Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kakaós segítség

0 Komment

Előző cikkünkben arról beszéltünk, hogy a mostani divat szerinti frizurák mennyire képesek megtörni a hajszálakat, és könnyen lesz miattuk száraz, élettelen a hajzatunk. Most megismerhetünk egy olyan, házilag elkészítehtő hajpakolást, mely pontosan erre a problémára jelenthet segítséget.

Azt említettük is, hogy a hajformázók és színezők használata között muszáj beiktatnunk egy-egy pihenő napot hajunk szempontjából, és ilyenkor azzal tesszük a legjobbat frizuránknak, ha valamilyen formában több ápolást nyújtunk neki. A következő hajpakolás kifejezetten ebben lehet segítségünkre.

Talán nyugodtan kiejelenthetjük, hogy pakolásunk két összetevője szinte mindenki konyhájában fellelhető. Nem kell ugyanis más hozzá, csak egy pohár yoghurt, és két evőkanálnyi kakaó. Utóbbi természetesen nem az instant, édesített változat, hanem valódi kakaópor kell, hogy legyen.

Keverjük össze ezt a két összetevőt, majd kenjük fel hajzatunkra, főleg azokra a részekre, ahol szárazabb és töredezett. A joghurt ugyanis segít a hajszálak hidratálásában, a kakaó pedig amiatt, mert a benne található vitaminokat – magnézium, vas és jód – képes hajszálainkba építeni, elindítja hajzatunk saját regenerálódását. Ezzel egy természetes fényt ad hajunknak, és frizuránk újra egészségesebb lesz.

Persze ez a módszer, mint az összes pakolás, csak akkor hatásos, ha a hajzat még javítható állapotban van, és nem hanyagoltuk el túl sokáig. Amennyiben már hosszú ideje, tartós romlásról van szó, akkor ne várjunk csodát ettől sem. Hajunk állapota ugyanis rengeteg más bajra is utalhat, és ha nem vesszük észre, hogy nagyobb a gond, akkor fruzuránkban is visszafordíthatatlan károk keletkezhetnek.

Átmeneti hajhullást okozhat péládul az egyszerű elhanyagoltság is, illetve a túl sok hajformázás, ápolás nélkül, de sajnos állhat a háttérben más egészságügyi gond is. Ilyen esetekben egyes kezelések segíthetnek hajzatunk regenerálódásának felgyorsításábán, azonban, ha genetikai ok áll a háttérben, vagy maradandó kopasz foltokokkal küzdünk, akkor a hajátültetés jelenthet biztos megoldást.

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Új hajdivatok

0 Komment

Minden évnek megvannak a saját adottságai a divat terén. Mivel a fesztiválok korszakát éljük, ezért a legtöbben most arra szavaznak, legyen minél kócosabb, természetesebb és bolondosabb a frizura. Na de mire számíthatunk, mit okozunk ezzel hajunk állapotának?

Attól függetlenül ugyanis, hogy a természetes kócosságra törekszünk, ezt sok esetben csak úgy érhetjük el, hogy ugyanúgy használunk káros hajfixálókat és hajformázókat, mint egy szoros konty vagy egy „éppen most léptem ki a fodrásztól” frizura esetében.

A legújabb őrületben nem göndörítővel próbálnak fürtöket varázsolni a hosszú hajba, hanem egyszerűen a hajszárító segítségével készítenek hullámokat, ami azt jelenti, hogy megtördelik a hajszálakat. A kócosság eléréséhez valódi kócolásról van szó, a fésű ilyenkor nem játszik központi szerepet. Márpedig ettől sajnos hajszálaink előbb vagy utóbb szintén meg fognak törni. A színesítő kréták és spray-k pedig már csak habok a tortán. Nagyon oda kell figyelnünk, hogy az effajta frizurák készítése között mindig hagyjunk néhány nap pihenőt, és ebben a néhány napban fektessünk több energiát abba, hogy megfelelő ápolást kapjon egész hajzatunk.

Akár vásárolt termékekkel, akár otthon elkészíthető pakolásokkal kényeztethetjük ilyenkor frizuránkat, figyeljünk oda, hogy mindig a saját hajzatunknak, illetve a hajunkkal felmerülő problémáknak megfelelő módszereket alkalmazzunk. És, ha a fenti frizurák közül választottunk egyet az estére, hazaérkezés után mindenképpen foglalkozzunk még hajunkkal, ha lehet, mossuk meg, fésüljük ki, hogy egészségesebb állapotban lehessen.

A hajzat amúgy is könnyen szárad ki és törik meg, hiszen rengeteg olyan hatás éri, melyek nem tesznek jót állapotának. Ha nem figyelünk oda, akkor sajnos olyan gondok is előjöhetnek, mint a töredezettség, a fénytelenség, a hajszálak elvékonyodása és legrosszabb esetben a hajunk hullása.

Segítségünkre lehet utóbbi kezelésében például a mezoterápia, vagy a prp-kezelés, melyeknek köszönhetően hajhagymáink működése és az egészséges hajnövekedés sokkal gyorsabban visszaállhat. Másfajta hajhullás esetében viszont lehetséges, hogy csak a hajátültetés jelenthet megoldást. Ahhoz, hogy kiderítsük, mi áll a hajhullás hátterében, és mit tehetünk ellene, forduljunk minél előbb szakemberhez!

 

Bővebben a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Tökéletes megjelenés

0 Komment

A nyári időszak nem csak a nyaralásoké, hanem bizony ilyenkor van a legtöbb esküvő, összejövetel, fesztivál stb. Mindenki jól akar kinézni, azonban tudjuk, hogy ezt nem csak a ruhával fogjuk tudni elérni. Fontos a frizura, a smink, és utóbbinál bizony sokan megfeledkeznek róla, mennyire elengedhetetlen az, hogy a szemöldökünk szép keretet adjon az egésznek.

Hiába a gyönyörű smink ugyanis, ha szemöldökünk nincs rendben. Nagyon sokan szenvednek attól, hogy nincs szép, ívelt, dús szemöldökük, a gyér alapanyagból pedig nagyon nehéz olyan szemöldököt varázsolni, amely illene arcunkhoz. Ilyenkor szoktak előrukkolni az olyan ötletekkel, mint például a szemöldök tetoválása, ami lehet, hogy egy darabig jó ötletnek tűnik majd, idővel azonban azt fogjuk tapasztalni, hogy már egyáltalán nem néz ki természetesnek szemöldökünk, sőt, az effajta megoldások sok esetben még tovább gyérítik eddig is hiányos szőrzetünket.

A legjobb megoldás ilyen helyzetben bizony a szemöldök beültetés, mely nem csak teljesen természetes eredményt ad majd nekünk, de véglegesen oldja meg a gyér szemöldök problémáját. Mivel a beültetett szálak egyrészt saját szőrzetünkből valók, másrészt pedig a beültetés során precízen járnak el, és figyelembe veszik a meglévő szálak növekedési irányát, így senki nem fogja tudni megmondani majd, hogy ez bizony nem az eredetileg kinőtt szemöldökünk csak.

A beavatkozás alapja ugyanaz, mint a hajátültetésé, ezért nyugodtak lehetünk, hiszen egy kiforrott technológiáról, precíziós eszközökről és természetesen olyan hozzáértő kezekről beszélünk, melyek teljes mértékben eltörölhetik félelmünket az eredménnyel kapcsolatban.

Természetesen a beültetést követően foglalkoznunk kell majd vele, de megéri, és ez nem vesz majd el több időt, mint amit amúgy is a sminkes tükör előtt töltenénk. A végeredmény pedig gyönyörű, dús, ívelt szemöldök lesz, mely szó szerint megkoronázza majd sminkünket. Így már nem lesz semmi gond a megjelenésünkkel, hiszen minden adott ahhoz, hogy tökéletes sminkünk és karakteres arcunk lehessen.

 

Ismerje meg jobban a szemöldök beültetést, illetve a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

DJ AndrewBoy beleszeretett a driftbe

0 Komment

Nemrégiben került megrendezésre az idei Sebesség Fesztivál, ahol a népszerű lemezlovas a HairHungary klinika vendégeként érkezett. Ráadásul meglepetésként Kerényi Ádám a kétszeres Drift EB és OB pilóta is megautóztatta, nem kis örömet okozva ezzel.

A fiatalok körében az egyik legnagyobb „hájp” drift versenyekre járni, hiszen az ilyen rendezvényeken komoly adrenalin bombát kaphatnak. Sokan csak hallomásból tudnak erről az autósportról, ám aki egyszer ebbe beleszagol, rögtön rabjává válik. Nem történt ez másként Dj AndrewBoy esetében sem, hiszen élete első drift rendezvényére volt hivatalos a tavasz első nagy autós fesztiválján.

A hajvisszaállítás területén belül az egyik legnagyobb magyar hajklinika is támogatója a Drifted Országos Bajnokságának, és talán azzal sem árulunk el nagy titkot, hogy a HairHungary dolgozóit is kellően lehengerelte ez az autósport. AndrewBoy beavatására Kerényi Ádám vállalkozott, aki hétvégén épp az osztrák EB futamot pipálta ki győzelmével. A paráztatásban példásan vizsgázó pilóta és a klinika dolgozói kellő félelmet generáltak a dj számára, ám a végén kiderült, hogy egy drift taxi mesekör után minden megváltozik bennünk, amit valaha gondoltunk erről az autós mókáról.

AndrewBoy pár hónapja volt hajátültetési beavatkozáson, hogy véget vessen baseball sapkás korszakának, amibe több mint 20 éve lett szerelmes.  Az idő múlásával kialakult genetikai kopaszodásra az egyetlen garantált módszert választotta Ő is, így akár már fél év múlva eldobhatja tökfedőjét a kétszeres aranylemezes Dj.

Node lássuk, magát a beavatást, amiről természetesen felvétel is készült!

HairHungary klinikáról bővebben: www.hairhungary.hu - facebook.com/hairhungary
Drifted Országos Bajnokság: www.drifted.hu - facebook.com/driftedhu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed