Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A mezoterápia menete

0 Komment

Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására, és mit tudunk elérni a kezelés alkalmazásával hajzatunk terén. Most azt fogjuk megnézni kicsit közelebbről, hogy pontosan mi is a kezelés menete, illetve milyen időbeosztással kell számolnunk egy terápia során.

Ahogy említettük már, a kezelés lényege, hogy a hatóanyagokat közvetlenül a hajtüszőkhöz juttatják be. Ehhez egy speciális „mezo-pisztolyt” alkalmaznak, melynek segítségével 1-2 mm mélyen tudják a gyógyhatású összetevőkből előállított, magasabb koncentrációjú anyagot beinjekciózni. A mezoterápia ezen része egy kissé kellemetlen - az, hogy kinek mennyire rossz, természetesen függ a saját fájdalomküszöbtől is -, de elviselhető, és mindenképpen megéri.

hajhullás hairhungary klinika hairhungary mezoterápia kezelés hajkezelés hatóanyag injekció mezo-pisztoly hajátültetés follione

Egy terápiás kúra általában 5-10 alkalomból áll. Attól függően, hogy pontosan milyen probléma húzódik a háttérben, ezeknek a kezeléseknek a gyakorisága általában hetente vagy kéthetente egy alkalmat jelent. A terápia leteltével szükség lehet aztán még fenntartó kezelésekre, ami szintén egyénfüggő, de ezek szokás szerint havi egyszer ajánlatosak.

A fejbőrbe, közvetlenül a hajhagymákhoz juttatott hatóanyagnak köszönhetően javulni fog a fejbőr tápanyag-ellátottsága, emellett normalizálódhat a túlzott faggyútermelés is. Mivel a vérkeringés fokozódik, ez megteremti a vastag és egészséges hajszálak növekedésének lehetőségét. Hajzatunk sokkal jobb állapotba kerül, és az előző cikkünkből megismert okoknak köszönhető hajhullás, hajvékonyodás negatív eredményei szépen kitörlődnek, helyükbe pedig egészséges hajkorona lép majd.

A HairHungary Klinika szolgáltatásai között megtalálható mezoterápiás kezelés előtt is ugyanúgy szükség van a személyes konzultációra, melyet a Klinika mindig ingyenes biztosít az érdeklődőknek. Itt minden fennmaradó kérdésünkre válaszokat kaphatunk, és személyre szabottan beszélhetjük át – ha a mezoterápia kerül kiválasztásra hajproblémáink orvoslására -, hogy mikor és milyen időközönként szükséges a kezelés alkalmazása. Előfordulhat azonban, hogy kiderül, más jellegű problémával állunk szemben, de ilyenkor sem szabad megijednünk, hiszen a különböző, külső készítmények használatától kezdve a hajátültetésig minden megoldást megtalálhatunk a Klinikán.

Ismerje meg jobban szolgáltatásainkat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Vágjon bele most!

0 Komment

Májusban lehet még jelentkezni a HairHungary Klinika kedvezményprogramjára, mely mindenki számára nagy segítség lehet, aki változtatni akar megjelenésén a frizurát tekintve. Bár nagyon sokan állnak a változás küszöbén, mégis nagyon sok akadályt látnak maguk előtt, többek között anyagi téren is. Vágjon bele most, és használja ki a kihagyhatatlan lehetőségeket!

A hajhullás nem válogat, és nagyon sokszor már olyan korán megindul, hogy nem is térünk először magunkhoz, mikor meglátjuk a tükörben az első jeleit. A kopaszodás hátterében számos különböző ok állhat, de a leggyakrabban a genetika tehető meg felelősként. Az öröklött jellegű kopaszodás pedig akár már a 20-as éveinkben is megindulhat, nem kímélve eddigi kinézetünket.

Míg az átmeneti hajhullások esetén segítségünkre lehetnek egyes készítmények, hajpakolások és a kiváltó okok megszűntetése ahhoz, hogy helyreálljon a rend, addig az öröklött jellegű kopaszodás esetében előbb vagy utóbb sajnos a kopasz területek nyerik majd a harcot. Korai szakaszban természetesen szintén kitolható ennek az ideje a kifejezetten erre a problémára előállított szerek – például a FolliOne egyes termékeinek – alkalmazásával, illetve sokat segíthet szintén a megelőzésben és a kopaszodás feltartásában az olyan hajkezelés, mint a PRP-terápia.

Amennyiben nem vesszük észre időben, vagy egyszerűen csak nem teszünk ellene már az első jeleknél, bizony a kopaszodás egyre inkább feltűnő és már visszafordíthatatlan hajvesztést eredményez. Az egyetlen olyan megoldás, mely mindenképp biztos és végleges segítséget nyújt ilyen esetekben, az a hajátültetés, melynek során saját, tarkótáji donorterületünkből kinyert hajszálak kerülnek átültetésre azokra a helyekre, ahol szükség van a hajzat sűrítésére.

A szép eredmény eléréséhez  – egyéntől és a kopaszodás mértékétől függően – akár több ezer hajszál átültetésére is szükség lehet. De természetesen azok számára is tökéletes ez a megoldás, akik még csak a kopaszodás elején járnak, és még csak az első jeleket akarják eltűntetni a hajbeültetés segítségével. A HairHungary Klinika kedvezménye most számukra is nagy segítséget jelenthet, hiszen hajszálszámtól függetlenül lehet 0,6 € / hajszál árban igényelni a beavatkozást. A további lehetőségek pedig ezt megfűszerezve teszik még elérhetőbbé mindenki számára a változást. Nem kell mást tennünk ehhez, mint május végéig jelentkezni ingyenes konzultációra.

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Hajszín és hajhullás

0 Komment

Kevesen gondolnánk, de a kettőnek igenis nagy köze van egymáshoz. Persze ezt nem úgy kell érteni, hogy egyfajta hajszín esetében gyakrabban fordulna elő a hajhullás lehetősége, hanem úgy, hogy mindegyik hajszínnek megvannak a saját tulajdonságai, egyik pedig közülük az, hogy más számít hajhullásnak egy szőke, és más egy fekete hajzatnál.

Természetesen, amikor hajszínek alapján vizsgálunk különbségeket, bármiről is legyen szó, akkor mindig a saját hajszínekre gondolunk. A festett haj ráadásul minden más szempontból is eltérhet, hiszen folyamatosan ki van téve olyan hatásoknak, aminek egyébként nem lenne. De térjünk vissza a hajszínekhez!

hajhullás kopaszodás genetika hajszín szőke fekete hajátültetés kedvezmény hajkezelés follione hairhungary hairhungary klinika

A szőke, illetve világosabb hajúak esetén sokszor előfordul, hogy normálisnak tekinthető akár naponta 100-120 hajszál kihullása is. Ilyen esetekben tehát nem kell megijedni, a haj hullása a természetes hajnövekedés folyamatának részét képezi.  Ugyanakkor a sötétebb hajszínnél ez a szám már túl sok, hiszen a sötéthajúak esetében a 60-70 hajszál körüli érték az átlagos hullás. Amennyiben ennél több a napi hajveszteség, akkor sajnos előfordulhat, hogy kopaszodási folyamat indult meg.

hajhullás kopaszodás genetika hajszín szőke fekete hajátültetés kedvezmény hajkezelés follione hairhungary hairhungary klinika

Hölgyeknél ez a legtöbbször átmeneti hajhullást jelenthet, melynek rengeteg különböző oka lehet. Férfiak tekintetében azonban a genetikai eredetű kopaszodás a gyakoribb, melynek első látható jelei főként a homloknál, a hajvonal változásában figyelhetőek meg. Ebben az esetben szintén nagyobb kontrasztot ad, ha valaki sötétebb hajjal rendelkezik, de természetesen a világos hajúakat is ugyanolyan csapásként érheti a felismerés, hogy kopaszodni kezdtek.

Az öröklött jellegű hajhullás esetében sajnos csak két dolgot tehetünk. Vagy beletörődünk, és megpróbálnunk azonosulni új kinézetünkkel, ami elég hamar a teljes kopasz, vagy nagyon rövid frizurát jelentheti, hiszen ilyen esetekben előbb-utóbb mindenképpen ez lesz a célszerű választás. Azonban, ha ez nem megy, mert úgy érezzük, egyáltalán nem állna jól ez nekünk, és kicsit sem egyezünk bele hajzatunk elvesztésébe, akkor fel kell vennünk a kesztyűt.

Egyes készítmények és hajkezelések alkalmazásával késleltethetjük a kopaszodás térnyerését, de eljön az a pont, amikor a hajátültetés az egyetlen megoldás, mely segíteni tud frizuránk megtartásában. A HairHungary Klinikán ráadásul május 31.-ig igazán emberközeli árakon, és könnyítő kedvezményekkel igényelhetjük a beavatkozást.

Tudjon meg többet a hajhullásról és a lehetséges megoldásokról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Húsvéti hajpraktikák

0 Komment

Mindjárt itt a húsvét, és a finomságok elkészítése mellett bizony a hölgyeknek másra is időt kell szánni ilyenkor, méghozzá arra, hogyan is várják majd a locsolókat. A leginkább kedvelt, és a mai napig igencsak sokak által hordott frizura ilyenkor a fonott haj, ami kissé talán meg is védi hajzuhatagunkat a kölniktől.

hajhullás kopaszodás átmeneti hajhullás öröklött kopaszodás hairhungary hajátültetés mezoterápai follione húsvét locsolkodás hajfonatA fonott frizurának nagyon sok előnye lehet a húsvéti időszakban, hiszen egyrészt nem muszáj hajat mosni azelőtt, hogy mindenféle illatfelhő lengné körbe fejünket, és talán könnyebb is elkészíteni úgy, ha nem frissen mosott a hajunk. A locsolkodás után aztán mindenki minél előbb szeretne megszabadulni a megszámlálhatatlan és sok esetben akár fejfájást is okozó kölnik illatmennyiségétől, így a hajmosás maradhat az egész procedúra utáni felfrissülés idejére.

Nagyon fontos, hogy odafigyeljünk arra, hogy hajzatunk a megfelelő táplálást kapja egy ilyen igénybevételben gazdag nap után, hiszen a szorosabb fonatok és a kémiai anyagban nem szűkölködő parfümök sem tesznek igazán jót a hajzatnak. De mivel is tudnánk stílusosabban ápolásba venni hajszálainkat ilyenkor, mint egy jó kis tojásos hajpakolással.

A húsvét egyik főszereplője ugyanis rengeteg módon felhasználható arra, hogy különböző hajpakolásokat készítsünk belőle. Mivel a fehérje könnyen kicsapódik a meleg víztől, így érdemes csak a tojássárgáját felhasználni. A legegyszerűbb, ha a megszokott hajmosásunk után pár cseppnyi olíva olajjal elkevert tojássárgáját kenünk hajzatunkra, majd öt perc elteltével öblíthetjük is le jótékony pakolásunkat.

Ahhoz, hogy hajunk szép és egészséges maradjon, muszáj odafigyelnünk, hogy mindig megkapja a kellő táplálást. Amennyiben a szokásosnál több káros hatásnak van kitéve – például hajfestés, hajsütővas használata, vagy éppen egy szoros konty vagy fonat egész napos viselése –, mindenképpen érdemes kicsit több időt fordítani ápolására.

Mivel nagyon sokaknál okoznak a fent említett problémák akár hajhullást is, így arra kell törekednünk, hogy ezt megelőzzük. Természetesen nem mindig tudjuk elkerülni a bajt, de ilyenkor sem kell kétségbe esnünk, hiszen többféle megoldás is segíthet, ha átmeneti hajhullással állunk szemben. Akár erre kifejlesztett készítmények alkalmazása is elegendő lehet, illetve különböző hajkezelések – mint például a mezoterápia - is segíthetnek visszaállítani hajunk egészségét. Más jellegű hajgyérülésnél a hajátültetés orvosolhatja a problémát, de ez főként a férfiak körében jellemző, öröklött jellegű kopaszodásnál lehet szükséges.

A hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Eszement diéták

0 Komment

Megszámlálhatatlan mennyiségű diéta létezik már, és szinte képtelenség, hogy ne fussunk bele egy-egy étkezési tanácsba a napunk folyamán. Mindenhol találkozhatunk ugyanis különböző fogyókúrás ötletekkel, ételekkel, receptekkel, ha akarjuk, ha nem. Nem is ezzel van a probléma. A gondot az okozza, ha valaki egyszerűen beleugrik egy diétába anélkül, hogy mindent jól átgondolt volna.

Egyrészt akármennyire is kecsegtetőnek tűnik egy fogyást ígérő étrend, korántsem biztos, hogy rajtunk is segíteni fog. Mindenki más és más, ezt soha nem szabad elfelejteni. Kinézetünkről természetesen javarészt mi tehetünk, de azért rengeteg egyéb tényező is befolyásolja, milyen az alkatunk.

Kezdjük mindjárt a genetikával, ami ellen nem tehetünk semmit. Emellett pedig sajnos rengeteg betegség is okozhat némi súlyfelesleget, amit szintén nagyon nehéz a kezünkbe venni, szakember segítsége nélkül nem is nagyon lehet. Azt azonban kijelenthetjük, hogy a legtöbb fogyni vágyó egyszerűen csak elégedetlen külsejével, és olyan megoldást keresne, ami hamar segít a gondján.

Éppen ez a legveszélyesebb az egészben, hogy a kulcsszó a: hamar. Egy fogyás ugyanis nagyon hosszú folyamat eredménye kell, hogy legyen, a hirtelenség rengeteg veszélyt hordoz magában. Azok a diéták, melyek pár hét alatt sok-sok mínusz kilót ígérnek, biztos, hogy károkat is hagynak maguk után.

Az egyik ilyen, hirtelen fogyást kísérő kár a haj állapotának romlása, illetve rosszabb esetben nagyfokú hajhullás megindulása. Ennek oka, hogy a szervezet a hirtelen lecsökkentet étrendnek köszönhetően sajnos sokkal kevesebb vitaminhoz és ásványi anyaghoz jut. És persze az egész felépítésünk sem úgy lett kitalálva, hogy egyik napról a másikra kövesse a változásokat.

Ezért szépen, fokozatosan és megfontoltan kell belekezdenünk egy diétába, és sokkal jobban tesszük, ha szakember segítségét kérjük ebben, és nem önfejűen kezdünk bele valamilyen sokat ígérő önsanyargatásba.

A fent említett hajhullás természetesen csak átmeneti, amennyiben idejében észleljük a problémát és teszünk ellene. Ilyenkor le kell lassítanunk a diétánkat, és oda kell figyelnünk, hogy kiegyensúlyozottan étkezzünk. Egyes esetekben ez nem elég, ilyenkor különböző termékek, vagy kezelések  - mint például a PRP terápia - segítségével tudjuk erősíteni megviselt hajkoronánkat.  

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a lehetséges kezeléseket:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

«
123

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed