Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újabb híresség a HairHungary Klinikán

0 Komment

Chris Lawyer, a közismert magyar DJ a lehető legtermészetesebb és leghatékonyabb módszert szerette volna választani hajzatának dúsítására. Ezért esett a választása a PRP terápiára, melyet a HairHungary Klinikán végeztetett el.

A Drakula-, illetve sajátvér terápiaként is emlegetett eljárás akár különálló kezelésként is megállja a helyét, ha valakinek gyérülni kezd a frizurája. Abban az esetben, ha átmeneti hajhullásról beszélünk, illetve, ha genetikai vagy bármilyen más eredetű kopaszodásunk még nagyon az elején tart, érdemes ezt a hajterápiát választani.

hajhullás kopaszodás hajgyérülés hairhungary chris lawyer dj zenész híresség prp terápia hajterápia kezelés drakula terápia

Az eljárás segítségével ugyanis a meglévő, elvékonyodott hajszálak újra megerősödnek, és az aktív hajhullás akár már egy hónap elteltével is megállhat. Ezt követően a hajzat tapintása is tömöttebbé válik. A PRP terápia tehát nagy segítséget jelent a kezdeti kopaszodás szakaszában, és megoldást jelenthet olyan átmeneti hajhullás okozta károkra is, melyeket egyedül nem tud könnyen és gyorsan helyrehozni szervezetünk.

Másrészt alkalmazhatjuk a sajátvér terápiát a hajbeültetés kiegészítő kezeléseként is, mivel rengeteg pozitív hatásával könnyíti a gyógyulást, és az eredményességet is növeli. Mindenképpen érdemes tehát meggondolnunk a lehetőségét annak, hogy a saját anyag – vérünkből kinyert vérsavó - segítségével erősítsük meg frizuránkat.  

Ez a hajterápia tehát egy átfogó segítséget jelent több, hajzatunkat érintő gondunkra is. Magáról az eljárásról, illetve annak menetéről a nemzetközileg is elismert zenész beszámolóját megtekinthetik a HairHungary oldalán, melyben említésre kerül az is, hogy milyen félelmekkel nézhet szembe egy ilyen eljárás előtt a páciens.

Az biztos, hogy ha valaki tenni akar frizurájáért, az nem fog csalódni a kezelésben. Mivel hajzatunk az  egyik központi eleme kinézetünknek, fontos, hogy ha probléma van vele, az ellen tegyünk is minél előbb. Hiszen, ha jól akarjuk érezni magunkat saját bőrünkben, illetve frizuránkban, akkor nem mehetünk el a gondok mellett.

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu


> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed