Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Harry herceg bátyja nyomdokaiban

0 Komment

Bár pár éve még kicsit sem gondoltuk volna, az ifjabbik herceg bizony ugyanarra a genetikailag kitaposott sorsra van ítélve a mai képek alapján, mint bátyja. A kopaszodás ugyanis már nála is megindult, frizurája pedig már korántsem olyan dús, mint azelőtt.

Ezen azonban nem nagyon csodálkozhatunk, hiszen, ha az öröklési folyamatoknak köszönhetően kezd el valaki kopaszodni, nagy az esélye annak, hogy a családtagjainál is elő fog jönni ez a probléma. Bár a dús, vörös tincsek eddig ellentmondtak Vilmos már korábban gyérülő frizurájának, ma már látható, hogy a családi, hajzatot érintő hagyaték Harry herceget sem fogja kímélni.

hajhullás kopaszodás genetika öröklött kopaszodás harry herceg vilmos herceg család királyi család hajátültetés hajbeültetés hairhungary

Mint tudjuk, az efféle kopaszodásnak maximum gátat szabhatunk egy ideig, ha már az első jeleknél el kezdünk harcolni dús fürtjeinkért. Azonban gyógyír nincs rá, csupán egyetlen olyan megoldás létezik, mellyel elfelejthetjük a kopasz területek térnyerését. Ez a hajátültetés, melynek segítségével visszavarázsolható a hajkorona.

Míg bátyja nem élt ezzel a lehetőséggel, az ifjabbik herceg valószínűleg jobban tenné, ha ezt az utat választaná, hiszen ahhoz, hogy kisfiús bája megmaradhasson, bizony elengedhetetlenek a rakoncátlan, vörös loknik.

A sokakat érintő probléma egyébként látható, hogy nem válogat, híreseket és hétköznapi embereket is egyaránt utolér. Azt viszont mindenki maga döntheti el, hogy beletörődik-e, vagy harcol ellene. Mivel nem mindenki képes büszkén viselni a kopaszságot, ezért természetes, hogy sokan inkább tenni szeretnének azért, hogy a számukra oly fontos frizurájukat megtarthassák.

A hajbeültetés egyrészt tökéletes megoldást nyújt erre, másrészt pedig végleges eredményt is biztosít. Ráadásul mindezt úgy, hogy a saját donorterületekből szerzett hajszálaknak, illetve a kiforrott technikának – mely még a hajszálak növekedési irányát is figyelembe veszi – köszönhetően az összkép teljesen természetes lesz majd.

Látogasson el honlapunkra, és tudjon meg még többet a kopaszodásról, illetve annak kezelési lehetőségeiről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

FolliOne termékek

0 Komment

Már nagyon sokszor emlegettük, hogy egyes esetekben segítséget nyújthatnak hajhullásra a FolliOne termékcsalád tagjai, de most nézzük meg közelebbről, hogy tulajdonképpen milyen megoldásokat találhatunk köztük. Hiszen majdnem mindenkinél más jellegű a kopaszodás, és nem mindegy, mi áll a háttérben.

Ugyan a legtöbbeket – köztük főleg férfiakat – érintő kopaszodás általában genetikai eredetű, melyre igazán biztos megoldást a hajátültetés jelent, azért vannak olyan esetek, amikor ebben a problémában is segítségünkre lehetnek egyes termékek. Amennyiben az öröklött jellegű kopaszodás még kezdeti stádiumban áll, igencsak sok időt nyerhetünk a kizárólag természetes összetevőkből álló, külső készítmények alkalmazásával.

follione hajszesz italkoncentrátum fejbőr terápia hajhullás hajátültetés hajbeültetés kopaszodás hairhungary étrendkiegészítő sampon kondicionáló hajápolás

Ezen felül, ha már valaki átesett a hajátültetési beavatkozáson, akkor is érdemes alkalmazni a FolliOne hajbeültetés utáni sampont és kondicionálót, hiszen ez segít az eljárást követő mellékhatások enyhítésében, és hamarabb léphetünk a gyógyulás, és a várva várt hajnövekedés útjára.

Emellett rengeteg más ok is eredményezhet hajhullást, mint például a stressz, vagy egyes betegségek, illetve az arra szedett gyógyszerek mellékhatásaként is felléphet hajveszteség. A termékcsalád extra erős hajszesze, a DHT fejbőr terápia, vagy éppen – a főként női hajhullásra javallott – hajnövekedést serkentő formula képes felvenni ilyen esetekben a kesztyűt a hajgyérüléssel szemben.

A külső szereken kívül pedig belső támogatást is kaphatunk, ha étrend-kiegészítőként fogyasszuk a FolliOne italkoncentrátumát, mely rengeteg fontos tápanyagot tartalmaz hajunk növekedése és hogyléte szempontjából.

Mivel mindenki egyéni problémával küzd, nagyon fontos, hogy első lépésként kiderítsük, mi áll a háttérben, és mi okozza hajunk állapotának romlását, illetve hajszálaink egyre nagyobb számban történő kihullását. Amint megvan a bűnös, arra is választ kaphatunk, hogy milyen megoldás segíthet megszabadulni a kellemetlen állapottól. A széles palettával rendelkező FolliOne termékcsaládban biztos megtaláljuk azt, amelyik számunkra a lehető legnagyobb segítséget jelentheti.

Látogasson el honlapunkra, és tudjon meg még többet a kopaszodásról, illetve annak kezelési lehetőségeiről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Két pasi.. meg egy kis haj!

0 Komment

A „Két pasi meg egy kicsi” című, nálunk is nagy népszerűségnek örvendő sorozat egyik sztárja, Jon Cryer elég korán kezdett el kopaszodni. Mivel felismerte, hogy ez valószínűleg nem fog túl jól állni neki, és már egyre jobban gyérült a frizurája, így a hajátültetést választotta megoldásként.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy jól tette, hiszen a képek is csak arról tudnak árulkodni, mennyivel jobb és előnyösebb számára a dús hajzat. A sorozat lúzer szereplőjét életre keltő színész éveket fiatalodott a beavatkozásnak köszönhetően, és az biztos, hogy nem bánta meg döntését.

A genetikai eredetű, öröklött kopaszodás nagyon sokakat érint, és egyre többen veszik észre a hajhullás első jeleit már nagyon fiatalon. Amennyiben tényleg a gének állnak a háttérben, úgy viszont csak két választási lehetőségünk van: vagy beletörődünk, és kopaszodó fejjel, egyre gyérülő hajzattal és egyre inkább felhúzódó hajvonallal élünk tovább, vagy teszünk ellene.

Ha még csak kezdeti stádiumban állunk az androgén kopaszodást illetően, akkor számos kezeléssel és különböző külső és belső szerek alkalmazásával lefékezhetjük ezt a kellemetlen folyamatot. Azonban előrehaladottabb állapotban, mint ahogy azt Jon Cryer esetében is láthatjuk, valódi megoldást csak a hajátültetés jelenthet.

Az eljárás során saját donorterületünkről ültetnek át hajszálakat a kopasz, illetve kopaszodó részekre. A végeredmény így nem csak végleges lesz, hanem teljesen természetes, hiszen a saját hajunkat kapjuk vissza. A professzionális, kiforrott technológiának köszönhetően pedig a gyógyulási időszak után senki nem fogja tudni megmondani ránézésre, hogy hajzatunk valaha gyérebb volt, és nem ilyen dús hajjal rendelkeztünk mindig is.

Mindazok számára, akik nem képesek beletörődni a hajhiányos területek uralkodásába, a hajátültetés tehát nem csak tökéletes, hanem biztos megoldást is jelent. Rengeteg híresség – köztük színészek, sportolók – nyerték már vissza a hajbeültetés segítségével régi frizurájukat. A HairHungary Klinikán igénybe vehető kedvezményekkel azonban bárki közelebb kerülhet ehhez a megoldáshoz.

Ismerje meg jobban a hajbeültetési eljárást és a HairHungary Klinikát:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

A férfiak rémálma

0 Komment

Az elhízás, az őszülés, vagy akár az impotencia is előkelő helyen szerepel azon a listán, amely egy brit kutatás eredményeit rögzíti abban a kérdésben, hogy mitől tartanak leginkább a férfiak az öregedés során. A kopaszodás azonban fölényesen győzött minden előtt, hiszen a válaszadók 94 százaléka retteg attól, hogy hajzata gyérülni és fogyni kezd.

Először talán furcsállható, hogy legtöbben a hajzat kérdését olyan problémák elé helyezték, melyek sokkal inkább érintik az egészséget. Azonban, ha mélyebben belegondolunk, bizony ennek is nagy súlya lelehet, hiszen a kopaszodás kialakulásával sajnos akár lélektani és önbecsülési gondok is elindulhatnak.

A külső szempontjából pedig központi szerepet tölt be az, hogy ki, milyen frizurát visel, éppen ezért, ha csorba esik a megjelenésen a kopaszodásnak köszönhetően, az nagyon komoly válságot is jelenthet annak, aki nem képes azonosulni az új kinézettel. Márpedig nem mindenkiről mondható el, hogy a nagyon rövid, vagy a teljesen kopasz fej előnyös lenne számára, holott előbb vagy utóbb ide lyukad ki mindenki, ugyanis a gyérülő frizura még inkább rosszul mutat egy hosszabban hagyott hajzatnál.

Míg azt gondoljuk, hogy a nők számára egy valóságos rémálom lehet a kopaszodás, bizony a férfiaknál is ugyanolyan tragédiát jelenthet. Saját önképük sérülhet, ha nem keresnek megoldást, márpedig a folyamatos kalap vagy sapkaviselés nem minősül annak. Az öröklött jellegű, sokszor nagyon hamar meginduló hajhullás esetén jobb, ha minél előbb teszünk az ügy érdekében valamit.

Aki a kopaszodás kezdetétől foglalkozik a problémával, bizony nagyon sokat tehet azért, hogy egy darabig gátat szabjon a folyamatnak, például olyan készítmények segítségével, mint a Follione termékek. Előrehaladottabb állapotban pedig meg kell fontolnunk a hajátültetés lehetőségét, hiszen ez a megoldás végleges segítséget ad a beültetett területeken.

A genetikai eredetű kopaszodást sajnos kikerülni nem lehet, viszont akkor is lehet tenni azért, hogy a külsőnk a régi maradhasson, ha már elindult a folyamat, és nincs visszaút. A hajbeültetés segítségével ugyanis van.  

 

Tudjon meg többet a kopaszodásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Egy újabb őrület: a szakállékszer

0 Komment

Arról már írtunk, hogy a szakáll ismét divatját éli, egyre több férfi dönt úgy, hogy megnöveszti arcszőrzetét. A néhány napos borosta is elterjedt még, de egyre nagyobb számban találkozhatunk az igazán hosszú szakállal is. Most viszont felütötte a fejét egy új hóbort, ami egyelőre megosztja a véleményeket.

A szakáll - ha jól áll valakinek, és van mit megnövesztenie -, igazán férfias karaktert kölcsönözhet viselőjének. Az új „találmány”, a szakállékszer azonban sokak szerint pontosan ezt a férfiasságot csorbítja meg. Néhányan persze ötletesnek tartják, de inkább még abba a kategóriába sorolhatjuk, ami akár nevetségessé is teheti viselőjét.

Kicsit valóban furcsa, amikor azt látjuk, hogy egy apró halálfej vagy egy horgony csillan meg az arcszőrzetben. Akármennyire is illenek ezek a minták a férfiakhoz, valahogy mégsem árasztják magukból a sármosságot. Persze ezt mindenki maga döntse el, hogy mennyire nyeri el tetszését az új ékszertípus, lehetséges, hogy pár év múlva már teljesen normálisnak mondható majd a viselete.

Az viszont nyugodtan kijelenthető, hogy magának a szakáll vagy a borosta viselésének igazán felívelő korszakában vagyunk, és akinek jól áll, az kevésbé nyúl manapság a borotva után. Viszont sokaknál veti fel a fejét az a probléma, hogy hiányosan vagy nagyon gyéren nő ki az arcszőrzetük. Ez ugyanúgy, ahogy a hajhullásnál is, lehet genetikai eredetű, de felléphet ez a gond számos más okból kifolyólag is, mint például, ha túl sok stressz van az életünkben. Akik pedig ebben a cipőben járnak, azok sajnos nincsenek abban a helyzetben, hogy válogassanak a különböző fazonok között.

Létezik azonban megoldás erre is, ha valaki mégis jobban érezné magát dúsabb arcszőrzettel. A hajátültetés elvére és menetére alapuló szakállbeültetés ugyanis tökéletes segítséget nyújt abban, hogy a hiányos részek, illetve a gyérebb területek is egyenletesen sűrű arcszőrzetet kapjanak. Ezután aztán majd eldönthetjük, hogy nyitottak vagyunk-e ilyen újdonságok viselésére, mint a szakállékszer, vagy sem.

 

> További információk a szakállbeültetéssel kapcsolatosan

Ismerje meg jobban a HairHungary Klinikát:

HairHungary – Hivatásunk a Haj!

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed