Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A sztárséf a hajbeültetést választotta

2 Komment

Nem egy műsorral robbant be a köztudatba Gordon Ramsay, aki azóta már sztárrá nőtte ki magát. Megosztó személyisége ellenére, vagy éppen következtében nagyon közkedveltek lettek ezek a produkciók, melyekben megismerhettük keményebb és kedvesebb arcát is. Az biztos, hogy az ételek terén igencsak kritikus, azonban, mint kiderült, saját külsejéhez is így áll hozzá.

A sztárséf ugyanis pár évvel ezelőtt rálépett a kopaszodás útjára, ami valószínűleg nem is kicsit zavarhatta. Mivel nem csak a főzőpult melletti teljesítménye a fontos számára, hanem megjelenése is, ezért próbált először olyan frizurákat hordani, melyek eltakarták a teret nyerő kopaszodás első jeleit. Később azonban annyira feszélyezhette frizurája gyérülése, hogy inkább más megoldást keresett.

Hajvesztése orvoslására a hajátültetést választotta, melynek segítségével azóta újra dúsabb frizurával láthatjuk viszont a képernyőkön. Mivel elég hamar lépett annak érdekében, hogy kopaszodását megoldja, ezért sokan talán észre sem vették, hogy milyen változás ment végbe a híres konyhafőnök életében.

gordon ramsay hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary sztár sztárséf konyhafőnök hajgyérülés

Persze egy-két szemfülesnek köszönhetően publikálásra kerültek azok a feltűnő jelek, melyek azt bizonyították, hogy Gordon több, mint valószínűleg a lehető legjobb megoldást választotta. Ha jobban megfigyeljük, látható a különbség, és persze azóta már nem csak a külföldi lapok cikkeztek róla.

Mindenesetre az biztos, hogy jól döntött, mikor a hajbeültetés mellett tette le a voksát. Az eljárás ugyanis véglegesen oldja meg a hajhullás problémáját azokon a részeken, ahol a páciens hajátültetésen esett át. Így a sztárséfnek sem kell már félnie attól, hogy újra gyérülő frizurával kell valaha is a kamerák elé állnia. Mint ahogyan a konyhában, a külsejével kapcsolatban is karakán és biztos döntést hozott, melynek köszönhetően elfelejtheti a kopaszodás okozta kellemetlenségeket.

A hajátültetés már nem csak külföldön, hanem itthon is egyre szélesebb körben segített rengeteg kopaszodónak, köztük nem csak hírességeknek, hanem olyan magánszemélyeknek is, akik nem tudtak beletörődni a gyérülő frizurájuk okozta változásokba.

Bővebben a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed