Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Izzadó fejbőr

0 Komment

Nagyon sokakat érint az a probléma, hogy rendszeres hajápolás mellett, akár közvetlen hajmosás után is elkezd izzadni a fejbőrük. Ez főként azért kellemetlen, mert ilyenkor a fejbőr bepállik, viszket, a hajzat pedig könnyebben elkezd zsírosodni, és ez mind bizony fejbőrhámlást is okozhat. De mit tehetünk ellene?

Elsősorban semmiképp sem szabad elviselni, és szemet hunyni felette, hiszen ha nem szüntetjük meg idejében ezt a gondot, az bizony nem csak a fenti kellemetlen tüneteket eredményezheti, hanem egy idő után igen erős hajhullást is okozhat. Így ha nagyon vészes a helyzet, egyből orvoshoz kell fordulni vele, aki fel tud írni olyan megfelelő szereket rá, melyek használatával meg tudjuk gátolni a további romlást. Ha csekély mértékű az izzadás, akkor segíthet például, ha hajmosás után paraffinolajjal dörzsöljük be fejbőrünket. Ezzel nem csak nyugtatjuk fejbőrünket, hanem meggátoljuk a haj és fejbőr kiszáradását, így a hajszálak nem fognak törni és kihullani.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary zsíros haj száraz haj töredezett haj izzadás izzadó fejbőr fejbőrhámlás viszkető fejbőr

Hajunk ápolása nagyon fontos, és kifejezetten lényeges odafigyelni már az apróbb kellemetlenségekre is. Ugyanis ha fejbőrünk izzad, hámlik, viszket, ha hajszálaink túl zsírosak vagy éppen túl szárazak és töredezettek, mindegyik okozhat akár olyan nagy és hirtelen problémát, mint a nagyfokú hajveszteség. Az esetek egy részében ez visszafordítható, ha idejében felismerjük, hogy gond van, és ha kell, szakértő segítséghez fordulunk. Ha viszont nem vesszük komolyan, és azt várjuk, hogy majd magától elmúlik ez a probléma, sajnos sok esetben szembe kell majd néznünk azzal, hogy már túl késő. Természetesen arra is van már megoldás, ha a kopaszodás nem egy visszafordítható állapot. A hajátültetés olyan emberek számára nyújt segítséget, akiknél a hajhullás egy visszafordíthatatlan jelenség, legyen annak bármilyen ok is a hátterében. Viszont ha olyan kopaszodással küzdünk, melynek kideríthető okai is orvosolhatóak, akkor sok esetben elég lehet egy mezoterápiás kezelés, vagy különböző külső és belső szerek alkalmazása ahhoz, hogy frizuránk újra a régi lehessen.

Keresse fel a HairHungary Klinikát, és ismerje meg a különböző megoldásokat hajhullásra:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed