Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A képek magukért beszélnek

1 Komment

Ha valamilyen nagy döntés előtt állunk, akkor megpróbálunk minél többet megtudni az adott témával kapcsolatban, és természetesen éhezünk a hozzánk hasonló helyzetben lévő embertársaink véleményére, vagy saját történetére. Így van ez a hajbeültetés kapcsán is.

Mivel az öröklött jellegű, visszafordíthatatlan kopaszodás igencsak sokakat sújt, éppen ezért rengetegen állnak nap mint a tükör előtt azt fontolgatva, mit is kellene tenniük. Mint tudjuk, az effajta hajhullást maximum csak késleltetni lehet, de előrehaladottabb változatánál egyedül a hajátültetés nyújthat segítséget.

hajbeültetés hajátültetés kopaszodás öröklött kopaszodás hajhullás hairhungary hairhungary klinika előtte-utána fotók képek blog 10% kedvezmény

Az első lépés a döntés felé az, amikor észrevesszük, hogy ez az állapot már nem kicsit zavaró. Amikor már nem tudjuk, hogyan fésüljük frizuránkat, vagy úgy érezzük, hogy még rövidebbre kellene vágatni annak ellenére, hogy ettől idegenkedünk, mert nem fog jól állni, akkor már bizony  - és legkésőbb akkor - tennünk kell valamit.

Akik nincsenek abban a szerencsés helyzetben, hogy jól állna nekik a kopaszság – és sajnos a legtöbben így éreznek -, azok számára a hajbeültetés jelenti az egyetlen biztos megoldást. De persze, mivel egy műtétnek is nevezhető beavatkozásról beszélünk, előtör mindenkiből ilyenkor a félelem. Vajon biztos, hogy jól döntök?

Természetesen nem is javasolt úgy belevágni semmibe, hogy előtte nem járjuk kicsit körbe az egész témát. A HairHungary Klinika ezért adja meg pácienseinek azt a lehetőséget, hogy 10% kedvezményben részesülhet az, aki az átélt hajbeültetés előzményeiről, menetéről és eredményeiről nyilvános blogot vezet. Ez nem csak a pénztárcánknak kedvez, de segítséget és hatalmas lendületet adhat mindenki másnak, aki még nem hozta meg a döntést.

hajbeültetés hajátültetés kopaszodás öröklött kopaszodás hajhullás hairhungary hairhungary klinika előtte-utána fotók képek blog 10% kedvezmény

A leginkább ösztönzően pedig a képek hatnak az emberekre, hiszen azok tökéletesen bemutatják a fejlődést, hogy honnan hova jutottak már el az eddigi páciensek. Az előtte-utána készült fotók tehát magukért beszélnek, és lassan minden kétely eloszlik majd belőlünk.

Ami kérdés pedig megmarad, az a személyes konzultációk során kerül megválaszolásra, mely után még mindig visszakozhatunk. De miért is tennénk, amikor ez a lehetőség nem csak egy sima változást hoz életünkbe, hanem egy életre szól, ráadásul olyan végeredménnyel, ami mindenképpen pozitív lesz.  

A hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről, köztük a hajbeültetésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

123
»

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed