Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rózsavizes öblítés

0 Komment

Aki tegnap ellátogatott az EsteticHungary blogoldalára, az megismerkedhetett a rózsavíz bőrre gyakorolt, pozitív hatásaival. Most azt fogjuk kicsit közelebbről megvizsgálni, milyen eredményt adhat, ha a haj állagának javításához alkalmazzuk, és azt is megtudjuk, hogy ezt hogyan tehetjük meg.

A rózsának már több évezredes múltja van mind a szépségipar, mind pedig a gyógyászat terén, mégis nagyon kevesen ismerik jótékony hatásait. Pedig a stressz kezeléstől kezdve az illatosításig rengeteg pozitívum rejlik ebben a nem csak hatékony, de gyönyörű növényben.

A hajápolás terén szintén jól járunk a rózsavíz alkalmazásával, ugyanis nem csak ápolja a hajzatot, hanem javítja is állagát. Készíthetünk belőle hajöblítőt, amihez pár csepp rózsavizet kell cseppenteni egy kis kamillateába, és a hajmosás közben egyszer ezzel leöblíteni frizuránkat, de akár magában is használhatjuk. Selymes, fényes és főként illatos lesz tőle hajzatunk, hiszen amellett, hogy tökéletesen hidratál és táplál, ki ne szeretné a rózsa finom, semmi máshoz nem hasonlítható illatát.

Mivel stimuláló, valamint vérkeringést serkentő hatása van - és nyugodtan tehetjük a fejbőrünkre is, nem csak a hajzatra -, így a rózsavíz sok esetben megelőzheti a hajhullás kialakulását. A hajhagymák működését segíti, ezáltal nem csak erősek lesznek hajszálaink, de ellenállóbbak is.

Persze ez nem azt jelenti, hogy a hajhullás minden esetben kezelhető rózsavíz alkalmazásával. A kopaszodás hátterében ugyanis számos olyan ok állhat, melyet sajnos nem tudunk orvosolni ilyen praktikákkal. Természetesen, ahogy fent is említettük, sokszor segít a megelőzésben, de hormonális, vagy éppen öröklődési problémákat nem képes megoldani.

Nem csak ajánlatos, hanem szükséges is, hogy rendszeresen foglalkozzunk hajunk ápolásával, de amint nagyobb gondot észlelünk, azonnal szakértő segítséget kell kérnünk. A hajgyérülés rengeteg betegség jele is lehet, illetve számos probléma is eredményezheti, így ennek a függvényében tudhatjuk majd, milyen lépéseket kell megtenni.

A kopaszodásra, attól függően, hogy mi okozta, több megoldás is létezik. Amennyiben csak átmeneti volt a hajhullás, akkor segíthetjük a hajzatunk visszaállítását mezoterápiás- vagy prp-kezelésekkel, azonban ha a hajhullás öröklött jellegű, vagy maradandó kopasz foltokat eredményezett, akkor a hajátültetés segíthet csak.

Tudjon meg többet a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

A hajvisszaállítás területén a hazai HairHungary klinika több kiemelkedő eredménnyel büszkélkedhet, ráadásul egy amerikai szabadalom segítségével Európában egyedüli zászlóshajóként kezdte több éve a hajbeültetéseket.

Az úgynevezett SafeSystem eljárást a klinika hajbeültetési specialistái az amerikai HSC Colorado klinika innovációs partnereként sajátították el, mellyel erősebb potensebb, valamint 10-15%-kal nagyobb arányú beültetett hajnövekedést érhetnek el. Legutóbb a német PureHair testvérklinika tett látogatást hazánkban, ahol a magyar szakemberekkel együtt a műtétek folyamatát tudták felgyorsítani, valamint a hajbeültetéshez kifejlesztett új eszközöket is tesztelték.

hairhungary hajbeültetés hajátültetés esthetichungary purehair dr. vancsó péter arcfiatalítás

A SafeSystem, gyakorta FUE2-ként emlegetett hajátültetési eljárás során a donor területen lévő hajszálak kiemelése speciális tompa végű gépi eszközzel történik, nem úgy mint a hagyományos FUE módszer esetében, ahol egy körkést használnak. Dr. Christian Schmitz a PureHair klinika vezető szakorvosa, valamint Dr. Afshin Fatemi, Németországban a műtétek logisztikai és gyakorlati menetébe korábban már lefektették a németekre jellemző precizitást és minőségi követelményeket. A magyar klinikán megtartott szakmai konzultáció és az azt követő műtét során a munkafolyamatok további tökéletesítésével az orvosok gyorsabban tudták végezni a hajbeültetést, miközben az átültetett hajszálmennyiségen is javítani tudtak.

Az impozáns környezetben lévő budai magánklinikán a hajbeültetési eljárások mellett esztétikai és plasztikai beavatkozásokat is végeznek, így a német kollégáknak Dr. Vancsó Péter vezető főorvos is tudott újdonsággal szolgálni. A klinika az arcplasztika területén szerzett tapasztalatait, innovációs terveit ismertette, valamint a forradalmi új, úgynevezett finomszálas arcfiatalítást mutatta be a gyakorlatban.

hairhungary hajbeültetés hajátültetés esthetichungary purehair dr. vancsó péter arcfiatalítás

A eszmecserék és műtétek után nap végén lazításként pálinka formájában egy Hungarikumot, míg szórakozásként a Drift autósportot is megismerhették a német kollégák. Mindkettő hatalmas sikert aratott, így a szakmai fejlődés mellett tovább erősödött a triumvirátus jelszava, azaz: amerikai módszer, német precizitás, a magyar haj és esztétikai klinikán.

HairHungary - Hajbeültetés, hajátültetés

EstheticHungary - Esztétikai és szépészeti eljárások

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed