Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

2017 női frizuradivatja

0 Komment

Minden évnek megvan a maga divatja, a frizurákat tekintve is. Persze ez nem azt jelenti, hogy nagy változásokra, 180 fokos fordulatokra kell számítani, hanem egyszerűen csak van néhány apróság, ami még inkább előtérbe kerül az adott évben. Idén a félhosszú haj fog hódítani a hölgyek körében.

Bár nem most kerül még csak a trendi frizurák körébe a félhosszú hajzat, mégis sokkal nagyobb hangsúlyt fog kapni, mint tavaly. Ugyanis idén már egyáltalán nem lesz divat a fenékig érő, hosszú haj, éppen ezért a hajhosszabbítás is kevésbé lesz keresett azok körében, akik valamennyire is szeretik követni a trendeket.

hajhullás hairhungary mezoterápia prp kezelés prp-terápia divat stílus hajtrend 2017 női frizurák idei divat frizuradivat

Emellett a hajformázók használatát is nyugodtan lecsökkenthetjük, ugyanis minél inkább természetes a hajzat, annál divatosabb lesz idén. Persze néha varázsolhatunk magunknak pár hullámos loknit, ami feldobja majd megjelenésünket, de nem kell mindig bíbelődni komolyabb frizurán.

A másik stílus, ami újra helyet kap 2017-ben a divatos hajformák között, az a rövid pixie frizura, ami azon kívül, hogy dús hajzatot igényel, semmi mást nem követel viselőjétől. A formázók tehát itt is kiszorulnak a képből.

Egy biztos, ha valamennyire is követjük az idei trendeket, annak hajzatunk rettentően hálás lesz. Ugyanis rengeteget segít állapotán az, ha nem használunk erős hajformázó készítményeket, mint például hajlakkot vagy zselét, illetve az eszközöket is félretehetjük, melyek szintén nagymértékben roncsolják a hajszálakat. Arról nem is beszélve, hogy a hajhosszabbítás egyes válfajai mennyire megviselték a hajzatot.

2017 tehát nem csak a természetes frizurák, hanem talán a fellélegezhető hajzatok éve is lesz. Persze ez nem jelenti azt, hogy minden gond megoldódik, hiszen a fent említett, káros eszközökön kívül nagyon sok más is eredményezheti hajunk állapotának romlását. Ilyenek lehetnek például a lelki eredetű gondok, de akár gyógyszeres kezelések is okozhatnak hajhullást.

Az effajta problémára olyan kezelések adhatnak megoldást, mint például a mezoterépia, vagy a prp kezelés, illetve természetesen akadnak olyan hajápoló termékek is, melyek segíthetnek hajunk állapotának javításában. Az biztos, hogy ha megfelelő támogatást kapnak fürtjeink, akkor már tényleg csak azzal kell törődnünk, hogy milyenre is vágassuk frizuránkat.    

A hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Egy szakáll mindent megváltoztathat

2 Komment

Az erős borostának és a szakállnak még mindig felfelé ível a divatja, és őszintén szólva, ez nem is baj. A legtöbbször ugyanis férfiasságot sugall, ami a hölgyek számára az egyik legfontosabb szempont. Az erő, a megbízhatóság és a sárm az, ami leveszi a gyengébbik nemet a lábáról.

A szakáll pedig – persze csak ha jól áll valakinek – mindezeket a tulajdonságokat erősíti, és nem utolsó sorban arra is nagyon jó eszköz, hogy az arcon lévő kisebb-nagyobb hibákat elrejtse. Viszont mindehhez az kell, hogy az arcszőrzet szépen, egyenletesen fedje be az arcot. De mi van akkor, ha a szakáll hiányos, és ahelyett, hogy befedné arcunkat, inkább maga a borosta jelenti a problémás, hiányos részletet?

Ugyanis nem kérdés, hogy az is bőven lehet szépséghiba, ha valaki annak ellenére próbálja megnöveszteni szakállát, hogy az itt-ott gyérebb a kelleténél. Nem mutat jól, és ahelyett, hogy férfiasabb lenne a kisugárzása viselőjének, sajnos inkább megmosolyogtató az eredmény.

Nem kell azonban a sima, mindig frissen borotvált arcot választania annak sem, akinek valamilyen okból kifolyólag nem nő szép, sűrű szakálla. Létezik ugyanis egy tökéletes megoldás arra, hogy ezt a hiányt pótolhassuk, méghozzá a szakállbeültetés.

Az eljárás alapelve ugyanaz, mint a hajbeültetésé, mely sok reményt vesztett kopaszodónak adta már vissza régi frizuráját. Mint a hajátültetési eljárásnál, a szakáll tekintetében is nagyon fontos szerepet kap az, hogy a végeredmény teljesen természetesnek hasson, így nem kell félnünk attól, hogy bárki kiszúrhatja majd, ez a borosta nem magától lett ilyen sűrű.

A beavatkozás után pedig bármilyen stílus is áll közel hozzánk, nyugodtan válogathatunk a férfiasabbnál férfiasabb arcszőrzetek között. A saját adottságunk már nem fogja tudni megakadályozni, hogy rövid borostával, esetleg hosszabb szakállal, vagy akár fazonra vágott körszakállal hódítsunk. A lehetőségek tárháza kinyílik előttünk, és csak mi szabhatunk gátat elképzeléseinknek.

> További információk a szakállbeültetéssel kapcsolatosan

Tudjon meg többet a HairHungary Klinkáról és a hajbeültetésről is:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Eszement diéták

0 Komment

Megszámlálhatatlan mennyiségű diéta létezik már, és szinte képtelenség, hogy ne fussunk bele egy-egy étkezési tanácsba a napunk folyamán. Mindenhol találkozhatunk ugyanis különböző fogyókúrás ötletekkel, ételekkel, receptekkel, ha akarjuk, ha nem. Nem is ezzel van a probléma. A gondot az okozza, ha valaki egyszerűen beleugrik egy diétába anélkül, hogy mindent jól átgondolt volna.

Egyrészt akármennyire is kecsegtetőnek tűnik egy fogyást ígérő étrend, korántsem biztos, hogy rajtunk is segíteni fog. Mindenki más és más, ezt soha nem szabad elfelejteni. Kinézetünkről természetesen javarészt mi tehetünk, de azért rengeteg egyéb tényező is befolyásolja, milyen az alkatunk.

Kezdjük mindjárt a genetikával, ami ellen nem tehetünk semmit. Emellett pedig sajnos rengeteg betegség is okozhat némi súlyfelesleget, amit szintén nagyon nehéz a kezünkbe venni, szakember segítsége nélkül nem is nagyon lehet. Azt azonban kijelenthetjük, hogy a legtöbb fogyni vágyó egyszerűen csak elégedetlen külsejével, és olyan megoldást keresne, ami hamar segít a gondján.

Éppen ez a legveszélyesebb az egészben, hogy a kulcsszó a: hamar. Egy fogyás ugyanis nagyon hosszú folyamat eredménye kell, hogy legyen, a hirtelenség rengeteg veszélyt hordoz magában. Azok a diéták, melyek pár hét alatt sok-sok mínusz kilót ígérnek, biztos, hogy károkat is hagynak maguk után.

Az egyik ilyen, hirtelen fogyást kísérő kár a haj állapotának romlása, illetve rosszabb esetben nagyfokú hajhullás megindulása. Ennek oka, hogy a szervezet a hirtelen lecsökkentet étrendnek köszönhetően sajnos sokkal kevesebb vitaminhoz és ásványi anyaghoz jut. És persze az egész felépítésünk sem úgy lett kitalálva, hogy egyik napról a másikra kövesse a változásokat.

Ezért szépen, fokozatosan és megfontoltan kell belekezdenünk egy diétába, és sokkal jobban tesszük, ha szakember segítségét kérjük ebben, és nem önfejűen kezdünk bele valamilyen sokat ígérő önsanyargatásba.

A fent említett hajhullás természetesen csak átmeneti, amennyiben idejében észleljük a problémát és teszünk ellene. Ilyenkor le kell lassítanunk a diétánkat, és oda kell figyelnünk, hogy kiegyensúlyozottan étkezzünk. Egyes esetekben ez nem elég, ilyenkor különböző termékek, vagy kezelések  - mint például a PRP terápia - segítségével tudjuk erősíteni megviselt hajkoronánkat.  

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a lehetséges kezeléseket:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

A sztárséf a hajbeültetést választotta

2 Komment

Nem egy műsorral robbant be a köztudatba Gordon Ramsay, aki azóta már sztárrá nőtte ki magát. Megosztó személyisége ellenére, vagy éppen következtében nagyon közkedveltek lettek ezek a produkciók, melyekben megismerhettük keményebb és kedvesebb arcát is. Az biztos, hogy az ételek terén igencsak kritikus, azonban, mint kiderült, saját külsejéhez is így áll hozzá.

A sztárséf ugyanis pár évvel ezelőtt rálépett a kopaszodás útjára, ami valószínűleg nem is kicsit zavarhatta. Mivel nem csak a főzőpult melletti teljesítménye a fontos számára, hanem megjelenése is, ezért próbált először olyan frizurákat hordani, melyek eltakarták a teret nyerő kopaszodás első jeleit. Később azonban annyira feszélyezhette frizurája gyérülése, hogy inkább más megoldást keresett.

Hajvesztése orvoslására a hajátültetést választotta, melynek segítségével azóta újra dúsabb frizurával láthatjuk viszont a képernyőkön. Mivel elég hamar lépett annak érdekében, hogy kopaszodását megoldja, ezért sokan talán észre sem vették, hogy milyen változás ment végbe a híres konyhafőnök életében.

gordon ramsay hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary sztár sztárséf konyhafőnök hajgyérülés

Persze egy-két szemfülesnek köszönhetően publikálásra kerültek azok a feltűnő jelek, melyek azt bizonyították, hogy Gordon több, mint valószínűleg a lehető legjobb megoldást választotta. Ha jobban megfigyeljük, látható a különbség, és persze azóta már nem csak a külföldi lapok cikkeztek róla.

Mindenesetre az biztos, hogy jól döntött, mikor a hajbeültetés mellett tette le a voksát. Az eljárás ugyanis véglegesen oldja meg a hajhullás problémáját azokon a részeken, ahol a páciens hajátültetésen esett át. Így a sztárséfnek sem kell már félnie attól, hogy újra gyérülő frizurával kell valaha is a kamerák elé állnia. Mint ahogyan a konyhában, a külsejével kapcsolatban is karakán és biztos döntést hozott, melynek köszönhetően elfelejtheti a kopaszodás okozta kellemetlenségeket.

A hajátültetés már nem csak külföldön, hanem itthon is egyre szélesebb körben segített rengeteg kopaszodónak, köztük nem csak hírességeknek, hanem olyan magánszemélyeknek is, akik nem tudtak beletörődni a gyérülő frizurájuk okozta változásokba.

Bővebben a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Előző cikkünkben arról olvashattak, hogy a kopaszodást alapvetően két fő csoportra oszthatjuk abból a szempontból, hogy visszafordítható, vagy végleges-e a hajgyérülés. Míg akkor azt vizsgáltuk meg tüzetesebben, hogy milyen okok állnak a visszafordítható kopaszodás mögött, és mit tehetünk az orvoslása érdekében, most a végleges kopaszodást vesszük górcső alá.

Sajnos kijelenthetjük, hogy ez a fajta, androgén típusú hajhullás a leggyakoribb változat, tehát még több embert érint. Ezen belül főként a férfiak körében figyelhető meg a legtöbb kopaszodó, hiszen a visszafordíthatatlan kopaszodásért a hajhagymák férfi hormonokra való fokozott érzékenysége a felelős. Az effajta hajvesztésre való hajlam örökletes, tehát a ludas maga a genetika.

hajhullás kopaszodás androgén hajhullás genetika öröklött kopaszodás végleges kopaszodás hajátültetés hajbeültetés prp kezelés hajkezelés hajterápia hairhungary

Mivel a nevében is szerepel, hogy végleges, ez azt jelenti, hogy ezt az állapotot visszafordítani nem lehet, amennyiben elindul a kopaszodás. Arra viszont van lehetőség, hogy a folyamatot kicsit lelassítsuk, és megfékezzük. Ehhez az szükséges, hogy amint észrevesszük a kopaszodás könnyen felismerhető jeleit és formáját, különböző kezelések segítségét kérjük.

Korai szakaszban még elegendő lehet egyes külső és belső szerek alkalmazása ahhoz, hogy késleltessük a kopaszodás térnyerését. Később kiegészítésként szóba jöhetnek a hajterápiák is, például a PRP kezelés, de aztán sajnos elérkezik az a pont egyszer, amikor igazi segítséget már csak a hajátültetés jelenthet.

A hajbeültetés lényege, hogy a tarkótáji donorterületről nyert hajzat nem fog kihullani majd az új helyén. Tehát ugyanúgy fognak viselkedni az átültetett hajszálak, mint régi helyükön, ezért egy végleges és biztos megoldásról beszélünk. Amennyiben indokolt, a hajátültetés mellé is javasolt lehet a PRP kezelés alkalmazása kiegészítésként, hiszen ez mindenképpen segíti a hajátültetés sikerességét.

Nem szabad megijedni tehát akkor sem, ha ilyen, visszafordíthatatlan kopaszodással állunk szemben, ugyanis a mai, kiforrott technológiának köszönhetően mégiscsak vissza tudjuk kapni a régi frizuránkat. A lényeg, hogy ismerjük fel a problémát, menjünk el szakemberhez, és kérjük a segítséget ahhoz, hogy hajzatunk olyan lehessen, amilyennek mi szeretnénk látni, nem pedig olyan, amilyenné a gének akarják tenni.

A hajhullás okairól és a hajátültetésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed