Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy fotó ereje

0 Komment

Bármilyen nehezebb választás előtt állunk, az biztos, hogy van egy pont, amikor valami túllendít minket, és segíti meghozni a helyes döntést. Ez lehet akár egy egészen kicsi apróság, ami mégis nagy  mérföldkövet jelent az illetőnek. Így van ez akkor is, ha valaki változtatni akar, de még nem döntött véglegesen.

Annak ellenére, hogy a hajátültetés jelenti az egyetlen biztos és végleges megoldást az öröklött jellegű kopaszodás hagyta hajatlan területek eltüntetésére, mégis nagyon sokan hezitálnak a kopaszsággal küzdők közül, hogy meg merjék-e lépni ezt a lehetőséget. Ez természetes, hiszen nem kis dologról van szó, és alapjában véve mindenki tart attól, ha egy beavatkozáson kell túlesnie.

Ráadásul ebben az esetben nem egy olyan betegségről beszélünk, amikor az egészségünk a tét, tehát nem érezzük azt az égető szükségességet, ami általában megelőzne egy komolyabb műtétet. Itt ugyanis van választási lehetőségünk, dönthetünk úgy, hogy teszünk az egészre, és megpróbáljuk leélni életünk hátralévő részét új kinézetünkkel. Ez azonban akármennyire is egyszerűen hangzik, nem az. Hiszen, ha valakinek problémája van azzal, hogy néz ki, az bizony rengeteg másfajta kárt is eredményezhet.

hajhullás kopaszodás öröklött kopaszodás hajátültetés hairhungary blog páciens döntés fotó tükörkép elégedetlenség változtatás

Azok is sok esetben húzzák az időt a döntéssel, akiknél már kirajzolódott, hogy mit is szeretnének. Ez egyszerűen egy emberi vonás, azonban általában ilyenkor jön valami, ami úgymond ad egy löketet, hogy vágjunk neki a dolognak. Ez lehet akár egy reggeli arcmosás, mely után a tükörbe bámulunk, vagy éppen nyúlhatunk a fésűért, amikor ránk zuhan az érzés: „cselekedni kell”!

De elhozhatja ezt egy fotó is, melyen visszanézve magunkat elfog a tettvágy, hogy nem várhatunk tovább. A HairHungary Klinika egyik páciense így ír blogjában erről az érzésről: „Azt hiszem, egy fotóval kezdődött az egész …. A fotós sikeresen rátalált arra a beállításra, ami a legtökéletesebben kiemeli a fejem tetején megcsillanó napfényt. Bár talán nem is nagyon kellett ehhez erőlködnie... „

Az azóta elégedett páciensen kívül már rengeteg kopaszodónak adta vissza ez az eljárás nem csak az elveszettnek hitt frizurát, hanem a kívánt külsőt és azt a tükörképet, amit szívesebben látnak. A döntést tehát érdemesebb minél hamarabb meghozni, és, ha kell valami, ami átbillenti a tétovázót, az legyen az eddigi sikertörténetek nagy száma mellett az elérhető eredmény, amire mindenki vágyik.

A hajhullás okairól, a hajátültetésről és a többi lehetséges kezelésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Örök elégedetlenek

0 Komment

Az ember folyamatosan a jóra és a szebbre törekszik, emellett nyugodtan kimondhatjuk, hogy örökké elégedetlen. Ez a tulajdonság azonban olyan fejlett és előrehaladott technikákat szült, melyek segítségünkre lehetnek, hogy a kívánt dolgokat elérjük. Nem csak az olyan technikai vívmányokról van szó, mint például a telefon vagy a repülőgép, melyekkel a távolság tulajdonképpen leküzdhető, hanem olyan fejlesztésekről is, melyek az ember kinézetére hatnak.

Ha tükörbe nézünk, mindig képesek vagyunk találni legalább egy részletet magunkon, ami épp nem tetszik. Emellett lehetnek olyan egészségügyi problémáink is, melyek hatásaként sajnos olyan változásokat tapasztalunk magunkon, ami nem meglepő, hogy megrémiszt minket.

A szőrzettel és frizurával akad a legtöbb elégedetlenkedni valónk. Ott, ahol nem akarjuk, sok van belőle, ahol pedig sokat szeretnénk, kevés. Emellett ha göndör a haj, az a baj, ha egyenes, akkor mindenképpen göndört szeretnénk. Még az a szerencse, hogy olyan világban élünk, ahol minden ilyen nyavalyánkra létezik megoldás.

A nők körében hangzatos téma például a szőrtelenítés, hiszen a mai világban már a nőiesség velejárója, hogy sima lábakkal, és egyéb szőrmentes testrésszel rendelkezzünk. Emiatt találták fel a különböző szőrtelenítő krémek és eszközök mellett a lézeres szőrtelenítést, mely a lézer fényének segítségével hővé alakul át, így jut a szőrtüszőbe, ahol elpusztítja az osztódó mátrixsejteket, ezzel meggátolva, hogy újabb szőrszál jöjjön létre.

Míg néhány testrészünkön örülünk a megoldásnak, hogy többé nem kell a szőrtelenítéssel bajlódni, a fejünkön igencsak azt szeretnénk, ha több hajszál lenne, és dús frizurával rendelkeznénk. Azonban az idő múlásával sajnos egyre inkább ritkábbá válik hajzatunk, de akár egy betegség hozta mellékhatás miatt is bekövetkezhet a hajhullás, és még számos más probléma okozhat a vártnál korábban is kopaszodást.

Erre segítség lehet az ok függvényében különböző készítmények használata, esetleg mezoterápiás kezelés, de előrehaladottabb esetekben csak a végleges megoldást jelentő hajátültetés hozhatja vissza a kívánt hajkoronát.

 

Ismerje meg jobban a hajátültetési eljárást:

HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed