Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újévi fogadalmak

0 Komment

Az év utolsó napján mindig átgondoljuk, mit csináltunk jól, és mit kellett volna másképp. Aztán előkerülnek a malacos perselyek, és megfogalmazzuk magunknak, vagy akár fogadalmakat teszünk mások előtt, mit is szeretnénk elérni a következő évben.

újév fogadalom hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary célkitűzés frizuraMinden célkitűzés ilyenkor olyan elérhetőnek tűnik, aztán az új év elkezdésével ugyanolyan nehézségekbe ütközünk, mint eddig is. Azonban sokaktól lehet hallani, hogy az újévi fogadalmát annyira komolyan vette, hogy a végén sikerült is elérnie célját, így ez a hagyomány mindenképpen pozitívnak fogható fel.

A legtöbb fogadalom valamilyen nagyobb cél eléréséről szól, esetleg egy olyan lépés megtételéről, amitől szorongunk, vagy nincs meg hozzá a kellő anyagi vagy lelki hátterünk. Ám újév napján ezek a célok ismét a szemünk előtt lebegnek, és talán közelebb kerít minket a megoldáshoz az ünnep szelleme.

Sok esetben van szó ilyenkor az egészségünkről. Többen próbálnak lemondani például a cigarettáról, vagy bármely más szenvedélybetegségről, fogadkoznak, hogy lefogynak, és elkezdenek sportolni. Ez mind csupa pozitív dolog.

A hajhullás és kopaszodás szintén egy olyan probléma lehet, melynek megoldásával nem tudunk, vagy nem akarunk foglalkozni. Pedig nagyon fontos lenne, hogy az érintettek minél előbb szakértő segítséghez forduljanak, hiszen kinézetünk és személyiségünk egyik legfontosabb eleme a frizuránk.

Ha megtaláljuk a hajhullás okát, tudjuk kezelni is a problémát. Olykor elegendő különböző készítmények alkalmazása, azonban van olyan – például genetikai eredetű – kopaszodás, melyen csak a biztos sikert jelentő hajátültetés segíthet. A hajátültetési eljárás fájdalommentes, mégis nagyon sok idő, támasz és elhatározás kellhet ahhoz, hogy elszánjuk magunkat arra, hogy ehhez a segítséghez forduljunk.

A kopaszodástól, hajhullástól szenvedő embereknek tehát az egyik legjobb és legnagyobb fogadalmuk lehet, hogy problémájukkal vegyék fel a harcot, és forduljanak szakszerű segítséghez. A HairHungary Klinika személyre szabottan adja meg a választ, hogy kinek milyen eljárással lehet visszavarázsolni régi frizuráját.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Frizurát ajándékba!

0 Komment

A közelgő ünnepek küszöbén állva nagyon sokan jönnek rá arra, hogy még mennyi ajándék hiányzik. Ilyenkor megy az eszeveszett rohanás, ám legtöbbször még azt sem tudjuk, mit is frizura ajándék hajápolás hajpakolás sampon csomag hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungaryvegyünk szeretteinknek, rokonainknak, barátainknak, kollegáinknak.

Mivel minden ember számára fontos a külső, ezért sosem hibázhatunk, ha valamilyen szépségápolással kapcsolatos ajándékot találunk ki, és ez ma már nem csak a hölgyekre, hanem a férfiakra is vonatkozik.

Hajunk tulajdonképpen kinézetünk megkoronázó eszköze, ezért nagyon fontos, hogy kellően ápoljuk, és vigyázzunk rá. Tehát nagyon szép ajándék lehet egy hajpakolással, kellő gonddal kiválasztott samponnal és egyéb hajápolási szerrel megpakolt csomag is. Hiszen ezekre mindig szükség lehet, és sokszor találhatunk előre elkészített ajándékcsomagokat a különböző gyártóktól, így szép, igényes meglepetésül szolgálhatunk vele.

frizura ajándék hajápolás hajpakolás sampon csomag hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungaryHölgyeknek ugyancsak ízléses ajándékötlet, ha valamilyen szalonba szóló ajándékutalvánnyal kedveskedünk nekik, legyen szó egy frizura elkészítéséről, vagy akár egy hajpakolásos kényeztetésről.

Nagyon sokan szenvednek hajhullástól, kopaszodástól. Közvetlen, velünk szoros kapcsolatban álló rokonoknak és barátoknak ne féljünk olyan ajándékkal kedveskedni, ami a másik fél számára szükséges és segítő lehet!

A HairHungary klinika személyre szabott lehetőségeket és segítséget kínál minden kedves érdeklődőnek és páciensnek. Néha ugyanis elegendő a klinikailag tesztelt, propecia és minoxidil tartalmú készítmények alkalmazása, sok esetben segíthet mezoterápiás kezelés, a biztos, garantált megoldást viszont csak a  hajátültetési eljárás nyújthatja. 

Ha valaki a kopaszodás kellemetlen árnyékában él, annak már az is nagy lehetőséget jelenthet, hogy megtudja, mi is okozhatja hajhullását, illetve azt, hogy mi lehetne segítségére ebben a problémában. Ilyen esetekben ha van kire támaszkodni, illetve van ki ösztönözzön, az már magában egy ajándék!

Ismerje meg jobban a hajátültetési és egyéb eljárásokat:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Ünnepi frizurák

0 Komment

Közeledik az év vége, ezzel együtt a karácsony és szilveszter ünnepe. Mindenki lázasan kezd készülődni, ajándékok vásárlásával és ünnepi tervezésekkel telik az utolsó hónap szinte minden napja. Sokan ezen ünnepeket megjelenésükkel is fel szeretnék dobni, melyhez nagymértékben hozzájárul a nem megszokott frizura is.

Karácsonyi fogadásokra, családlátogatásokra is sokan készíttetnek különleges hajkreációkat, de főként a szilveszteri buli kívánja meg azt, hogy ne mindennapi legyen hajkoronánk. Ilyenkor ünnepi frizurák konty töredezett haj száraz haj hajhullás kopaszodás hajritkulás hajátültetés hairhungary karácsony szilvesztera legtöbb fodrásznál már előre be kell jelentkezni, hogy egyáltalán beférjünk a sok vendég közé. A karácsonyi frizurát általában szolidabbra készítik, és ha minden jól megy, akkor másnap és harmadnap is tudunk még kezdeni valamit a beállított tincsekkel. Szilveszterkor viszont főként az extravagáns, vagy épp a bálhoz illő kontyos stílus a kedveltebb.

Bármennyire szépek és ötletesek ezek az ünnepi frizurák, mégis nagyon oda kell figyelnünk arra, hogy a sok hajlakk, és egyéb kence, amit ilyenkor a haj beállításához használnak, bizony eléggé igénybe veszik hajszálainkat és hajhagymáinkat. Fontos, hogy ezen frizurákat időben és gondosan kibontsuk, kezeljük, kimossuk a sok idegen anyagot belőlük és ápoljuk a megviselt hajat.

Ha valaki nem csak pár alkalommal, ünnepi frizurák konty töredezett haj száraz haj hajhullás kopaszodás hajritkulás hajátültetés hairhungary karácsony szilveszterhanem rendszeresen készíttet magának ilyen egyedi frizurát, számolnia kell azzal, hogy előbb-utóbb következményei lesznek a folyamatos beszárításnak és lakkozásnak. A haj könnyen töredezetté, szárazzá, élettelenné válhat, és bizony hullani is kezdhet.

Ha bármilyen okból kifolyólag hajhullást észlel magán, azonnal forduljon szakszerű segítséghez! A kopaszodás, hajritkulás okát minden esetben meg kell keresni, és a leggyorsabban orvosolni azt. Sok esetben elég lehet – mint például a fent említett, igénybe vett haj esetén -, ha felhagyunk a károsító dolgokkal. Viszont előfordulhat olyan problémából eredő hajhullás is, melynél az okozott károkat csak a biztos sikert jelentő hajbeültetés küszöbölheti ki.

Ismerje meg jobban a hajátültetési eljárásban rejlő lehetőségeket:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Tetoválás a fejbőrön

0 Komment

A tetoválásnak már évtizedekkel ezelőtt is nagy hagyománya és önkifejező szerepe volt, ami mára már teljesen kinőtte magát, és a kreatívitásban nem ismer határokat. A tetoválás egy hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary tetoválás felnyírt haj kopaszság frizuraolyan szimbólum a testen, mellyel rengeteg mindent fejezhetünk ki. Megmutathatjuk vele zenei ízlésünket, politikai hovatartozásunkat vagy egyszerűen az élethez való hozzáállásunkat, kifejezhetjük vele lelki gondolatainkat és megörökíthetünk fontos életrészeket.

Természetesen a tetoválásnak hátrányai is vannak, hiszem sokan mondják: „hogy fog ez kinézni, ha majd 70 éves leszel?” Egy biztos, mielőtt valaki tetoválásra szánja el magát, jól meg kell gondolnia, hogy a későbbiek folyamán nehogy megbánja. Így van ez a ma egyre jobban elterjedő, fejbőrre készített tetoválásokkal is.

A felnyírt haj már férfiak és nők körében is divatját éli manapság – már nem csak a punkok körében -, és sokan ezt tetézik némi színes vagy fekete-fehér motívummal is. hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary tetoválás felnyírt haj kopaszság frizuraNémely egyéniséghez ez kifejezetten illik, és jól mutat, főként az extrém frizurát dobja fel. Sokan előnyösnek tartják, hiszen ha meggondolja magát az ember, és mégsem szeretné tetoválását és haját ebben a formációban viselni, akkor egyszerűen megnöveszti frizuráját, mellyel eltakarhatja a fejét díszítő képeket, anélkül, hogy lézeres, drága és nem biztos sikert nyújtó eltűntetéssel kellene szenvednie.

Azonban ebben az esetben nem árt számításba venni, hogy ha bármilyen oknál fogva hajhullás, kopaszodás kezdődik, ez a lehetőség megszűnik. Mind a foltokban jelentkező kopaszság, mind a hajzat gyérülése tekintetében ez elég kellemetlen lehet. Természetesen azoknak, akik nem rendelkeznek tetoválással, szintén borzasztó jelenség ez.

Ha ilyen szituációba keveredünk, azonnal szakértő segítséghez kell fordulnunk. A hajhullás okának megállapítása segíthet abban, hogyan is kezeljük a problémát. Sok esetben az egyetlen megoldást csak a biztos és végleges sikert garantáló hajátültetés jelentheti, mellyel visszanyerhetjük régi frizuránkat, sítlusunkat.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:


HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Kényes tévhitek

0 Komment

Hajunk ápolása az egyik legfontosabb tényező külsőnk szempontjából. Az ember megjelenése, kinézete, kisugárzása függ attól, hogy megfelelő frizurával jelenik-e meg, illetve ezen felül ezt a frizurát megfelelően is hordja.

A zsíros, korpás vagy egyéb bajtól szenvedő hajzat mellett az egyik legnagyobb probléma – főként a nőknél -, ha lapos, silány, tartás nélküli a hajkorona, viszont ennél is tragikusabb az, ha valakinek hajhullás miatt, vagyis a kellő hajmennyiség hiánya miatt nem szép a frizurája.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary tévhitek dús haj dúsító sampon frizuraAz utóbbi két esetet sajnos nagyon sokan összekeverik. Mivel a hajhullás egyik eredménye, hogy a frizura tartástalan és lelaposodott lesz, előbb fordulnak olyan szerek segítségéhez, melyek ezen sajnos nem segíthetnek, minthogy igazi megoldást keresnének.

Nagyon kényes tévhit az, hogy a dúsító samponok megakadályozzák a haj hullását, esetlegesen visszanövesztik – ezáltal dúsítják – a már kihullott hajszálakat. A neve alapján tényleg felmerülhetne bennünk ez a megoldás, de tisztában kell lennünk azzal, hogy ezek a samponok nem a hajhullás orvoslására készültek.

A dúsító készítmények a meglévő haj szerkezetét egyfajta védőburokkal erősítik, ezáltal a hajszálak vastagodnak, a haj szép tartást nyer, és egy dúsabb frizurát láthatunk vissza a tükörben már egy-két mosás után is. De ez csak akkor működik, ha hajunk alapvetően egészséges. Hajhulláskor ezek a készítmények sajnos nem segíthetnek, hiszen csak a meglévő hajzatra hatnak.

Kopaszodás és hajhullás esetén szakértő segítséghez kell fordulni. Lehetséges, hogy elegendő egy mezoterápiás készítmény használata, de az is előfordulhat, hogy csak a végleges megoldást nyújtó hajátültetés segíthet, melynek során a tarkótáji részekről ültetnek át a hiányos területekre hajszálcsoportokat. A visszanyert hajkoronánkra aztán majd használhatjuk a dúsító samponokat, de ez már csak esztétikai tökéletesíté.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: www.hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed