Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajtetoválás

0 Komment

A hajhiányok elfedésére irányuló megoldások fegyvertára egy újabb szokatlan módszerrel bővült. A tetoválások viselete ma már teljesen hétköznapinak tekinthető. Egyesek vonzónak találják, míg másokat taszít egy-egy szépen kidolgozott ábra/szimbólum látványa. Igen ám, de mi van abban az esetben, ha valaki a gyérülő hajállományához keres egy kis optikai tuningot? Nos, úgy látszik eljött az idő, hogy a tetoválás ezen a területen is kipróbálja magát és letegye névjegyét.

Az eljárás során egyszer használatos, teljesen steril mikro tűket alkalmaznak, melyeket kezelés után azonnal veszélyes hulladékként kidobnak. Ellentétben a hagyományos tetoválás esetében, amikor a tűket gyakran sterilizálás után újra használják. A hajtetoválás során olyan technikát alkalmaznak, amelynél a tű sebességét és a bőrbe hatolás mélységét a lehető legjobban a páciensre lehet szabni, ellentétben a hagyományos tekercses vagy forgó gépekkel. A tinta sem hétköznapi, mivel speciális pigmenteket alkalmaznak mely egyedülálló klinikailag tesztelt eljárás. Ez a fajta beavatkozás kizárólag a fejbőr tetoválására lett kifejlesztve, nem alkalmas tartós sminkre, testfestésre, vagy egyéb a bőrön alkalmazott tetováláshoz.

hajtetoválás orvosi pigmentáció hairhungary hajbeültetés hajátültetés kopaszodás hajhullás pigmentálás

Az úgynevezett orvosi pigmentálás számos lehetőséget nyit meg a különböző eredetű hajhiányok elfedéséhez. A HairHungary klinikán első sorban az androgén eredetű kopaszodás esetén a hajátültetés utáni ritkás eredmény optikai megjelenésének javítására alkalmazzák. Főként azoknál van erre szükség, akiknek a tarkótáji donor terület nem elegendő előrehaladott kopaszodásuk pótlására. Természetesen nem csak a sötét hajú pácienseknél érhető el remek eredmény! A szőke vagy éppen vörös hajú érdeklődőknek is ugyanúgy elkészíthető az új "frizura". A hajátültetés és a hajtetoválás kombinálása egyre több érdeklődő fantáziáját megmozgatja, mivel a hajhullás elleni küzdelem számos kreatív ötlettel szolgált már eddig is.

Korábban csak kisebb bőrhibák korrekciós tetoválására volt lehetőség, szerencsére mára a korrekciós pigmentálás egyfajta sebészeti alternatívává fejlődött. Olyannyira elfogadottá vált, hogy az operációval nem gyógyítható különféle veleszületett bőrhibák mellett a szőrzet és a haj hiányok orvosi tetoválásának lehetőségét egyes országokban a társadalombiztosítás állja.

A HariHungary klinikán a jelenleg legfejlettebb SafeSystem-FUE hajátültetés mellett tehát a hajtetoválásra is lehetőség van, ezzel bővítve a páciensek felmerült szükségleteit és a tervezett hajkorona tökéletes kialakítását.


Konzultációs időpontfoglalás:
www.hairhungary.hu
Tel.: (30) 552-0940

Klónozással a kopaszság ellen?

0 Komment

A mai orvostudomány már annyi csodát felmutatott, hogy sokszor kételkedés nélkül fogadjuk az újabb és újabb vívmányait. A fejlődés magas foka mára már olyan szintekre jutott el, melyet régen fikcióként láthattunk a filmvásznakon.

kopaszodás hajhullás hajátültetés hajbeültetés hairhungary klónozás hajhagymák klónozása gyógymódA kopaszodás problémája számos embert érint, férfiakat és nőket egyaránt, és sok esetben ez a folyamat visszafordíthatatlan. A gondot többféle gyógyszerrel és gyógymóddal próbálják orvosolni, de kitartó eredménye a különböző csodaszereknek sajnos nincsen. Mivel ez a téma több orvost is foglalkoztat, mindig születnek újabb megoldásra irányuló elvek és próbálkozások.

Az egyik ilyen kísérlet a hajhagymák klónozása, mely a hajátültetési eljárásból indul ki. A hajbeültetéskor ugyanis a tarkótájról ültetik át a hajhagymákat a kopasz részekre, mert ezen hagymákra nem hat az a hormon, mely felelős a többi rész ritkulásáért. Az, hogy milyen mennyiségben kell átültetni a hajszálakat, annak a függvénye, hogy mekkora a kopasz terület. Ezért előfordulhat, hogy akár több ezer hajhagymát is át kell ültetni.

Ennek kikerülése végett tesznek kísérleteket kopaszodás hajhullás hajátültetés hajbeültetés hairhungary klónozás hajhagymák klónozása gyógymóda klónozásos megoldás fejlesztésével, mely szerint elég csak száz hajhagymát kiszedni a tarkótájról, majd ezeket klónozni kell, és az így kapott mennyiséget ültetik be a páciensek hajhiányos területeire.

Az elgondolás mindenképpen tetszetős, azonban még nagyon sokat kell fejlődnie és alakulnia ahhoz, hogy a végeredmény a várttal egyező legyen, ugyanis ez a módszer eddig még csak körülbelül 38%-ban volt eredményes.

Az igazi, végső megoldást tehát még mindig a nagy szakértelemmel kifejlesztett, fájdalommentes és biztos módszer nyújtja, ami nem más, mint a hajátültetés. Magyarországon a HairHungary klinikán személyre szabva foglalkoznak a páciensekkel, és biztos segítséget adnak a probléma kezelésében.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 552 0940

RokkerZsoltti túl van a műtéten!

0 Komment

Erdei Sándor humorista a HairHungary klinikán járt, hogy kopaszodó fejbúbjára végleges megoldást találjon. A klinika hajátültetési specialistája a 2 napos műtét során több mint 6500 hajszálat csoportosított át egy fájdalommentes beavatkozás során.

A sokak számára csak RokkerZsoltti néven elhíresült humorista nyilvánosan felvállalta a beavatkozást, sőt blogjában rendszeres bejegyzéseket közöl azok számára, akik hasonló problémával küszködnek mint Ő korábban és erre keresnek alternatívákat. Egy bizonyos ma a genetikai eredetű androgén jellegű hajhullásra, kopaszodásra kizárólag a hajátültetési beavatkozás nyújt egyetlen megoldást. Ezek közt is a legfejlettebb eljárás a SafeSystem-FUE módszer, melynek nagy előnye, hogy szemben a rokkerzsoltti erdei sándor hairhungary hajbeültetés hajátültetés kopaszodás hajhullás fue2 safesystem safescribehagyományos bevett eljárásokhoz képest egy félautómata eszközzel nyerik ki az egészséges ép hajszálakat a donor területről. Ezzel a szakemberek nem csak a műtét idejét tudják lecsökkenteni vagy több hajszálat kinyerni ugyanannyi idő alatt, hanem a regenerálódási idő is lényegesen jobb, mivel kevesebb traumával jár a beavatkozás mind a páciens számára, mind pedig a kinyert graftok, azaz a hajszálcsoportok esetében. Az úgynevezett SafeScribe eszköz gyakorlatilag egy miniatürizált kis fúrógéphez hasonlít ami szemben egy hagyományos körkéshez nem ejt olyan sebet a páciensek fejbőrén ami szabad szemmel látható marad. A természetes hatás tehát garantált egy ilyen műtét során és Erdei Sándor is bizonyára elégedetten néz majd tükörbe a jövőben, hisz számára is véget ért a saját szavaival említett „parizer fej” korszaka.

A beültetett hajhagymák és a hajszálak teljes regenerálódási fázisa után az új területen közel 1 év múlva látható a teljes végeredmény. Erdei Sándor ezt a folyamatot osztja meg nyilvánosan, képekkel illusztrálva, hogy lássa mindenki, hogy a hajátültetés nem egy bonyolult, fájdalmas megoldás, hanem egy gyors és Magyarországon már megfizethető eljárás azoknak, akik kopaszodással, hajhullással küszködnek.

RokkerZsoltti blog oldala:
Műtét előtt
1 .rész - Hajbeültetésre készülök
2. rész - Parizerhaj

Műtét után
3. rész – A műtét
4. rész – Műtét után 1 héttel

Tudjon meg többet a hajátültetésről!
HairHungary Klinika
Konzultációs időpontfoglalás: (30) 552-0940

Mellékhatások nélkül

0 Komment

Ezerfajta betegség, kínos nyavalyák és fájó problémák tarkítják az ember életét. Vagy elkaphatunk valamit, vagy örökölt kór kínozhat, esetleg az évek vasfoga rághat meg minket, szinte minden ember küzd valamilyen nem kívánt állapottal.

A sok betegség egyre több orvosságnak és gyógymódnak a melegágya, hiszen próbálunk mindent meggyógyíttatni. Léteznek már folyékony és tablettás, gyógynövényes és ezoterikus, kezeléses és beavatkozás általi gyógymódok, melyeknek variációja a végtelenhez közelít.

mellékhatások hajhullás hajátültetés hajbeültetés hairhungary gyógyszerek gyógymód

Fontos azonban megemlítenünk, hogy a legtöbb készítménynek olyan mellékhatásai vannak, melyek kihatnak az ember szervezetére, és sok kellemetlenséggel járhatnak. A legtöbb gyógyszer szédülést, hányingert, rossz közérzetet okozhat, persze ez csak egy általános kép.

A hajhullás hátterében többfajta ok állhat, ilyen például a hormonok hatása, vagy az örökölt hajlam. Léteznek olyan esetek, hogy az idejében észrevett problémát ideig-óráig kezelni tudjuk egyes gyógynövényes vagy kapszulás készítményekkel, de vigyáznunk kell, hiszen ezek mellékhatásokat okozhatnak. Sokaknak érzékeny a fejbőre és kiütéses, viszkető gondok jelentkezhetnek, de előfordulhat az is, hogy kihagyások nélkül a szer elveszíti hatását, vagy éppen annyira hozzászokunk, hogy amint abbahagynánk, még súlyosabb károkat szenvednénk el.

Ezen okok miatt érdemes inkább olyan megoldást választani a hajhullás okozta kellemetlenségektől szenvedőknek, ami végleges, és nem kell tartanunk semmilyen mellékhatástól. A hajátültetés mára már professzionális segítséggé nőtte ki magát, sokaknak nyújtva ezzel egy biztos lehetőséget. A hajbeültetés nem jár kellemetlen mellékhatásokkal, az előzetes konzultáció pedig minden kérdésre választ ad, és nem marad semmi kétség és bizonytalanság.

Tudjon meg többet erről a lehetőségről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 552 0940

Erdei Sándor humorista új hajkoronát kap

0 Komment

Erdei Sándort sokan csak "RokkerZsoltti"-ként ismerik, aki humorista pályafutását 1996-ban kezdte. A viccelődés mellett komolyabb arcát mutatva nagy magyar költők verseit is megzenésítette egy új világzenei stílussal ötvözve. Blogalanyunk azonban most nem a nagymutterről regél nekünk és még csak nem is fog szavalni.

Az elkövetkező 1 évben a HairHungary klinikával karöltve a maga stílusában fogja bemutatni, hogyan és miként is működik egy hajbeültetés a kezdeti rákészüléstől egészen a teljes látható végeredményig. A klinika hajátültetési specialistái jelenleg a beavatkozás 2. napján járnak, mivel Sándornak tervezetten mintegy 6000 hajszál kerül átcsoporotsításra a tarkótáji donor területről oda ahol - ahogyan Ő maga fogalmaz blogjában már "korcsolyával szállnak le a szúnyogok".

A beültetett hajhagymák és a hajszálak teljes regenerálódási fázisa után az új területen közel 1 év múlva lesz látható a teljes végeredmény. Erdei Sándor ezt a folyamatot osztja meg nyilvánosan, képekkel illusztrálva, hogy lássa mindenki, hogy a hajátültetés nem egy bonyolult, fájdalmas megoldás, hanem egy gyors és Magyarországon már megfizethető eljárás azoknak, akik kopaszodással, hajhullással küszködnek.

RokkerZsoltti blog oldala:
1 .rész - Hajbeültetésre készülök
2. rész - Parizerhaj

Tudjon meg többet a hajátültetésről!
HairHungary Klinika
Konzultációs időpontfoglalás: (30) 552-0940

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed