3D hajdiagnosztika

0 Komment

Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat kell megtennünk még. A teljes körű kivizsgálás elengedhetetlen, hiszen csak ez alapján lehet felmérni, hogy egyáltalán a hajátültetés-e a megfelelő segítség számunkra, illetve csak így tudunk egész képet kapni hajzatunk állapotáról. Most a kivizsgálást nézzük meg kicsit közelebbről.

A konzultáció fontosságán kívül – mely arra hivatott, hogy a beavatkozás minden egyes pontja tisztázva legyen – elengedhetetlen tehát, hogy részletes vizsgálatokon essünk át. A HairHungary Klinikán alkalmazott 3D hajdiagnosztika mindent átfogó képet tud nyújtani arról, hogy milyen állapotban van hajzatunk.

Elsőként a páciens haját vizsgálják meg hajsűrűség mérővel, ami a hajhagymák miniatürizációjának mértékét mutatja meg, vagyis megállapítható, hogy milyen mértékű az elsorvadás. Ezután szükség lehet még az egyes hajszálak és a fejbőr állapotának vizsgálatára is, melyet egy olyan speciális kamerával végeznek, ami mikroszkopikus képet tud biztosítani. A fejbőr kizárólag annyi terhelést kap, amennyire mindenképpen szükség van ahhoz, hogy a diagnózist felállíthassák, tehát csak és kizárólag releváns, célzott vizsgálatokat végeznek el.

Csak ezt követően, a kapott eredményeknek és értékelésnek megfelelően állítják össze a kezelési tervet, mely így minden esetben teljesen egyénre szabott lesz. Mivel mindenkinél más mértékű kopaszodásról beszélhetünk, így a vizsgálatoknak köszönhetően, valóban személyre szabott megoldást fogunk kapni.

A hajbeültetés előtt nagyon fontos kérdés, hogy hány hajszál átültetésére lesz szükség, milyen sűrű a donorterület, illetve milyen állapotban van a fogadó terület. A fent említett hajdiagnosztika, valamint a mindenre kiterjedő konzultáció segítségével már úgy tudjuk lefoglalni műtétünk időpontját, hogy minden ilyen és egyéb kérdésünkre részletes választ kaptunk.

Ezek után már nyugodtan készülődhetünk a változásra, főként lelkiekben. Ajánlatos az eddigi páciensek által vezetett blogokat olvasni ilyenkor, hiszen első kézből és persze saját, őszinte történeteken keresztül készülhetünk fel arra, hogy tulajdonképpen mi várhat ránk. Egy biztos, félni nem kell, hiszen ami történik velünk, az csak jó eredményt adhat!

Bővebben a kopaszodásról és a hajbeültetésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

3D-s hajdiagnosztikát, szakmai tanácsadást és három hónapos kezelést nyerhetsz! Ehhez nem kell mást tenned csak válaszolnod három egyszerű kérdésre!

A csapzott haj a betegség, ápolatlanság benyomását kelti. A fényes, szép haj nem csak azt jelzi, hogy egészségesek vagyunk, hanem vonzó és fiatalos külsőt is kölcsönöz. Nem meglepő tehát, ha törekszünk arra, hogy hajunk minél mutatósabb, dúsabb legyen.

Az egészséges haj kiegyensúlyozott, természetes és vitamindús táplálkozást igényel. Az állati eredetű fehérjék a keratin, a haj egyik fő összetevőjének képződéséhez elengedhetetlenek. Naponta tanácsos sovány szárnyas húst vagy halat, tojást fogyasztani.

Ne feledkezzünk meg a hajnövekedéshez szükséges B-vitaminokról sem, amit a májban, a baromfihúsban is megtalálunk. A szép haj megtartásához és a természetes hajápoláshoz fontos a teljes kiőrlésű gabonából készült termékek, a lencse és más hüvelyesek fogyasztása.

Nyerj állapotfelmérést a hajadnak!

Az egészséges táplálkozás azonban nem minden. Előfordulhat, hogy a legkiegyensúlyozottabb étkezési szokások ellenére is száraz, töredezett, színtelen, fénytelen, rossz állapotú a hajunk, esetleg több hajszálunk hullik ki naponta a megszokottnál.

Átlagosan napi 100 elvesztett hajszál még nem ad okot aggodalomra. Probléma akkor jelentkezik, ha az elvesztett hajszálak helyén nem nő újabb. A hajhullást nagymértékben befolyásolják örökletes tényezők, de okozhatják bizonyos betegségek, például pajzsmirigy problémák, vagy nőgyógyászati panaszok is.

A fokozott hajhullást, hajkárosodást kiváltó tényezők felderítésének fontos állomása a haj és a fejbőr vizsgálata, azonban épp ilyen lényeges a beteg részletes kikérdezése is állapotáról! Mindezt biztosítja a HairHungary klinika, a hajhullás, kopaszodás szakértője és a hajátültetés magyarországi specialistája.

Válaszolj háHairHungaryrom egyszerű kérdésre a napidoktor.hu egészségügyi hírportálon, a helyes válaszokért el kell látogatnod a hairhungary.hu oldalra is. Ha jól válaszolsz megnyerheted a 3D-s hajdiagnosztikát, és a szakmai tanácsadást három hónapos kezeléssel egybekötve.

Játék vége: 2013-02-02
Sorsolás időpontja: 2013-02-03