Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A mezoterápia menete

0 Komment

Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására, és mit tudunk elérni a kezelés alkalmazásával hajzatunk terén. Most azt fogjuk megnézni kicsit közelebbről, hogy pontosan mi is a kezelés menete, illetve milyen időbeosztással kell számolnunk egy terápia során.

Ahogy említettük már, a kezelés lényege, hogy a hatóanyagokat közvetlenül a hajtüszőkhöz juttatják be. Ehhez egy speciális „mezo-pisztolyt” alkalmaznak, melynek segítségével 1-2 mm mélyen tudják a gyógyhatású összetevőkből előállított, magasabb koncentrációjú anyagot beinjekciózni. A mezoterápia ezen része egy kissé kellemetlen - az, hogy kinek mennyire rossz, természetesen függ a saját fájdalomküszöbtől is -, de elviselhető, és mindenképpen megéri.

hajhullás hairhungary klinika hairhungary mezoterápia kezelés hajkezelés hatóanyag injekció mezo-pisztoly hajátültetés follione

Egy terápiás kúra általában 5-10 alkalomból áll. Attól függően, hogy pontosan milyen probléma húzódik a háttérben, ezeknek a kezeléseknek a gyakorisága általában hetente vagy kéthetente egy alkalmat jelent. A terápia leteltével szükség lehet aztán még fenntartó kezelésekre, ami szintén egyénfüggő, de ezek szokás szerint havi egyszer ajánlatosak.

A fejbőrbe, közvetlenül a hajhagymákhoz juttatott hatóanyagnak köszönhetően javulni fog a fejbőr tápanyag-ellátottsága, emellett normalizálódhat a túlzott faggyútermelés is. Mivel a vérkeringés fokozódik, ez megteremti a vastag és egészséges hajszálak növekedésének lehetőségét. Hajzatunk sokkal jobb állapotba kerül, és az előző cikkünkből megismert okoknak köszönhető hajhullás, hajvékonyodás negatív eredményei szépen kitörlődnek, helyükbe pedig egészséges hajkorona lép majd.

A HairHungary Klinika szolgáltatásai között megtalálható mezoterápiás kezelés előtt is ugyanúgy szükség van a személyes konzultációra, melyet a Klinika mindig ingyenes biztosít az érdeklődőknek. Itt minden fennmaradó kérdésünkre válaszokat kaphatunk, és személyre szabottan beszélhetjük át – ha a mezoterápia kerül kiválasztásra hajproblémáink orvoslására -, hogy mikor és milyen időközönként szükséges a kezelés alkalmazása. Előfordulhat azonban, hogy kiderül, más jellegű problémával állunk szemben, de ilyenkor sem szabad megijednünk, hiszen a különböző, külső készítmények használatától kezdve a hajátültetésig minden megoldást megtalálhatunk a Klinikán.

Ismerje meg jobban szolgáltatásainkat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Mikor ajánlott a mezoterápia?

0 Komment

Sokszor emlegetjük, hogy többféle hajproblémára nyújthat megoldást egyes szerek vagy kezelések igénybe vétele. Most nézzük meg közelebbről, hogy milyen esetekben ajánlott a mezoterápia alkalmazása, ha a hajunk állapotának javításáért szeretnénk tenni valamit.

A mezoterápia egy igen szerteágazó lehetőség, mely rengeteg féle problémára alkalmazható. A ránctalanítástól kezdve, a cellulitkezeléseken keresztül egészen a hajkezelésekig beszélhetünk pozitív hatásairól, természetesen mi most az utóbbit vesszük górcső alá.

Amikor hajhullásról beszélünk, legtöbbször kijelenthető, hogy a férfias típusú, öröklött kopaszodással állunk szemben – melyre az egyedüli biztos megoldás a hajbeültetés. De ezen kívül bizony még rengeteg más tényező is okozhat károkat hajunk állapotában, melyek aztán ritkuláshoz is vezethetnek. A legtöbb esetben tehát hölgyek tekintetében beszélhetünk ilyen gondokról, de természetesen nagyon sok probléma a férfiakat is érinti.

A sok stressz az egyik leggyakoribb kiváltó oka a fent említett állapotoknak, de beszélhetünk akár olyan gyógyszeres kezelésekről, melyek mellékhatásai durván érintik a hajzatunkat, illetve hormonális változások is állhatnak a háttérben – akár a fogamzásgátló tabletta, akár a szülés vagy éppen a menopausa hatására. Okozhat még átmeneti hajhullást ezeken felül valamilyen betegség, és szintén roncsolja hajunk állapotát, ha nem megfelelő a vitaminellátásunk. Az étkezési zavarok és a lelki gondok is eredményezhetik hajunk rossz állapotát, és természetesen nem maradhatnak ki a sorból a hajformáló eszközök és kozmetikumok sem, a hajfestékekkel egyetemben.

Bármi is áll a háttérben, fontos, hogy hamar reagáljunk a problémára, hiszen hajzatunk saját regenerálódása – még akkor is, ha a kiváltó okokat már megszüntettük vagy orvosoltuk – nagyon hosszú folyamat. A mezoterápia pedig pontosan arra hivatott, hogy ezt az időt lerövidítse, és hajunk állapotának javításán dolgozva hamarabb megszüntesse gondunkat. Előfordul az is, hogy nélküle egyáltalán nem, vagy csak nagyon lassan indulna meg a regenerálódás.

A mezoterápia lényege, hogy a hatóanyagokat közvetlenül a hajtüszőkhöz juttatják be, de az eljárás pontos menetéről, illetve a terápia időbeosztásáról következő cikkünkben foglalkozunk majd.

Addig is tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről, köztük a mezoterápiáról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Hajunk megmutatja!

0 Komment

Hajzatunk állapotának megváltozása, romlása sok esetben már akkor intő jel lehet, amikor mondjuk egy vérvétel még nem mutat ki semmit. Frizuránk hogyléte ugyanis rengeteg – sok esetben akár apróságnak tűnő – tényezőtől függ, legyen szó a táplálkozásunkról, a külső hatásokról, de legfőképpen szervezetünk működéséről.

Ha valami gond van ugyanis testünkben, még akkor is, ha egyáltalán nem érzékelünk más jeleket magunkon, a hajunk képes azt megmutatni. Tehát, ha negatív változásokat tapasztalunk frizuránkat tekintve, legyünk résen, és figyeljünk oda a többi jelre is, és persze forduljunk orvoshoz minél hamarabb!

hajhullás kopaszodás hajgyérülés száraz haj töredezett haj hairhungary hajátültetés mezoterápia prp kezelés egészség szervezet gyulladás betegség pajzsmirigy

Mellékvesét érintő betegséget, vagy akár mellékpajzsmirigy-alulműködést is jelenthet, ha valakinek nagyon száraz a haja, és könnyen töredezik. Természetesen ez kialakulhat egy nem megfelelő sampon használatától is, vagy ha túl sokat formázzuk hajunkat. Amennyiben viszont a bőr szárazsága és hámlása is társul a fent említett hajproblémához, akkor már gyanakodhatunk, hogy valami tényleg nincs rendben.

Ha a száraz, nagyon gyenge, vékony haj mellett testsúlygyarapodást, esetleg fáradékonyságot észlelünk magunkon, könnyen lehet, hogy pajzsmirigyproblémával állunk szemben. Hormonális gondokra, lelki eredetű bajokra és akár cukorbetegségre is utalhat, ha hullani kezd a hajunk, de az effajta átmeneti hajhullás kialakulhat akár csak a nem megfelelő vitaminbevitel miatt is. Ha rájövünk a probléma okozójára, hajunk állapota is visszaállhat.

Ugyanígy jelezhet a hajhullás akár gócos megbetegedéseket is, amikor a szervezetünkben komoly gyulladás veti fel a fejét. Eredményezhet ilyen hajgyérülést, ha fogászati problémával állunk szemben, de szintén okozója lehet a hajhullásnak egy bélgyulladás is.

A felsorolt problémák persze nagyon ijesztően hangzanak, de próbáljuk a pozitív oldalról nézni a dolgokat. Amennyiben odafigyelünk hajzatunk állapotára, akkor jó eséllyel sokkal korábban tudunk tenni egészségünkért, hiszen hamarabb felismerjük, ha baj van.

Ahhoz pedig, hogy ne csak a kiváltó tényezőket orvosoljuk, hanem hajzatunk is könnyebben regenerálódhasson, igénybe vehetünk olyan hajkezeléseket, mint például a mezoterápia, vagy a PRP kezelés. Maradandó károk eltűntetésére pedig a hajátültetés lehet a tökéletes megoldás, mely a genetikai eredetű kopaszodás mellett rengeteg más helyzetben is segítséget tud nyújtani hajzatunk sűrítésére.

A hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Vágjon bele most!

0 Komment

Májusban lehet még jelentkezni a HairHungary Klinika kedvezményprogramjára, mely mindenki számára nagy segítség lehet, aki változtatni akar megjelenésén a frizurát tekintve. Bár nagyon sokan állnak a változás küszöbén, mégis nagyon sok akadályt látnak maguk előtt, többek között anyagi téren is. Vágjon bele most, és használja ki a kihagyhatatlan lehetőségeket!

A hajhullás nem válogat, és nagyon sokszor már olyan korán megindul, hogy nem is térünk először magunkhoz, mikor meglátjuk a tükörben az első jeleit. A kopaszodás hátterében számos különböző ok állhat, de a leggyakrabban a genetika tehető meg felelősként. Az öröklött jellegű kopaszodás pedig akár már a 20-as éveinkben is megindulhat, nem kímélve eddigi kinézetünket.

Míg az átmeneti hajhullások esetén segítségünkre lehetnek egyes készítmények, hajpakolások és a kiváltó okok megszűntetése ahhoz, hogy helyreálljon a rend, addig az öröklött jellegű kopaszodás esetében előbb vagy utóbb sajnos a kopasz területek nyerik majd a harcot. Korai szakaszban természetesen szintén kitolható ennek az ideje a kifejezetten erre a problémára előállított szerek – például a FolliOne egyes termékeinek – alkalmazásával, illetve sokat segíthet szintén a megelőzésben és a kopaszodás feltartásában az olyan hajkezelés, mint a PRP-terápia.

Amennyiben nem vesszük észre időben, vagy egyszerűen csak nem teszünk ellene már az első jeleknél, bizony a kopaszodás egyre inkább feltűnő és már visszafordíthatatlan hajvesztést eredményez. Az egyetlen olyan megoldás, mely mindenképp biztos és végleges segítséget nyújt ilyen esetekben, az a hajátültetés, melynek során saját, tarkótáji donorterületünkből kinyert hajszálak kerülnek átültetésre azokra a helyekre, ahol szükség van a hajzat sűrítésére.

A szép eredmény eléréséhez  – egyéntől és a kopaszodás mértékétől függően – akár több ezer hajszál átültetésére is szükség lehet. De természetesen azok számára is tökéletes ez a megoldás, akik még csak a kopaszodás elején járnak, és még csak az első jeleket akarják eltűntetni a hajbeültetés segítségével. A HairHungary Klinika kedvezménye most számukra is nagy segítséget jelenthet, hiszen hajszálszámtól függetlenül lehet 0,6 € / hajszál árban igényelni a beavatkozást. A további lehetőségek pedig ezt megfűszerezve teszik még elérhetőbbé mindenki számára a változást. Nem kell mást tennünk ehhez, mint május végéig jelentkezni ingyenes konzultációra.

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Ahogy közeledik a nyár, még azok számára is eljön az idő a szőrtelenítésre, akik a téli, hideg hónapokban elrejtegették magukat a vastag nadrágok alá, és nem törődtek olyan sűrűn azzal, hogy megszabaduljanak szőrzetüktől. Van azonban olyan rész a testünkön, ahol inkább jól jönne, ha sűrűbb lenne a szőrzet és nem kevesebb.

Míg a szőrtelenítésnek rengeteg módja közül választhatjuk ki, hogy melyikkel szeretnénk élni – legyen szó a borotválásról, az epilálásról vagy éppen a gyantáról, és a sor itt még bőven nem érne véget -, addig a szemöldökünk dúsítására sajnos nincs ennyi lehetőségünk. Sőt, sok esetben a mindenféle praktika, amellyel szebbé szeretnénk varázsolni szemöldökünket, inkább csak árt, mint használ.

hajátültetés hajbeültetés hairhungary szemöldök beültetés szemöldök szőrzet szőrtelenítés gyanta epilálás borotválás

Létezik azonban egy olyan megoldás, melynek segítségével nem csak gyönyörű, hanem természetesen dús szemöldökünk is lehet. A hajbeültetési eljáráson alapuló szemöldök beültetés ugyanis saját szőrzetünkből – a tarkótáji hajszálainkból – gazdálkodva teremt szép, ívelt, dús szemöldököt. A precíz beültetésnek köszönhetően, melynek alapja az, hogy a saját szemöldökszőrzet növekedési irányával megegyezően helyezik be a szálakat, nagyon szép és természetes eredményt kaphatunk.

Míg a szőrtelenítésre rengeteg variációt alkalmazhatunk, addig a szemöldökünk dúsítására a legjobb, ha a fent leírt módszert kérjük segítségül. A végeredmény biztosan el fogja nyerni tetszésünket, és mivel a szemöldök beültetés végleges megoldást nyújt, így többé nem is kell félnünk attól, hogy valaha megint gondunk lenne vele.

Az első időszakban természetesen foglalkoznunk kell a beültetett szálakkal, hiszen a hajszálaknak meg szokniuk új helyüket. Először a hossznövekményük jelentősebb lesz a szemöldök szőrzetéhez képest, de egy év elteltével már alkalmazkodnak az új területhez, így csak annyi dolgunk lesz majd vele, mint egy átlagos szemöldökigazításkor.

Ahhoz, hogy megtudjuk, hozzávetőlegesen hány hajszál beültetésére lenne szükségünk a kívánt formához és vastagsághoz, illetve, hogy minden kérdésünkre választ kaphassunk, szükség van a beavatkozást megelőző konzultációra. Ezt a HairHungary Klinika - éppen úgy, ahogy hajbeültetés esetén is -, ingyenesen biztosítja az érdeklődők számára.

Ismerje meg jobban szolgáltatásainkat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Szemöldök beültetés

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed