Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tökéletes megjelenés

0 Komment

A nyári időszak nem csak a nyaralásoké, hanem bizony ilyenkor van a legtöbb esküvő, összejövetel, fesztivál stb. Mindenki jól akar kinézni, azonban tudjuk, hogy ezt nem csak a ruhával fogjuk tudni elérni. Fontos a frizura, a smink, és utóbbinál bizony sokan megfeledkeznek róla, mennyire elengedhetetlen az, hogy a szemöldökünk szép keretet adjon az egésznek.

Hiába a gyönyörű smink ugyanis, ha szemöldökünk nincs rendben. Nagyon sokan szenvednek attól, hogy nincs szép, ívelt, dús szemöldökük, a gyér alapanyagból pedig nagyon nehéz olyan szemöldököt varázsolni, amely illene arcunkhoz. Ilyenkor szoktak előrukkolni az olyan ötletekkel, mint például a szemöldök tetoválása, ami lehet, hogy egy darabig jó ötletnek tűnik majd, idővel azonban azt fogjuk tapasztalni, hogy már egyáltalán nem néz ki természetesnek szemöldökünk, sőt, az effajta megoldások sok esetben még tovább gyérítik eddig is hiányos szőrzetünket.

A legjobb megoldás ilyen helyzetben bizony a szemöldök beültetés, mely nem csak teljesen természetes eredményt ad majd nekünk, de véglegesen oldja meg a gyér szemöldök problémáját. Mivel a beültetett szálak egyrészt saját szőrzetünkből valók, másrészt pedig a beültetés során precízen járnak el, és figyelembe veszik a meglévő szálak növekedési irányát, így senki nem fogja tudni megmondani majd, hogy ez bizony nem az eredetileg kinőtt szemöldökünk csak.

A beavatkozás alapja ugyanaz, mint a hajátültetésé, ezért nyugodtak lehetünk, hiszen egy kiforrott technológiáról, precíziós eszközökről és természetesen olyan hozzáértő kezekről beszélünk, melyek teljes mértékben eltörölhetik félelmünket az eredménnyel kapcsolatban.

Természetesen a beültetést követően foglalkoznunk kell majd vele, de megéri, és ez nem vesz majd el több időt, mint amit amúgy is a sminkes tükör előtt töltenénk. A végeredmény pedig gyönyörű, dús, ívelt szemöldök lesz, mely szó szerint megkoronázza majd sminkünket. Így már nem lesz semmi gond a megjelenésünkkel, hiszen minden adott ahhoz, hogy tökéletes sminkünk és karakteres arcunk lehessen.

 

Ismerje meg jobban a szemöldök beültetést, illetve a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed