Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Utolsó lehetőség!

0 Komment

A HairHungary Klinika nagyvonalú ajánlata már csak három napig elérhető mindazok számára, akik úgy döntenek, meg szeretnék változtatni életüket. Augusztus 15.-ig lehet ugyanis jelentkezni ahhoz, hogy a kiforrott technológiájú, biztos és végleges eredményt nyújtó hajátültetést kedvezmények keretein belül végeztethessük el.

Rengetegen vannak, akik kopaszodással küzdenek, hiszen ha a genetika okozza a hajhullást, az sajnos már fiatalabb korban elkezdődhet. Persze léteznek olyan okok is a háttérben, melyek nem okoznak végleges kopasz foltokat fejtetőnkön, hanem csak átmeneti hajgyérülés lép fel, de elég nagy százalékban hagynak maradandó károkat a kopaszodási folyamatok.

Amikor öröklött hajhullásról beszélünk, annak igazi ellenszere sajnos nincsen. Lehet ugyan késleltetni, és az elején különböző trükkökkel eltűntetni az egyre nagyobb területet követelő kopasz foltokat, azonban igazi megoldást csak a hajátültetés jelenthet arra, ha vissza szeretnénk szerezni frizuránkat. És miért ne szeretnénk? Mivel a kopaszság csak igen keveseknek áll jól, a haj gyérülése bizony lelkileg is megviseli azokat, akiknél beindult a kopaszodás. Nehéz ezt elfogadni, de létezik segítség, éppen ezért nem is szükséges beletörődnünk abba, amibe igazából nem is tudunk.

Most anyagilag is elérhetőbbé vált ez az eljárás, hiszen a HairHungary Klinika nyári kedvezményprogramja mindenki számára előnyös konstrukciókkal várja a pácienseket. A hajszálankénti alacsonyabb ár, a részletfizetés vagy az egészséghitel olyan kopaszodóknak is lehetővé teszi a hajátültetési beavatkozás igénylését, akik eddig nem is gondoltak erre a megoldásra anyagi vonzatai miatt.

Ne késlekedjen, jelentkezzen ingyenes konzultációra, hogy részese lehessen ennek a különleges kedvezménynek, és változtassa meg életét frizurájának visszaszerzésével! A fent leírt könnyítések mellett még további 10% kedvezményt is kapnak azok, akik blogot vezetnek majd a hajátültetés előtt átélt dolgokról, magáról a műtétről és annak eredményességéről. Érdemes tehát most belevágni!

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (70) 512-2296 vagy 06 (30) 552-0940

> A kedvezményprogramról bővebben

> Előtte-utána képek

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről

Ne maradjon le!

0 Komment

A HairHungary Klinika nyári kedvezményprogramja augusztus 15.-ig tart, így mindazoknak, akik nem akarnak lemaradni róla, másfél hetük van már csak jelentkezni. Ne csússzon le erről a kihagyhatatlan lehetőségről, hiszen a kopaszodás egyetlen biztos és végleges megoldása most mindenki számára elérhetőbb így, mint valaha!

Sokan ugyanis azért nem hozzák meg a döntést, hogy belevágnak a hajátültetésbe, mert természetesen nem olcsó mulatság. Nem is lehetne az, hiszen nem csak egy kiforrott és precíz, nagy szakértelmet igénylő beavatkozásról beszélünk, hanem egy olyan megoldásról, mely végleges eredményt ad.

A hajbeültetés során ugyanis a kopasz részekre azokat a tarkótáji hajszálakat ültetik át, melyekre nem hat az a bizonyos hormon, amely a hajhullásért felelős. Így új helyükön is úgy fognak viselkedni majd, mint a donorterületeken, ami azt jelenti, hogy többé már nem fog fenyegetni a hajhullás veszélye.

Ez rengeteg embernek hozza vissza nem csak a régi frizuráját, hanem önbizalmát, és önbecsülését is, hiszen a hajzat gyérülése igencsak mélyen és fájdalmasan tudja érinteni az embert. Természetes, hogy nem áll jól mindenkinek a tarság, és nem mindenki tudja elfogadni a kopaszodással járó kellemetlenségeket, de amennyiben maradandó kopasz foltokról beszélünk, sajnos nincs más megoldás, mint a hajátültetés.

A mostani, nyári kedvezményprogramban nem csak a hajszálankénti, beültetési ár alacsonyabb, hanem lehetőségünk van további részletfizetési, illetve egészséghiteli megoldás igénybe vételére. Ezen felül további 10% kedvezmény jár azoknak a pácienseknek, akik saját műtétükkel kapcsolatban blogot vezetnek, segítve ezzel mindenkinek, aki még a döntés vagy a beavatkozás előtt áll.

Ne késlekedjen hát, amennyiben kopaszodási problémákkal küzd, jelentkezzen augusztus 15.-ig ingyenes konzultációra, és amennyiben hajátültetésre van szüksége, részesüljön ebben a fantasztikus kedvezménycsokorban!

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (70) 512-2296 vagy 06 (30) 552-0940

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről

Lélegezzünk okosan!

0 Komment

A legtöbben valószínűleg bele sem gondolunk, hogy mennyi mindenért lehet felelős légzésünk. A mai, rohanó világban sajnos sok esetben észre sem vesszük, hogy le kéne állnunk, mély levegőt szívnunk, és nyugodtan kiengednünk azt. Pedig ha tudnánk, hogy mennyi pozitív hatása van a helyes légzésnek, akkor biztosan jobban odafigyelnénk.

Amikor mély levegőket veszünk – nem csak a szokásos, felületes módon -, akkor a tüdő minden részébe jut levegő, mely nyomást gyakorol a hasra is. Mindez segíti az emésztést és a vérkeringést, ami egész szervezetünkre kihat. A helyes légzés nyugtatja idegeinket, csökkenti vérnyomásunkat és az agyi folyamatokra is jó hatással van.

Hajzatunk tekintetében szó volt már róla, hogy a jóga milyen csodákat tud tenni egészségünkkel, ezáltal a frizuránkkal is. Egyes légzésgyakorlatok, illetve a jógalégzés szintén ilyen hatással lehet ránk. A legfontosabb az, hogy lazuljunk el és mélyebben, lassabban szívjuk be a levegőt. Vannak kifejezetten tanulható és gyakorolható technikák a helyes légzésre, de ha már kicsit is foglalkozunk ezzel mi magunk, azzal is sokat segítettünk.

Hajunk állapota tükrözi azt, hogy milyen a szervezetünk működése. Sok esetben beszélhetünk olyan hajhullásról például, mely valamilyen szervi gondra, vagy helytelen életvitel miatt kialakult problémákra vezethető vissza. Amennyiben ilyen bajjal állunk szemben, azt kell kivizsgálnunk először, hogy mi okozhatja a haj egészségtelen állapotát, esetleges gyérülését. Ha megtaláltuk, hogy mi áll a háttérben, annak megszüntetése sokszor elegendő a kellemetlen velejárók orvoslásához, és ilyenkor átmeneti hajhullásról beszélhetünk. Ha nagy károkat okozott ez a folyamat, segítségünkre lehet a mezoterápiás kezelés például, melynek köszönhetően hamarabb visszanyerhetjük régi frizuránkat.

Azonban, ha nem ilyen probléma okozza a kopaszodást, akkor másképp kell megközelítenünk a helyzetet. Öröklött hajhullás esetén például mi magunk nem tudunk tenni a kellemetlenség ellen, nem tudjuk megállítani a folyamatot. Az egyetlen biztos és végleges megoldást ilyenkor a hajátültetés jelenti, melynek köszönhetően az átültetett hajszálak úgy fognak viselkedni, mint donorterületükön, így nem hullnak majd ki.

 

Bővebben a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ez kihagyhatatlan!

0 Komment

A HairHungary Klinika nyári kedvezményprogramja most mindenkit érint, hiszen nem csak azon kopaszodók élhetnek vele, akiknek nagyon sok hajszáluk vár átültetésre, hanem bizony azok is, akiknek csak kisebb terület szorul rá a hajbeültetésre. És ez még nem minden!

A fent említett kedvezményen túl ugyanis olyan konstrukciókat is választhatnak a páciensek, melyek mindenki számára, egyénileg jelentenek megoldást a hajátültetés anyagi oldalára. A részletfizetés, vagy az egészséghitel programja is olyan lehetőséget nyújtanak, mely előlendítheti a döntésben mindazokat, akik eddig azért nem mertek a beavatkozás mellett dönteni, mert túl drágának gondolták.

Pedig a hajhullás rengeteg embert érint, és nagyon sokszor lehetetlen megbékélni vele. Nem mindenkinek áll jól ugyanis a kopaszság, még a férfiak körében sem, a hölgyekről pedig ne is beszéljünk. Mivel hajzatunk nem egy elrejthető részlet, ezért sajnos drasztikus változásként éljük meg, amikor gyérülni kezd frizuránk. Ez a folyamat nagyon sok okból kezdődhet meg, és ettől függően beszélhetünk átmeneti, vagy maradandó kopaszodásról, illetve gyérülhet hajzatunk átfogóan egész fejtetőnkön, vagy kialakulhatnak teljesen kopasz foltok.

A hajátültetés segítséget nyújt mindazoknak, akiknek maradandó kopasz területek keserítik meg életüket, akiknek homlokvonaluk zavaróan felhúzódott, vagy egyszerűen túl gyérnek érzik néhol frizurájukat. A döntés meghozatala természetesen nem egyszerű, de a fenti konstrukciók igazán nagy lökést jelenthetnek benne. Ezen felül még további 10% kedvezményben részesülnek azok, akik nyilvános blogban elmesélik majd hajátültetésük történetét. Ugyanis azzal, hogy megírják tapasztalataikat, illetve átélt érzelmeiket, majd bemutatják a műtét utáni időszakot és a várt eredményeket, rengeteget segítenek mindazoknak, akik még a döntés vagy éppen a beavatkozás előtt állnak.

Ne késlekedjen hát, jelentkezzen a HairHungary Klinikán, és foglalja le ingyenes, személyes konzultációjára időpontját augusztus 15.-ig, hogy részesülhessen a különleges kedvezményprogramban!

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (70) 512-2296 vagy 06 (30) 552-0940

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről

Együnk sok halat vagy ne?

0 Komment

Az egészséges táplálkozásról beszélve szinte minden esetben megemlítésre kerül a halak fogyasztása. Mivel sajnálatos módon ezt nem részletezik jobban kifejtve, így kevesen tudják, hogy nem mindegy, milyen fajtájú és típusú halételeket eszünk, ugyanis köztük is van olyan, amelyik nem annyira egészséges, mint gondolnánk.

A hajzatunk tekintetében inkább árt az, ha valaki túl sok olyan tengeri halat fogyaszt, melyeknek magas a higanytartalma. Ilyen például a kardhal, néhány tonhalfajta és a makréla is. Amennyiben hetente többször eszünk ezekből, sajnos felhalmozódik szervezetünkben a higany, ami különböző egészségügyi problémákhoz vezethet. Ilyen gond például a haj elvékonyodása, rosszabb esetben pedig megindulhat a hajhullás is.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary hal tőkehal makréla lazac kardhal tonhal halfélék egészséges étrend higany

Persze ez nem azt jelenti, hogy emiatt ne fogyasszunk halat, sőt! A tengeri halfélék közül tökéletes választás egészségünk szempontjából például a lazac, illetve a tőkehal is, de természetesen a fent említett halak sem károsak egyáltalán, ha mértékkel fogyasztjuk őket.

A hajhullás hátterében nagyon sok ok állhat, és ezek igencsak eltérőek lehetnek. A helytelen táplálkozás egy olyan problémaforrás, mely több egészségügyi gondhoz vezethet, éppen ezért körültekintőnek kell lennünk, amikor a mindennapi étrendünket összeállítjuk. Persze mindenhonnan kapjuk ehhez az információkat, melyek sokszor ellentmondanak egymásnak, így a legjobb az, ha egy arany középutat keresünk.

Amennyiben a haj állapotának folyamatos romlása, illetve a kopaszodás nem függ össze semmilyen életmódi hiányossággal, akkor bizony más okokat kell keresni. Attól függően, hogy mi eredményezi ezt a kellemetlenséget, segítségünkre lehet néhány kezelés alkalmazása – pl. mezoterápia - az eredeti hajzat visszaállítására. Azonban ha a hajhullás öröklött jellegű, vagy hiába próbálunk ki bármit a megállítására, folyamatosan kudarcot vallunk, akkor csak a hajátültetés lehet megoldás problémánkra.

Bővebben a hajhullásról és a lehetséges megoldásokról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed