Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Beckham kopaszodik?

0 Komment

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy David Beckham nem csak az egyik legfelkapottabb sztár a mai napig, hanem bizony stílusával és eleganciájával milliók szemében lehet példakép. A futballista amellett, hogy éveken keresztül a legkeresettebb labdarúgók közé tartozott, folyamatosan elkápráztatja a hölgyeket is.

Amellett, hogy rúgja a bőrt, még modellként is, illetve reklámszerepekben is láthatjuk a mai napig, ami nem meglepő, hiszen amikor a sármot, a megnyerő külsőt és a stílust osztogatták, az nem kétséges, hogy ő bizony többször is sorban állhatott. Az egyik legmeghatározóbb vonzereje többek szerint a frizurájában rejlik, melyet nagy szeretettel változtatgatott az évek során. Most azonban felmerült a kérdés, hogy a híresség vajon nem kopaszodik-e, és ha igen, akkor talán áteshetett már hajátültetésen?

Korábban ugyanis címlapokra került pár kép, melyen kissé gyérebb, sőt, néhol igencsak kopaszabb területek látszódnak frizuráján. Ugyan akkor a sztár azt nyilatkozta, hogy nem vágna bele egy hajbeültetésbe, manapság megint dús és hibátlan hajzattal áll a kamerák előtt.

Amennyiben csak átmeneti állapot volt nála a haj gyérülése, valószínűleg elegendő volt számára néhány kezelés vagy különböző készítmények alkalmazása ahhoz, hogy frizurája ilyen szépen rendbe jöjjön, azonban, ha őt is az öröklött kopaszodás jelei érték utol, akkor csakis a hajátültetés oldhatta meg problémáit.

Nagyon sok sztár nem szereti bevallani, hogy átestek esetleg valamilyen beavatkozáson, pedig a hajátültetésen nincs mit szégyellni. Hiszen ez az egyetlen olyan végleges és biztos megoldás, ami segíthet a genetikai úton ránk törő kopaszodáskor. Ráadásul az ilyen fajta hajritkulást elősegíti az is, ha valaki aktív sportolóként éli életét, éppen ezért nem kizárt, hogy Beckham-nél is erről lehetett szó.

Akárhogy is, a futballsztár frizurája most újra kifogásolhatatlan, és az is biztos, hogy ha újra előbukkannának kopasz foltok, akkor mindenképpen el kell gondolkoznia a hajátültetésen – akár először, akár másodjára esne át ezen a beavatkozáson -, hiszen a szinte már védjegyévé vált tökéletességet nagyban beárnyékolná a kopaszság.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a HairHungary Klinika által kínált, lehetséges kezelésekről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Tegyünk a hajhullás ellen!

0 Komment

A hajritkulás nagyon sok embert érint, és bármennyire is a férfiak jutnak eszünkbe első sorban a kopaszodásról, bizony sajnos sok nő is szenved hajhullástól. Mindkét nemnél ugyanúgy több oka is lehet ennek, melyekre más és más megoldás alkalmazható.

hajhullás hajritkulás hajátültetés mezoterápia női hajhullás hairhungary férfi kopaszodás kopaszodás

Az egyik legnagyobb baj az, hogy míg a férfiak sokszor csak leborotválják egész fejtetőjüket, amint megindul nagyobb mértékben a kopaszodás – és persze ez sokuknak még jól is áll -, a nők ezt nem nagyon tehetik meg. Ennek ellenére még mindig sokan nem fordulnak segítséghez, mert drágának találják, vagy éppen beletörődnek, és azt hiszik, ha máshogy fésülik frizurájukat, akkor eltűntethetik a szemek elől a kopasz foltokat.

Van még ennél is rosszabb, amikor valaki olyan szinten nyugszik bele hajzatának ritkaságába, hogy nem is törődik vele egyáltalán, ami sajnos előbb-utóbb egyfajta igénytelen, ápolatlan kinézetet fog biztosítani. Nem csak felhívja ezzel problémájára a figyelmet, hanem lemondást tükröz, ezzel együtt pedig valószínűleg önképe is sérül.

Nem szabad ilyen könnyen beletörődni a kopasz foltokba, hiszen több lehetőség is van ezek kiküszöbölésére. Első lépésként ki kell derítenünk – persze szakértő segítséggel -, hogy mi is okozza a hajhullást.

Ha olyan problémával állunk szemben, mint például a hormonális gondok, akkor természetesen segíthetnek egyes gyógyszerek, illetve a belső szerek melletti külső, klinikailag tesztelt készítmények alkalmazása. Amennyiben öröklött kopaszodással állunk szemben, akkor úgy, mint a férfiak többségénél, a nők tekintetében is a hajátültetés tudja megadni a végső és biztos megoldást.

Ha olyan gond áll a háttérben, mint például étkezési zavarok, sok stressz vagy éppen sok hajfesték alkalmazása, akkor akár az is elég lehet, hogy ezeket megváltoztatjuk vagy kiiktatjuk életünkből. A legtöbb hölgy esetében viszont ki kell emelnünk, hogy a hajhullás okozta problémára a mezoterápiás kezelés jelenti a kiutat. A mezoterápia lényege az, hogy a legjobb hatás elérése érdekében közvetlenül a problémás területre – jelen esetben a hajtüszőkhöz - juttatják injekciós tűvel a megfelelő hatóanyagokat.

Létezik tehát többfajta megoldás is, ezért nem szabad elfogadnunk azt, amit alapvetően nem is kell, és lépjünk annak érdekében, hogy újra szép, dús frizuránk lehessen, melynek köszönhetően mi is megújulhatunk.

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Nem csak megfázásra

0 Komment

Itt a hideg tél, és egyre nő a betegek száma, nagyon sokan küszködnek a náthával, megfázással. Ilyenkor mindig előjönnek a jobbnál jobb, és furcsábbnál furcsább, otthoni praktikák, mindenkinek más ellenszere van, mindenki mást vet be annak érdekében, hogy újra egészséges lehessen.

Köztudott, hogy a hagymák minden fajtájának fogyasztása nagyon jó hatással lehet a szervezetre, sőt, vannak, akik nem csak fogyasztják. Torokgyulladásra például tökéletes gyógyír, ha apróra vágott vöröshagymadarabokat zsebkendőbe tekerve a nyakunk köré helyezünk, ezzel előidézzük a gyulladás csökkenését.

De nem csak erre jó a vöröshagyma! Mivel ebben az időszakban hajzatunk is megviselt, hiszen nem csak szárító hatásokkal találkozik, mint a hideg szél például, hanem bizony a betegségek is szintén negatívan érintik a hajhagymák működését is, hiszen az egész szervezet harcban áll ilyenkor és legyengül, sok esetben pedig nem várt, a szokottnál sokkal erősebb hajhullás indul meg.

hagyma vöröshagyma hajpakolás hajhullás kopaszodás hajritkulás hairhungary hajátültetés öröklött kopaszodás hideg tél hajhagyma megfázás nátha betegség

Ebben az esetben igen jót tudunk tenni frizuránkkal, ha két nagy fej vöröshagymának kipréseljük a levét, keverünk hozzá egy kis mézet, és ezt a pakolást felvisszük hajzatunkra. Célszerű egy törölközővel, vagy zuhanysapkával elfedni fejünket, és a lehető legjobb hatást akkor érjük el, ha ezzel a pakolással együtt alszunk, majd csak reggel mossuk le hajunkról, langyos vízzel.

Hajzatunk puha, fényes és egészségtől kicsattanó lesz, akár csak mi, ha ténylegesen segítjük szervezetünket a jótékony hagyma mindennemű felhasználásával. Természetesen a hajhullásnak más okozói is lehetnek, így nem minden esetben segít, ha ehhez hasonló kencéket használunk, viszont sok gondot megelőzhetünk velük.

A kopaszodás problémája mögött rengeteg tényező állhat, ezek egy részét meg lehet szüntetni vagy oldani, de sajnos az olyan hajritkulás okát, mint az öröklött kopaszodás, természetesen nem lehet kiiktatni. Ilyen esetben sem kell elkeserednünk, hiszen erre is létezik már nem csak tökéletes, hanem végleges megoldás, méghozzá a hajátültetés.

Ismerje meg jobban a kopaszodás elleni leghatékonyabb megoldásokat, köztük a hajátültetést is:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Óvatosan a csalásokkal!

0 Komment

Sajnos, mint minden mást, több olyan készüléket is hamisítanak már, melyek a haj formázására lettek kifejlesztve. A baj nem csak az, hogy ezeket többmilliós számban hamisítják, hanem az is, hogy rengeteg álhírlevélben reklámozzák őket, fantasztikusan olcsó árakért, ami miatt egyre többen esnek bele a csapdába.

A különböző hajformázók eleve képesek károsan hatni hajzatunkra, azonban ma már a ténylegesen jól kifejlesztett, hőszabályzós termékek annyira nem fenyegetnek veszéllyel, persze csak abban az esetben, ha nem órán-száján használjuk őket, illetve hajunkat is megfelelőképp ápoljuk. A készülékek tökéletesen elkészített hasonmásai azonban nem csak a frizuránkra nézve veszélyesek, hanem bizony néha balesetveszélyesek is. Könnyen szétesnek, megégetnek és természetesen nincs garancia rájuk, amivel reklamálhatnánk.

hajhullás kopaszodás hajritkulás hairhungary hajátültetés haformázók göndörítő csalás hamisítvány karácsony ajándék

Nem szabad tehát, hogy becsapjanak minket a fantasztikus árak, és a tömérdek mennyiségben megkapott hírlevelek, mert igencsak pórul járhatunk. Most, karácsony előtt pedig még inkább figyelmesnek kell lennünk, hogy milyen ajándékot kérünk, vagy veszünk. Mielőtt bármilyen terméket megvásárolnánk a neten, nagyon fontos, hogy nézzünk körbe, milyen véleményeket olvashatunk róluk, és ha lehetséges, akkor az eredeti gyártók honlapján legalább azt figyeljük meg, hogy milyen a termék doboza, és maga a készülék hogy néz ki, mert sok esetben már ez is lebuktatja a csalókat.

Ha nem tesszük meg ezeket a lépéseket, akkor bizony nem csak a pénztárcánk, hanem hajzatunk is rosszul fog járni. A haj megégetése ugyanis akár azt is eredményezheti, hogy csak úgy tudjuk megmenteni frizuránkat, ha nagyon rövidre levágatjuk, de nem kisebb probléma az sem, amikor a haj állagának romlása hajhulláshoz vezet.

A hajhullás nem játék, hiszen nagyon sok ok kiválthatja, és orvoslására bizony nem mindig elegendő egyes készítmények alkalmazása. Persze olyan probléma miatt is elindulhat a hajritkulás, melyet mi magunk nem tudunk befolyásolni – ilyen például az öröklött kopaszodás, melyen csak a végleges megoldást nyújtó hajátültetés segíthet -, de mindenképpen meg kell tennünk frizuránk egészségéért, ami csak tőlünk telik.

Ismerje meg jobban a kopaszodás elleni leghatékonyabb megoldásokat, köztük a hajátültetést is:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Kevesebb hajszál is nagy változás

0 Komment

A kopaszodás kérdéséhez nagyon eltérő módon állnak hozzá az emberek. Van, akit már pár hajszál elvesztése is sokkol, és minden nap nézegeti magát a tükörben, hogy mennyire látszik már ki a fejbőre, de olyan is akad, akinek hiába indul meg nagymértékben a hajhullása, akkor sem akar tudomást venni róla, esetleg olcsó trükkökkel próbálja eltüntetni a nyomokat.

kopaszodás hajhullás hajátültetés hajbeültetés hairhungary kevesebb hajszál hajritkulás tarság kopasz fej nagy változás

Egyik eset sem jó, hiszen ha feleslegesen ijedezünk, annak sincs értelme, és az is rossz döntés, hogyha homokba dugjuk a fejünket, amikor már elért minket a kopaszodás problémája. Ugyanis előbbi esetben csak szükségtelenül aggódunk, utóbbiban viszont annak ellenére, hogy ha időben szakemberhez fordulnánk, talán orvosolhatnánk gondunkat, megvárjuk, hogy túl késő legyen, amikor már drasztikusabb segítségre lesz szükség.

A férfiaknál gyakrabban előforduló öröklött kopaszodás esetében is fontos, hogy hamar tegyünk a kopasz foltok ellen. Ilyen esetekben az egyetlen biztos megoldást a hajátültetés jelenti, viszont nem kell megvárnunk azt, hogy az egész fejtetőnk tar legyen ahhoz, hogy ezt a lehetőséget kihasználjuk. Higgyük el, hogy már a kisebb kopaszodásnál is rengeteget jelenthet a kevesebb hajszál beültetése is.

A HairHungary Klinikán november végéig most azok is őrületesen jó kedvezménnyel juthatnak hozzá egy ismét dús frizurához, akiknek csak kevesebb hajszál szorul az átültetésre. Érdemes tehát belevágni, hiszen ugyanolyan jó áron eshetünk át a beavatkozáson, mint akiknél több mint 5000 hajszálat kellene átültetni.

Lehetséges, hogy eddig azt gondoltuk, ez még csak kismértékű kopaszság, alig észrevehető vagy éppen még ráérünk ezzel foglalkozni, azonban mégis el fogunk csodálkozni majd azon, hogy a hajátültetés után hiába csak kevesebb számú hajszál került át a kényes helyekre, akkor is hatalmas változást eredményezett már most. Ne habozzunk hát meghozni a döntést, az eredménnyel mindenképpen elégedettek leszünk!

> Hajbeültetés kedvezményprogram (november 30-ig)

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed