Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A természetesség hódít 2014-ben

0 Komment

Minden évnek megvannak a maga divatjai, mind ruházatban, sminkben, kiegészítőkben és természetesen frizurákban is. Nem mindegy, milyen formákat és stílusokat hordunk fejetetőnkön, és bizony a színekkel is variálhatunk, egyetlen kitétel van csupán idén, hogy mindent a természetesség jegyében tegyünk.

Első sorban a női frizurák terén a hosszú haj hódít ebben az évben, és most nyugodtan elfelejthetjük a hajvasaló és a szoros csavarók használatát. Helyette inkább a simán, minden egyéb fáradozás nélkül megszárított egyenes haj, és esetleg a finom, nem túl göndör loknik a nyerők.

A színekkel is csínján kell bánni idén, persze ez nem azt jelenti, hogy nem lehetünk vakmerőek. A rózsaszín, a halványlila és a vörös több árnyalata is közkedvelt a 2014-es trendekben, viszont a szabályos melírcsíkok helyett inkább világos-sötét színhatásokat használnak a fodrászok.

Egy biztos, hogy akármit is mondhat a divatvilág, mindenkinek meg kell találnia a saját stílusához illő frizurát, ami megy a fejformához is, és természetesen megvannak hozzá az adottságok. A természetességet követni nem nehéz, de azt is tudni kell elegánsan hordani.

Az idei frizuratrendek követéséhez tehát nincs szükségünk olyan roncsoló eszközökre, mint a hajvasaló, vagy olyan készítmények alkalmazására, mint a hajzselé. Így talán a divathoz idomulva nem lesz annyi káros hatásnak kitéve hajzatunk, ennek ellenére nagyon fontos, hogy megfelelő ápolására most is odafigyeljünk. Ugyanis nem csak a durva hajformázók okozhatnak problémákat, hanem rengeteg más ok is állhat a mögött, ha hajunk elveszíti fényét, szárazzá, töredezetté válik, esetleg hullani is kezd. A kopaszodás sokakat érintő probléma, és sok esetben nem is lehet megállítani vagy visszafordítani, ilyenkor csak a biztos és végleges megoldást jelentő hajbeültetés segíthet, mely beavatkozás után újra gondolkodhatunk a trendi frizurákon.  

Keresse fel a HairHungary Klinikát, és ismerje meg jobban a hajátültetési eljárást:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

A hajzselé divatja

0 Komment

Az 1900-as évek utolsó évtizedeiben bombaként robbant be a kozmetikumok közé a hajzselé. Mind a nők mind a férfiak körében elterjedt a használata, és a médiában is rengeteg szereplőn fedezhettük fel a csillogó, beállított frizurát. A hajzselé a mai napig nem ment ki a divatból, bár pár éve inkább férfiaknál a félhosszú és természetesebbnek tűnő hajzat lett a trendi, és inkább a rövid hajú nőknél volt használatosabb ez a kozmetikum, de mostanában a hajviasz és a hajkrém mellett nagy visszatérőként van jelen a hajzselé ismét a divatban.

A hajzselé sokkal erősebb, mint egy hajlakk vagy hajhab, ezért olyan frizurákat tudunk beállítani vele, melyek más szerekkel nem sikerülnének, de legalábbis nem tartósan. Férfiaknál divat volt a hátrazselézett haj, illetve más megoldások: a még ma is kedvelt kócos, valamint a tüskés és punk frizura. Hosszú hajú nők szintén használták a haj hátrafésülésénél, hajpánt helyett. Ma főleg az összefogott haj esetén biztosít sima fényességet. Ezen kívül főleg a rövid hajú nők alkalmazzák, szintén kócos hajvarázsolásra. A legtrendibb frizurák mindenképpen extrémek, így ebben nagy segítség lehet a hajzselé.

De tudnunk kell, ha ilyen terméket használunk, az sajnos okozhat nem kívánt károkat. Ugyanis minden hajzselé tartalmaz vegyi anyagokat, melyek igencsak káros hatással lehetnek a hajzatra, hiszen közvetlenül használjuk ezeket a fejbőrön és hajon, így ez hajveszteséghez is vezethet. Ezenfelül ha mindennap használjuk, az eredményezi a mindennapi hajmosást, mely szintén káros a frizura tekintetében. Ezért ajánlatos a hajzselét ritkán használni.

Ha folyamatos hajzselé használat miatt kezdődik meg a kopaszodás, akkor segíthet annak elhagyása, de az is előfordulhat, hogy visszafordíthatatlan az eddigi folyamat, illetve más ok is megbújhat a háttérben. Ezért a normálisnál nagyobb hajhullás észlelésekor azonnal szakértő segítséghez kell fordulni, hiszen lehet, hogy elegendő a probléma okozójának kiiktatása, esetleg mezoterápiás kezelés segíthet, de az is lehet, hogy már csak a végleges megoldást jelentő hajátültetés kerülhet szóba.

Ismerje meg jobban a kopaszság elleni megoldásokat:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (70) 512 2296; 06 (30) 552 0940

A raszta haj

0 Komment

Manapság már annyi frizura közül válogathatunk, hogy a hajviselet az egyik legfontosabb önkifejező eszközzé vált. Minden zenei stílushoz, minden divathoz tartozik saját forma. A haj hosszúságával, színével, merész vagy épp visszafogott stílusával rengeteg érzelmet és hovatartozást ki tudunk fejezni.

hajhullás hairhungary raszta haj raszta frizura stílus divat reggae hajátültetésAz egyik ilyen ismert, és főként egy adott körben kedvelt frizura a raszta haj. Általában a reggae zenéhez lehet kapcsolni. Azon fiatalok között terjedt el először, akik ezt a zenei stílust és egyfajta társadalmi mozgalmat képviseltek, az egyenlőtlenség elleni küzdelemben.

Mára már azok is hordják, akiknek egyszerűen csak tetszik. A haj berasztásodik magától is, ha kibontjuk, nem fésüljük, és nem mossuk – ezt persze ma már a legtöbben nem várják meg. Viszont rá is lehet segíteni ennek felgyorsítására, amire főként a fejbőr közelében és a hajtincsek végén van szükség. Egyszerű, sodró mozdulatokkal tudjuk létrehozni ezt a frizurát.hajhullás hairhungary raszta haj raszta frizura stílus divat reggae hajátültetés

A raszta hajat nem szabad samponnal mosni, hiszen a kémiai anyagok felbontanák a hajtincseket, és könnyen fésülhetővé tennék. Csak szagtalan szappant lehet használni a tisztítására, heti egyszer, vagy még ritkábban, sőt, néha a legjobb, ha csak sima vízzel öblítjük át.

Sajnos azzal, hogy a hajszálak össze vannak „ragadva”, és hajhullás hairhungary raszta haj raszta frizura stílus divat reggae hajátültetésemellett a haj ápolása sem lehet túl hatékony, a raszta haj kibontásakor szembesülnünk kell a haj magas fokú károsodásával és hullásával. Mivel a rasztás idő alatt nem hullik a haj, azt a mennyiséget, mely ez idő alatt kihullott volna, egyszerre tapasztaljuk. Általában, ha valaki meg szeretne válni raszta hajkoronájától, sajnos először az ollót kell választania ahhoz, hogy haja ismét sérülésmentesen nőhessen.

Ha a raszta kibontása utáni hajhullás nem szűnik meg, vagy más okokból hullik ki több haja, mindenképpen szakértő segítséghez kell fordulnia! A Hairhungary klinikán személyre szabott megoldásokkal segítik a régi frizura elérését, mely sok esetben a végleges, biztos sikert nyújtó hajátültetést jelentheti.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: www.hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

A világsztárok is ezt választják!

0 Komment

Stílus, divat, trend, öltözék, kiegészítők és még rengeteg más fogalom létezik, melyeket a médián keresztül átadnak nekünk. Ezen apróságokkal egytől-egyig mindenkire hatnak, akik nézik a különböző műsorokat, legyen az csak egy reklám vagy akár egy film. Kijelenthetjük, hogy az emberek nagy része néz valamilyen műsort a televízióban, így akarva akaratlanul is kap befolyásolást a sztárvilágból.

Vannak, akik ezen befolyás hatására változtatják ruhatárukat és egyéb stílusjegyeiket, de akadnak olyanok is, akikből maximum taszítást váltanak ki a különböző trendi dolgok. Ellenszenv ide vagy oda, a sztárok világa mindenképpen hatással van ránk, hiszen könnyebben törődünk bele bármibe, hamarabb veszünk meg vagy próbálunk ki valamit, amit már láttunk valahol a sztárvilágban, és így nem idegen tőlünk már első látásra vagy hallásra sem.

stílus divat trend öltözék reklám sztárvilág kopaszodás hajátültetés hairhungary külsőA hajátültetés szintén egystílus divat trend öltözék reklám sztárvilág kopaszodás hajátültetés hairhungary külső olyan lehetőség, mely lassan mindenki számára ismert kifejezés lesz, és híre egyre jobban elterjed. Lehet, hogy sokan titkolják, de a képek azt igazolják, hogy egyre több híresség fordul ezen technika vívmányaihoz, ha problémája akad a kopaszodás terén.

Mivel számukra hihetetlen fontossággal bír a külső, az egyik legkényesebb problémára találtak ebben a lehetőségben segítséget.

Ilyen beavatkozáson esett át bizonyosan vagy nagy valószínűséggel például Elton John, Mel Gibson, Kevin Costner, Mathew McConaughue, John Travolta, Robert de Niro, Nicolas Cage és még számos ismert híresség. A róluk készült fotók magukért beszélnek, és talán akaratukon kívül is, de tökéletes reklámmal szolgálnak a látványos eredményekkel járó hajbeültetési eljárás szempontjából.

stílus divat trend öltözék reklám sztárvilág kopaszodás hajátültetés hairhungary külső

A modern, magas színvonalú módszer már hazánkban is elérhető, és egyre többen használják ki ezt a végleges megoldást nyújtó lehetőséget.

A hajátültetésről bővebb információt kaphat itt:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 552 0940

123
»

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed