Számos ember létezik, akinek bőrébe szívesen belebújnánk. Ilyen szereplő dr. Tordai István Magyarország első sportautó műsorának producere és egyben műsorvezetője. István minden hónapban gyönyörű autócsodákat tesztel, mely tevékenység a férfinézők számára olykor irigységet tud generálni. Igaz István régóta van az autós szakmában, még a szocialista éra remekműveivel is volt talán dolga. Egy vele kapcsolatos érdekes történettel viszont sokan tudnak azonosulni. Ez azonban egyáltalán nem elérhetetlen, mint mondjuk egy méregdrága egyedi építésű luxusautó bal-1-es ülése.

Tordai István hajbeültetése

A Sportverda műsor hazánk egyik legnézettebb autós magazinja. Hónapról-hónapra igazi ínyencségek, sportautók, versenygépek szerepelnek dr. Tordai István magazinjában. Az igényes autókhoz tökéletes képi megjelenés párosul és talán ezért is döntött úgy István, hogy saját fejtetője és annak tollazata is némi karbantartásra szorul. Az évek során ugyanis a kopaszodás áldozatává vált, és ahogy Ő maga fogalmazott döntenie kellett: vagy tarkóig érő homlokkal folytatja pályafutását, vagy nem. Mint tudjuk, a különböző csodaszerek egy örökletes kopaszodásra nem nyújtanak megoldást, ezért István a hajátültetési beavatkozást választotta.

A tarkótáji donorról átültetett hajszálak István esetében rendkívül gyorsan regenerálódtak. Ez minden bizonnyal annak is köszönhető, hogy hazánk és egyben egész Európa legfejlettebb módszerére tette le voksát, az úgynevezett SafeSystem-FUE eljárásra. Ezt Magyarországon egyetlen klinika nyújtja a páciensek számára, szerencsére egyáltalán nem elérhetetlen áron.

„A hajátültetés a tudomány egyik nagyszerű vívmánya, miért ne használhatnánk ki az orvosi elmét, pláne ha az összhangban áll a természettel!” – vélekedik István, akinek a hajátültetés után közérzete és megjelenése is pozitív irányba változott.

Tudjon meg többet a hajátültetés lehetőségéről!

HairHungary klinika
www.hairhungary.hu
 

Lisztes Krisztián Magyarország egyik legmeghatározóbb labdarúgó egyénisége. Ki ne emlékezne arra, hogy már igen fiatalon magára húzhatta nemzeti mezét, vagy arra mikor magyar játékosként a Fradi színeiben elsőként lőtt gólt BL meccsen. 28 évesen ért fel karrierje csúcsára, a Werder Bremen labdarúgójaként akkor kupagyőzelemnek és bajnoki aranyéremnek örülhetett. Sajnos utóbbit már beárnyékolta súlyos sérülése, mely évekig rányomta bélyegét további szereplésére.

Lisztes Krisztián hajbeültetése
Ezzel egy időben kezdődött hajhullása is, mellyel az évek folyamán akár a szerzetesrendbeli besorolást is könnyen elérhette volna. De hogy Krisztiánnak ne a kolostorba kelljen költöznie, inkább úgy döntött visszatér ismét a Ferencvárosba és a kopaszodására is megtalálja a végső megoldást. Ez nem más volt, mint a hajátültetési beavatkozás. Tudják olyan, mint amit Wayne Ronney is büszkén felvállalt a nagynyilvánosság előtt. Lisztes is hasonló véleményen van, hiszen ezt a mai világban egyáltalán nem kell szégyellni, sőt jó példát kell mutatni annak, aki hasonló problémával küzd.

A műtéti beavatkozás a világ legfejlettebb úgynevezett SafeSystem-FUE fájdalommentes eljárásával történt. A tarkótáji donor területről egy félautomata „fegyverrel” kerültek át a hajszálak Krisztián búbjára. A hajátültetés jelentős változásokon ment át az utóbbi 10 évben, és ez a fejlődés szerencsére egyáltalán nem lassul. A Follicular Unit Extraction (FUE), azaz a graftonkénti hajátültetés alapmódszerének továbbfejlesztett változata a plasztikai sebészetben jelenleg a leghatékonyabb hajbeültetési eljárás.

„Az injekció előtt bekenték egy krémmel a fejbőrömet, ezzel is csökkentették az első fájdalomcsillapítók szúrását. Ezt követően már nem igazán éreztem fájdalmat, csak észleltem, hogy turkálnak a tarkómon. Reggel viszonylag korán kezdtünk, előző este pedig későn feküdtem ágyba, így a délelőtt folyamán vagy kétszer elbóbiskoltam.” – emlékszik vissza Lisztes a műtéti napra.

A teljes végeredmény nagyjából nyár elejére lesz látható, addigra regenerálódnak az újonnan beültetett hajszálak. Ezzel a történetnek még valószínűleg nem lesz vége, mivel Krisztiánnak kicsit vérzékeny volt a fejbőre, így a tervezett átültetendő hajszál mennyiség fele még hátra maradt egy következő alkalomra.

Tudjon meg többet a hajátültetésről!

HairHungary Klinika
www.hairhungary.hu
 

Üdvözöljük a HairHungary blog oldalán!

0 Komment

Hajbeültetés blog

A kopaszodásra, hajhullásra számos hajnövekedést elősegítő csodaszer van forgalomban Magyarországon, melyek az átmeneti betegségek kezelésére hatékony megoldást nyújtanak. A férfiaknál és nőknél azonban a legtöbb esetben genetikai okokra lehet visszavezetni a problémát, melyre egyetlen megoldás létezik a hajátültetési beavatkozás. A HairHungary klinika plasztikai sebészei Európa szerte a leghatékonyabb eljárást alkalmazzák a hajbeültetés során. Speciális, mikrosebészeti beavatkozással teljesen természetes és végleges hatást, továbbá természetes hajnövekedést érünk el minden páciensnél. A fájdalommentes műtét eredményessége garantált, köszönhetően jól képzett orvosainknak, asszisztenseinknek, a korszerű felszereléseknek, továbbá a precíz tervezésnek és kivitelezésnek.