Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tavasz, a diéták ideje

0 Komment

Közeledik az időszak, amikor egyre több ruhadarabtól válunk meg. Először csak a kabát kerül a szekrény mélyébe, de aztán a pulóverek hordása is megszűnik, hiszen minél melegebb lesz, annál kevesebb göncöt kell viselnünk. Sokak számára ez jó hír, hiszen a tavaszt mindenki szereti, azonban akadnak számosan, akik ennek ellenére nem várják a jó időt.

Ugyanis a hosszú, bő pulcsik lekerülésével sokan kezdenek szenvedni a tudattól, hogy nem fogják tudni eltakarni testüket, ami főként az úszógumikra és zsírpárnákra nézve nagyon kellemetlen. És sajnos ilyenkor jön be az őrült próbálkozások ideje, hogyan szabaduljunk meg gyorsan a plusz kilóktól.

diéta

A tömérdek diétázási lehetőség közül sajnos a legtöbben nem a legjobbakat választják. Az eredmény elérésének érdekében ugyanis sokan képesek szinte bármire, ami nem várt következményekkel járhat. Ha valaki nem eszik elegendő mennyiségű tápanyagot, vitamint és ásványi anyagot, az megterheli az egész szervezetet.

Még akkor is, ha maga a fogyás jót tesz nekünk, sajnos a testünknek nem mindenképpen jelent ez csupa pozitívumot. Ha megvonjuk magunktól a kellő anyagokat, akkor gyengül a bőr, a köröm és a haj szerkezete például, utóbbi pedig gyorsan hajhulláshoz is vezethet. Amennyiben súlyosabb gond áll a háttérben, komoly étkezési zavarok kialakulásával, sokkal nehezebb és hosszabb távon oldható csak meg a gond. Viszont ha csupán egy átmeneti, szélsőséges, hirtelen és rosszul megválasztott fogyókúra a ludas, akkor a helyes étrend visszaállításával természetesen a hajzatunk is helyre fog állni maximum fél éven belül.

Ügyesen kell tehát megválasztanunk azt, hogyan és mit étkezzünk ahhoz, hogy ne csak a kívánt súlyt érhessük el, hanem egész szervezetünk egészséges maradhasson. Maga a diéta nem egy rossz dolog, hiszen sokaknak szükséges, azonban az nem mindegy, hogyan fognak hozzá.

A haj hullása mindig rémisztő lehet, és minden esetben át kell gondolnunk, mi okozhatja. A fent említett, és az ehhez hasonló helyzetekben ugyanis elegendő a háttér megoldása, azonban előfordulhat, hogy másfajta hajgyérülés jelentkezik, mint például öröklött jellegű, amikor csak hajátültetéssel lehet orvosolni a kopasz foltokat. 

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed