogy Krisztiánnak ne a kolostorba kelljen költöznie, inkább úgy döntött visszatér ismét a Ferencvárosba és a kopaszodására is megtalálja a végső megoldást. Ez nem más volt, mint a hajátültetési beavatkozás. Tudják olyan, mint amit Wayne Ronney is büszkén felvállalt a nagynyilvánosság előtt. Lisztes is hasonló véleményen van, hiszen ezt a mai világban egyáltalán nem kell szégyellni, sőt jó példát kell mutatni annak, aki hasonló problémával küzd.

A műtéti beavatkozás a világ legfejlettebb úgynevezett SafeSystem-FUE fájdalommentes eljárásával történt. A tarkótáji donor területről egy félautomata „fegyverrel” kerültek át a hajszálak Krisztián búbjára. A hajátültetés jelentős változásokon ment át az utóbbi 10 évben, és ez a fejlődés szerencsére egyáltalán nem lassul. A Follicular Unit Extraction (FUE), azaz a graftonkénti hajátültetés alapmódszerének továbbfejlesztett változata a plasztikai sebészetben jelenleg a leghatékonyabb hajbeültetési eljárás.

„Az injekció előtt bekenték egy krémmel a fejbőrömet, ezzel is csökkentették az első fájdalomcsillapítók szúrását. Ezt követően már nem igazán éreztem fájdalmat, csak észleltem, hogy turkálnak a tarkómon. Reggel viszonylag korán kezdtünk, előző este pedig későn feküdtem ágyba, így a délelőtt folyamán vagy kétszer elbóbiskoltam.” – emlékszik vissza Lisztes a műtéti napra.

A teljes végeredmény nagyjából nyár elejére lesz látható, addigra regenerálódnak az újonnan beültetett hajszálak. Ezzel a történetnek még valószínűleg nem lesz vége, mivel Krisztiánnak kicsit vérzékeny volt a fejbőre, így a tervezett átültetendő hajszál mennyiség fele még hátra maradt egy következő alkalomra.

Tudjon meg többet a hajátültetésről!

HairHungary Klinika
www.hairhungary.hu
 

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed