Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Harry herceg bátyja nyomdokaiban

0 Komment

Bár pár éve még kicsit sem gondoltuk volna, az ifjabbik herceg bizony ugyanarra a genetikailag kitaposott sorsra van ítélve a mai képek alapján, mint bátyja. A kopaszodás ugyanis már nála is megindult, frizurája pedig már korántsem olyan dús, mint azelőtt.

Ezen azonban nem nagyon csodálkozhatunk, hiszen, ha az öröklési folyamatoknak köszönhetően kezd el valaki kopaszodni, nagy az esélye annak, hogy a családtagjainál is elő fog jönni ez a probléma. Bár a dús, vörös tincsek eddig ellentmondtak Vilmos már korábban gyérülő frizurájának, ma már látható, hogy a családi, hajzatot érintő hagyaték Harry herceget sem fogja kímélni.

hajhullás kopaszodás genetika öröklött kopaszodás harry herceg vilmos herceg család királyi család hajátültetés hajbeültetés hairhungary

Mint tudjuk, az efféle kopaszodásnak maximum gátat szabhatunk egy ideig, ha már az első jeleknél el kezdünk harcolni dús fürtjeinkért. Azonban gyógyír nincs rá, csupán egyetlen olyan megoldás létezik, mellyel elfelejthetjük a kopasz területek térnyerését. Ez a hajátültetés, melynek segítségével visszavarázsolható a hajkorona.

Míg bátyja nem élt ezzel a lehetőséggel, az ifjabbik herceg valószínűleg jobban tenné, ha ezt az utat választaná, hiszen ahhoz, hogy kisfiús bája megmaradhasson, bizony elengedhetetlenek a rakoncátlan, vörös loknik.

A sokakat érintő probléma egyébként látható, hogy nem válogat, híreseket és hétköznapi embereket is egyaránt utolér. Azt viszont mindenki maga döntheti el, hogy beletörődik-e, vagy harcol ellene. Mivel nem mindenki képes büszkén viselni a kopaszságot, ezért természetes, hogy sokan inkább tenni szeretnének azért, hogy a számukra oly fontos frizurájukat megtarthassák.

A hajbeültetés egyrészt tökéletes megoldást nyújt erre, másrészt pedig végleges eredményt is biztosít. Ráadásul mindezt úgy, hogy a saját donorterületekből szerzett hajszálaknak, illetve a kiforrott technikának – mely még a hajszálak növekedési irányát is figyelembe veszi – köszönhetően az összkép teljesen természetes lesz majd.

Látogasson el honlapunkra, és tudjon meg még többet a kopaszodásról, illetve annak kezelési lehetőségeiről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Idősödő frizurák

0 Komment

Akármennyire is szeretnénk az ellenkezőjét, az idő bizony egyre csak halad, olyan nyomokat hagyva rajtunk, melyek aztán lassan, de biztosan el kezdenek zavarni majd bennünket. Legyen szó a ráncosodásról, az egyre több fájó ízületről, vagy az őszülésről, amennyire csak tudjuk, próbáljuk elejét venni a változásoknak, de sajnos van, amikor nem megy.

A hajzatunk tekintetében ráadásul nem csak a hajszín elvesztése okoz változásokat külsőnkben. Ugyanis az öregedéssel egész szervezetünk másképp kezd működni, megváltoznak a hormonszintek, és bizony megindul egy olyan természetes hajhullás, ami sokaknál eredményezi azt, hogy inkább rövidebb frizurára váltanak.

öregedés idősödés őszülés hajhullás kopaszodás hajgyérülés mezoterápia hairhungary hajátültetés frizura fiatalos frizura hajvágás

Az elvékonyodott és megfogyatkozott hajszálak ugyanis már nem adnak olyan frizurára lehetőséget, amit eddig minden gond nélkül viselni tudtunk. Persze a legegyszerűbb megoldás ilyenkor tényleg az, ha az ollóért nyúl fodrászunk keze, azonban ezzel sokszor csak még inkább idősebbnek tűnünk majd.

Pedig nem csak az őszülés ellen létezik megoldás, hanem bizony arra is, hogy ne kelljen megválnunk a hosszú hajtól. Elsősorban megelőzhető, illetve kitolható az ideje ennek azzal, ha már egész életünk során megpróbálunk odafigyelni a megfelelő táplálkozásra és vitaminbevitelre. Ez azonban nagyon sokszor nem elég.

Viszont, ha már a legelső változásokra felfigyelünk, van még megoldás arra, hogy kissé elhalasszuk az idősödés komolyabb jeleinek mutatkozását frizuránkon. Akár egyes külső készítmények alkalmazásával is jó eredményeket érhetünk el, de olyan kezeléseket is igénybe vehetünk ilyenkor, mint például a mezoterápia.

Nők esetében sokszor már a negyvenes éveikben szükség lehet arra, hogy a hajhagymák nagyobb intenzitású támogatást kapjanak. Cserébe viszont még hosszú évekig nem lesz szükség arra, hogy rövid frizurára váltsanak. A férfiak esetében azonban sajnos akár már sokkal korábban elkezdődhet a haj gyérülése, főként akkor, ha genetikai eredetű kopaszodásról beszélünk. Ilyen esetekben, ha nem szeretnénk tar fejtetővel tovább élni, akkor a hajátültetés jelent biztos és végleges megoldást.

A fiatalosabb külsőért, illetve az egészséges, hiánytalan frizuráért tehát tehetünk, és nem kell mindenképpen beletörődnünk abba, hogy az idő múlása milyen változásokat akar rajtunk véghez vinni.

Bővebben a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Visszatekintés

0 Komment

Általában az év vége mindig az újévi fogadalmakról szól, de ilyenkor persze arra is szakítunk időt, hogy kicsit visszatekintsük az elmúlt évre és időszakra, ami mögöttünk van. A HairHungary Klinika is büszkén időz el egy kicsit minden sikertörténeten, amelyhez eddig segítséget nyújtott, és persze jövőre is várja mindazokat, akik változtatni szeretnének!

Idén is nagyon sokan érezték úgy, hogy gyérülő hajzattal nem tökéletes az életük. A kopaszodás – külön kiemelve az öröklött jellegű hajhullást – nagyon sokak életét megkeseríti. Viszont amellett, hogy még mindig rengetegen félnek meghozni a döntést, és ódzkodnak bárminemű beavatkozástól, egyre többen választják a hajátültetés nyújtotta biztos és végleges segítséget.

hajhullás kopaszodás hajátültetés mezoterápia prp drakula-terápia törőcsik dani sorozat hairhungary

Emellett persze más problémák is előfordulnak hajzatunkkal, és nagyon sok esetben beszélhetünk olyan átmeneti hajhullásról, ami persze orvosolható, mégis károkat eredményez, melyek segítség nélkül csak nagyon lassan tűnnek el, ha egyáltalán eltűnnek. Ilyen esetekre is tartogat személyre szabott megoldásokat a Klinika, legyen szó akár a mezoterápiás, vagy a „Drakula-terápiaként” is emlegetett kezelésekről. Idén utóbbi nyújtott segítséget például az egyik legismertebb magyar sorozat sztárjának, Törőcsik Daninak is, aki azért választotta ezt a beavatkozást, mert újra erős hajzatot szeretett volna.

Továbbá gyakran segítséget jelenthet a különböző külső, illetve belső szerek alkalmazása is, melyek széleskörű palettával biztosítják, hogy mindenki megtalálja azt, amelyre szüksége van. A kopaszodás nem csak a férfiak, hanem a nők rémálma is, és ez nem véletlen. Amint gyérülni kezd a frizura, teljesen megváltozhat egész külsőnk, és ez a legtöbb esetben sajnos nem tartozik a pozitív változások közé. Az azonban, hogy mit kezdünk ezzel a helyzettel, már a mi döntésünk.

hajhullás kopaszodás hajátültetés mezoterápia prp drakula-terápia törőcsik dani sorozat hairhungary

A HairHungary Klinika csapata jövőre is vár mindenkit, aki nem szeretne többé beletörődni abba, hogy hajzata már nem olyan, mint régen. A végeredmény mindenképpen pozitív változásokat tartogat, hiszen nem csak dúsabb hajkoronánknak örülhetünk, hanem környezetünk elismerése is jóleső érzést ad majd. Felülmúlhatatlan lesz újra olyan frizurát hordani, ami ténylegesen hozzánk illik. Vágjunk bele, és nem fogjuk megbánni!  

Bővebben a Klinikáról, valamint a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

FolliOne termékek

0 Komment

Már nagyon sokszor emlegettük, hogy egyes esetekben segítséget nyújthatnak hajhullásra a FolliOne termékcsalád tagjai, de most nézzük meg közelebbről, hogy tulajdonképpen milyen megoldásokat találhatunk köztük. Hiszen majdnem mindenkinél más jellegű a kopaszodás, és nem mindegy, mi áll a háttérben.

Ugyan a legtöbbeket – köztük főleg férfiakat – érintő kopaszodás általában genetikai eredetű, melyre igazán biztos megoldást a hajátültetés jelent, azért vannak olyan esetek, amikor ebben a problémában is segítségünkre lehetnek egyes termékek. Amennyiben az öröklött jellegű kopaszodás még kezdeti stádiumban áll, igencsak sok időt nyerhetünk a kizárólag természetes összetevőkből álló, külső készítmények alkalmazásával.

follione hajszesz italkoncentrátum fejbőr terápia hajhullás hajátültetés hajbeültetés kopaszodás hairhungary étrendkiegészítő sampon kondicionáló hajápolás

Ezen felül, ha már valaki átesett a hajátültetési beavatkozáson, akkor is érdemes alkalmazni a FolliOne hajbeültetés utáni sampont és kondicionálót, hiszen ez segít az eljárást követő mellékhatások enyhítésében, és hamarabb léphetünk a gyógyulás, és a várva várt hajnövekedés útjára.

Emellett rengeteg más ok is eredményezhet hajhullást, mint például a stressz, vagy egyes betegségek, illetve az arra szedett gyógyszerek mellékhatásaként is felléphet hajveszteség. A termékcsalád extra erős hajszesze, a DHT fejbőr terápia, vagy éppen – a főként női hajhullásra javallott – hajnövekedést serkentő formula képes felvenni ilyen esetekben a kesztyűt a hajgyérüléssel szemben.

A külső szereken kívül pedig belső támogatást is kaphatunk, ha étrend-kiegészítőként fogyasszuk a FolliOne italkoncentrátumát, mely rengeteg fontos tápanyagot tartalmaz hajunk növekedése és hogyléte szempontjából.

Mivel mindenki egyéni problémával küzd, nagyon fontos, hogy első lépésként kiderítsük, mi áll a háttérben, és mi okozza hajunk állapotának romlását, illetve hajszálaink egyre nagyobb számban történő kihullását. Amint megvan a bűnös, arra is választ kaphatunk, hogy milyen megoldás segíthet megszabadulni a kellemetlen állapottól. A széles palettával rendelkező FolliOne termékcsaládban biztos megtaláljuk azt, amelyik számunkra a lehető legnagyobb segítséget jelentheti.

Látogasson el honlapunkra, és tudjon meg még többet a kopaszodásról, illetve annak kezelési lehetőségeiről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Terítéken a hajszín

1 Komment

Valahogy egy ősrégi sztereotípia azt a tévhitet támasztja alá, hogy a szőke nők vonzóbbak, szexisebbek és kapósabbak a más hajszínnel rendelkező nőtársaiknál. Sokan pont emiatt festik be hajukat szőkére, pedig, ha tudnák, hogy a férfiaknak valójában mi tetszik, valószínűleg nem tennék.

Egy több országban elvégzett kutatás ugyanis egybehangzóan kimutatta, hogy a férfiak többsége a sötét, barna hajú hölgyekkel ismerkedik szívesebben. Ugyanis a legtöbben még mindig a természetességet szeretik és keresik a nőkben. Még mindig hódít emellett a nőies, hosszú haj, és ha a barna hajzat mellett valaki kék szemekkel rendelkezik, az nagyon felkelti a férfiak figyelmét.

hajhullás kopaszodás mezoterápia hairhungary hajátültetés hajszín szőke barna haj kutatás hajfesték hajfestés hajformázás

A rengeteg esetben hajhullást okozó festékeket tehát jobban tesszük, ha elfelejtjük, és maradunk annál a színnél, amilyennel születtünk. Persze ki lehet próbálni, hogy melyik, hogyan áll az embernek, de a felmérések szerint jobban tesszük, ha maradunk a saját adottságaink kiaknázásánál, hiszen a természetes szépség mindig hódítani fog.

Ezzel együtt pedig elkerülhetjük hajunk állapotának roncsolását. Akármennyire is úgy próbálják ma már összerakni a különböző hajfestékeket, hogy azok minél kevésbé legyenek károsak, sajnos egy idő után a hajzatunk feladja majd, és rossz állapotba kerül. Köztudott, hogy a haj leszívatása, illetve a sok kémiai anyag folyamatos használata ehhez vezet, melynek vége sokszor súlyos hajveszteség is lehet.

Ez a fajta hajhullás persze megállítható, hiszen elegendő, ha felhagyunk a kiváltó okok – jelen esetben a hajfestékek – alkalmazásával. A hajunk regenerálódása azonban már jóval nehezebb munka, mert nem csak időt, hanem figyelmet is kell fordítanunk rá. Fontos, hogy minél jobban kíméljük ilyenkor, ne használjunk hajformázó eszközöket, és hajmosáskor gondosan ügyeljünk arra, mivel és hogyan végezzük ezt a hétköznapi tevékenységet.

Súlyosabb károk esetén pedig felmerülhet olyan kezelések alkalmazása, mint például a mezoterápia, melynek segítségével a problémás területeken közvetlenül juttatnak a fejbőrbe nagy koncentrációban vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat. Hatására újra egészséges és vastag hajszálak alakulnak ki. Ez a megoldás egyébként nagyon sok esetben használható, de főként akkor, ha nem genetikai típusú hajhullásról beszélünk. Kezdődő stádiumban még ott is tud segíteni, de az öröklött kopaszodás legjobb „ellenszere” a hajátültetés.  

Tudjon meg többet a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed