Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Húsvéti hajpraktikák

0 Komment

Mindjárt itt a húsvét, és a finomságok elkészítése mellett bizony a hölgyeknek másra is időt kell szánni ilyenkor, méghozzá arra, hogyan is várják majd a locsolókat. A leginkább kedvelt, és a mai napig igencsak sokak által hordott frizura ilyenkor a fonott haj, ami kissé talán meg is védi hajzuhatagunkat a kölniktől.

hajhullás kopaszodás átmeneti hajhullás öröklött kopaszodás hairhungary hajátültetés mezoterápai follione húsvét locsolkodás hajfonatA fonott frizurának nagyon sok előnye lehet a húsvéti időszakban, hiszen egyrészt nem muszáj hajat mosni azelőtt, hogy mindenféle illatfelhő lengné körbe fejünket, és talán könnyebb is elkészíteni úgy, ha nem frissen mosott a hajunk. A locsolkodás után aztán mindenki minél előbb szeretne megszabadulni a megszámlálhatatlan és sok esetben akár fejfájást is okozó kölnik illatmennyiségétől, így a hajmosás maradhat az egész procedúra utáni felfrissülés idejére.

Nagyon fontos, hogy odafigyeljünk arra, hogy hajzatunk a megfelelő táplálást kapja egy ilyen igénybevételben gazdag nap után, hiszen a szorosabb fonatok és a kémiai anyagban nem szűkölködő parfümök sem tesznek igazán jót a hajzatnak. De mivel is tudnánk stílusosabban ápolásba venni hajszálainkat ilyenkor, mint egy jó kis tojásos hajpakolással.

A húsvét egyik főszereplője ugyanis rengeteg módon felhasználható arra, hogy különböző hajpakolásokat készítsünk belőle. Mivel a fehérje könnyen kicsapódik a meleg víztől, így érdemes csak a tojássárgáját felhasználni. A legegyszerűbb, ha a megszokott hajmosásunk után pár cseppnyi olíva olajjal elkevert tojássárgáját kenünk hajzatunkra, majd öt perc elteltével öblíthetjük is le jótékony pakolásunkat.

Ahhoz, hogy hajunk szép és egészséges maradjon, muszáj odafigyelnünk, hogy mindig megkapja a kellő táplálást. Amennyiben a szokásosnál több káros hatásnak van kitéve – például hajfestés, hajsütővas használata, vagy éppen egy szoros konty vagy fonat egész napos viselése –, mindenképpen érdemes kicsit több időt fordítani ápolására.

Mivel nagyon sokaknál okoznak a fent említett problémák akár hajhullást is, így arra kell törekednünk, hogy ezt megelőzzük. Természetesen nem mindig tudjuk elkerülni a bajt, de ilyenkor sem kell kétségbe esnünk, hiszen többféle megoldás is segíthet, ha átmeneti hajhullással állunk szemben. Akár erre kifejlesztett készítmények alkalmazása is elegendő lehet, illetve különböző hajkezelések – mint például a mezoterápia - is segíthetnek visszaállítani hajunk egészségét. Más jellegű hajgyérülésnél a hajátültetés orvosolhatja a problémát, de ez főként a férfiak körében jellemző, öröklött jellegű kopaszodásnál lehet szükséges.

A hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed