Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az internet útvesztője

0 Komment

A hajátültetés ma már egyre inkább ismertté váló módszer a kopaszodás jeleinek orvoslására, azonban még mindig rengeteg a kérdőjel. Ha valaki arra az elhatározásra jut, hogy változtatni szeretne frizuráján az eljárás segítségével, még mindig messze áll az igazi döntéstől, hiszen csak ilyenkor kezdődik el az információszerzés maratonja.

Persze sokan lehetnek olyan szerencsések, hogy egy ismerősük, vagy egy barátjuk ismerőse átesett hajbeültetésen, vagy legalább hallott már valaha az eljárásról, mégis természetes, hogy a döntés előtt az internetet bújjuk válaszokért. Azonban, ha nem vigyázunk, könnyen egy útvesztőben találhatjuk magunkat, ahol csak még több kérdés születik meg fejünkben.

De hogyan érhetjük el, hogy a temérdek információ között igazi válaszokat találjunk? A hajátültetés felé vezető út egyik legfontosabb mérföldköve a klinika kiválasztása, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kezek közé kerülünk egy ekkora változás közben.

Ahhoz, hogy ki tudjuk szűrni, hova érdemes menni, mindenképpen érdemes megfigyelni, hogy hol kezelnek bennünket emberbarátian például. Ha csak a hétköznapi ember számára érthetetlen szakkifejezésekkel találkozunk egy weboldalon, ahol egyáltalán nem törekednek arra, hogy ezeket legalább elmagyarázzák, akkor nyilván tovább kell keresnünk. Azt is érdemes megfigyelnünk, hogy az érthetően jelenlévő marketing mellett mennyire találunk más információkat is, melyek lényegesek lehetnek számunkra. Végül, de nem utolsó sorban talán a legfontosabb az, hogy referenciák után kutassunk, és nézzük meg jól, hogy milyen eredményeket és véleményeket találunk.

A HairHungary Klinika éppen ezért vezette be a blogolással járó kedvezményt, hiszen ezzel egyrészt a hajátültetésen átesett páciensek is nyernek, de főként nagy segítséget adhatnak azok számára, akik még a döntés előtt állnak. Saját történetükön keresztül megismerkedhetünk a beavatkozás előtti időszak érzelmi oldalával, a műtét menetével és azzal, hogy a végleges eredményig min mennek át az emberek. Ez nem csak válaszokat adhat, hanem bemutatja a hajátültetés jó és persze nehezebb pillanatait is, többféle stílusban, megközelítésben és egyedi, saját történetekben.

Keresse fel a HairHungary Klinika honlapját, és ismerje meg jobban szolgáltatásait:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Csak egy év!

0 Komment

A férfias, öröklött jellegű hajhullás igen gyakori, már fiatalabb korban is, ami bizony képes tönkretenni olyan mértékben kinézetünket, amely akár önértékelési problémákhoz is vezethet. Sokan azonban még mindig nem ismerik a megoldást, vagy egyszerűen csak félnek tőle, hogy mivel jár, és milyen lesz majd a végeredmény.

A hajbeültetési eljárás azonban már nagyon sok kopaszodónak segített, és adta vissza régi frizuráját. Ennek ellenére még mindig akadnak, akik nem mernek belevágni, és próbálnak inkább beletörődni egyre jobban ritkuló hajzatuk látványába. Nem is tudják, hogy arra a kinézetre, amire vágynak, nem kell többet várni, mint maximum egy évet, ha belevágnak a hajátültetésbe.

Az eljárás fájdalommentes, emellett pedig a HairHungary Klinika csapata mindent megtesz azért, hogy a páciens kényelmesen töltse el idejét a beavatkozás során. A leginkább persze mindenkit az foglalkoztat, hogy milyen is lesz a végeredmény?

Mivel az átültetés saját donorterületről történik, ezért egyáltalán nem kell attól tartanunk, hogy idegennek tűnhetnek majd a beültetett hajszálak. Emellett nagy hangsúlyt kap az is, hogy olyan szögben és irányban legyenek elhelyezve, hogy az teljesen természetes eredményt adhasson.

Az, hogy mikor érjük el a végeredményt, mikor örülhetünk megújult frizuránknak a tükörbe nézve úgy, hogy már semmi ne emlékeztessen minket az előtte lévő időszakra, természetesen egyéntől – pl. anyagcserétől – függ. Maximum egy évnek kell eltelnie, és a kopaszság, valamint frizuránk megújulásának útja feledésbe merülhet.

A hajátültetés után az átültetett haj növekedése körülbelül az első három hónap után indul meg, és a 10-12. hónap végére alakul ki véglesen. Ezek után a hajzat már teljesen természetesen nő az új helyén, így senki nem fogja tudni megállapítani, hogy eredetileg nem ott voltak ezek a hajszálak. Ráadásul, mivel ugyanúgy fognak viselkedni, mint előző, tarkótáji helyükön, így attól sem kell tartanunk többé az átültetett részeken, hogy újra hajhullás áldozatai leszünk.

Nem szabad tehát beletörődnünk abba, amibe talán soha nem is tudnánk igazán. Döntsünk hajunk javára, vágjunk bele, és legkésőbb egy év múlva már egy rossz álom lesz csak, hogy valaha a magasodó homlokvonal és az egyre inkább teret nyerő kopaszság keserítette meg napjainkat.  

 

Ismerje meg jobban a hajbeültetési eljárást és a HairHungary Klinikát:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

A hajátültetés következményei

0 Komment

Mint tudjuk, a hajátültetés az egyetlen olyan biztos megoldást jelentő segítség, mely az öröklött kopaszodás esetén szóba jöhet. Próbálkozhatunk mindenféle kencével, samponnal és hitegető kezelésekkel, előbb vagy utóbb el fogunk jutni arra a pontra, hogy feladjuk a felesleges kísérleteket.

Azonban azzal, hogy számos próbálkozásunk kudarcba fulladt már, természetes, hogy bennünk van a félsz, amikor egy úgymond nagyobb fába vágnánk a fejszénket, és egy olyan beavatkozás mellett döntenénk, mely még reményt éltet bennünk. Természetes, hogy kétségeink vannak, és ezer kérdésünk is adódik hirtelen, de amikor végre megértjük, hogy ez az egyetlen lehetőség arra, hogy ismét ne önbizalom hiányosan nézzünk a tükörbe, akkor talán le tudjuk győzni a félelmeinket.

A hajátültetést eddig még senki nem bánta meg, ez talán az egyik legértékesebb indok arra, miért is vágjunk bele. Most összeszedjük azokat a következményeket, illetve eredményeket, melyek még inkább biztosíthatnak minket afelől, hogy kétségtelenül ez a legjobb döntés, amit meghozhatunk.

A hajbeültetés során saját, tarkótáji donorterületeinkről kerülnek át hajszálaink azon részekre, ahol nagyobb mértékben mutatkozik hajhiány. Mindenkinél személyre szabva kerül meghatározásra az, hogy hány hajszállal kell dolgozni, illetve hány alkalommal kell a tűk alá feküdni ahhoz, hogy a kívánt eredményt érhessük el. Ez természetesen attól függ, kinél milyen mértékben uralkodtak el a kopasz területek.

Mivel eredeti helyükön nem hat ezekre a hajszálcsoportokra az a férfi nemi hormon, mely a hajhullásért felelős, így új helyükön is ugyanígy fognak viselkedni. Ez azt jelenti, hogy a beültetett hajszálak tekintetében már nem kell félnünk attól, hogy újra szembekerülünk a kopaszodás rémével.

Ezen felül a mára tökéletesre forrott technológiának köszönhetően a műtéttel járó hegek annyira picik, hogy gyógyulás után teljesen láthatatlanok lesznek. Emellett pedig maximálisan természetes hatású lesz frizuránk, egyáltalán nem lehet megmondani majd róla, hogy nem maguktól nőttek oda azok a hajszálak.

A hajátültetés következményei közé tehát csakis a tökéletes eredményt, és persze az elégedettséget, a visszatért önbizalmat és a megújult, fiatalabb külsőt tudjuk felsorolni. Ha mégis akadnának még kétségek, olvassanak bele egy-egy blogba, melyeket hajbeültetésen átesett páciensek írtak.  

Bővebben a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

A várva várt, végleges eredmény

0 Komment

Azt, amikor eldönti az ember, hogy kopaszodása már olyan mértékű, hogy bizony fontos lépésre kell elszánnia magát, és azt, amikor körülbelül egy évvel a hajátültetési műtét után tükörbe tekint, bizony rengeteg különböző időszak köti össze, telis tele érzelmekkel, félelmekkel, bizakodással, reménykedéssel, majd egyre nagyobb megelégedéssel.

Az elmúlt hetekben végigkísérhettük cikksorozatunkban azon páciensek élményeit, akik meg is írták blogjaikban, hogyan mentek keresztül a hajbeültetési eljáráson és az azt követő időszakon. Most nézzük meg azt, mennyire voltak elégedettek a végleges eredménnyel, és hogyan vélekednek arról, megérte-e belevágni ebbe az egészbe.

„Látványos és hasznos volt a beavatkozás, mert legfeljebb annyit szoktak mondani akik nem ismernek:- kissé elkezdtél kopaszodni! Ám két éve már majdhogynem kopasz is voltam!” (RokkerZsoltti hajátültetése)

„A „régi” és „új” hajszálaim közötti különbséget nem lehet észrevenni, összefésülve is tökéletesen mutatnak egymás mellett, … azaz nem lehet egymástól megkülönböztetni őket. Ez nem olyan egyértelmű dolog, ugyanis sok múlik a beültetés minőségén, és ahogy az eredmény mutatja én ilyen műtétben részesültem a HairHungary-nél. Boldog vagyok, hogy minden ilyen szépen alakult!” (András hajátültetése)

„…az eredmény számomra tökéletes, elég ha csak megnézzük, honnan indultunk ;)” (Robi hajbeültetése)

„Még egy kicsit most is egy csodának érzem,mert ha nézem a műtét előtti képeket akkor ledöbbenek. Aki még bizonytalan azt csak bátorítani tudom, hogy vágjon bele és forgassa vissza az idő kerekét ,mert az eredmény mindent megér!” (Zoltán hajbeültetése)

A hajátültetés adta változások tehát mindenki életében pozitívan hatnak, hiszen nem csak új/régi frizurával lettek gazdagabbak, hanem egy olyan átalakulásnak lehettek a tanúi, amelyen saját maguk mentek keresztül. Az új külső, a beavatkozás tökéletessége meghozta a gyümölcsét, és ezt nem csak maguk a páciensek, de a környezetük is elismerően nyugtázzák. Azok pedig, akiknek esetleg újabb műtéten kell átesniük a tökéletes eredmény eléréséhez – ez magas fokú kopaszság esetén sokszor elengedhetetlen -, nyugodt szívvel, izgalommentesen és magabiztosan vágnak bele ismét, hiszen tudják, hogy ebből csak jó sülhet ki.

Ismerje meg jobban a hajátültetési eljárást, és a HairHungary Klinikán nyújtott magas szintű hozzáállásról olvasson hajbeültetési blogjainkban:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed