Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elton John parókák nélkül

0 Komment

Az idősebbek imádják, a fiatalok ismerik, szinte nincs olyan ember, aki ne hallott volna számtalan dalt a híres zenész előadásában. Elton John neve mindenki számára ismert, de még mindig nagyon sokan gondolnak egyből a dalok mellett a folyamatosan változó parókákra, ha a zenész neve elhangzik. Pedig már nem visel póthajat soha!

A Grammy-díjas énekes az 1960-as évek végén futott be a köztudatba, számos, mindenki által dúdolt dala között rengeteg filmzene is kapcsolódik a nevéhez. A rendkívüli hanggal rendelkező tehetséget azonban már nagyon fiatal korban megkörnyékezte a hajhullás.

hajhullás kopaszodás öröklött kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary klinika kedvezmény elton john énekes híresség zenész

Éppen ezért először különböző kalapokat és fejfedőket, majd parókákat kezdett hordani, melyeket teljesen hozzá is kötöttünk imidzséhez. Ezek a parókák sokszor egyáltalán nem hatottak természetesen, így olykor inkább megmosolyogtató volt a sztár fellépése, ami a külsőt illeti. A parókáknál talán csak a színes szemüvegek köthetőek jobban Elton John-hoz.

Ma viszont már nincs szüksége egyáltalán arra, hogy bármilyen póthajat kelljen viselnie, ugyanis a híresség évekkel ezelőtt hajbeültetésen esett át. Akkoriban szinte minden újság címlapján szerepelt a híre, hogy ezt az eljárást választotta kopaszodásának felszámolására.

És milyen jól tette! Ugyan az énekes külseje mindig is valamennyire különc lesz, hajzata azonban nagyon is jól mutat, mérföldkövekkel jobban, mint annak idején parókái. Azzal pedig már soha többé nem kell számolnia, hogy gyérülő frizurával szembesüljön, hiszen a hajbeültetés egy végleges megoldás.

Rengeteg embert, köztük főként férfiakat érint az öröklött jellegű kopaszodás, melyre ez az egyetlen biztos segítség létezik. A hajátültetés során a tarkótáji donorterületről nyernek ki hajszálakat, melyek aztán átültetve új helyükre ugyanúgy fognak viselkedni, mint előző területükön, vagyis nem hullnak ki. Éppen ezért mindenkinek érdemes megfontolnia a beavatkozást, aki nem tud és nem is akar azonosulni az egyre terjedő kopaszsággal.

A HairHungary Klinika ráadásul most rendkívüli kedvezményekkel várja mindazokat, akik úgy érzik, itt az ideje, hogy változtassanak. Előző cikkünkből megtudhatják ennek részleteit is!

A hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről, köztük a hajbeültetésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed