Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az év legszexisebb pasija kopasz!

1 Komment

Egy amerikai bulvármagazin minden évben kihirdeti az „év legszexisebb pasija” címet, melyet idén a Szikla, Dwayne Johnson nyert el. Bár sokak szerint maga a színész is meglepődött ezen, igazából érthető a választás, hiszen nem csak remek formában van, de sármossága nők ezreit vonzza a képernyők elé.

Testalkata mellett természetesen egész fizimiskája és kisugárzása is maga a férfiasság, és amilyen szerencsés, az, hogy kopasz, még inkább ezt hangsúlyozza ki. Korábbi cikkünkben már foglalkoztunk azzal, hogy amint elindult nála a kopaszodás, azonnal váltott teljesen tar fejre, és, hogy ez mennyire jól is áll neki. Az viszont eléggé ritka, hogy egy kopasz celeb érdemelje ki ezt a rangot, de nyugodtan kijelenthetjük, hogy Dwayne valóban megérdemli.

hajhullás hajgyérülés genetika kopaszodás férfias szexi dwayne johnson the rock szikla hajátültetés hairhungary follione az év legszexisebb pasija kopasz

Karaktere és felépítése teljes mértékben lehetővé tette, hogy a kopaszságot szinte érzékien, vonzóan viselje. Sőt, hajatlan formában talán még szívdöglesztőbb lett, és tökéletesen illik az általában megformált szerepeihez is kopaszsága.

Ez azonban nagyon ritka, és tényleg kell hozzá a szerencse is, hogy valakinek ennyire jól álljon a tarság. Sajnos a legtöbben azonban pontosan az ellentétét érzik és látják vissza a tükörből, amikor elkezdenek kopaszodni. Ugyanis általában ez egy olyan nem várt folyamat, mely teljesen megdöntheti addigi kinézetünket, és legtöbbször negatív irányban.

Sokan érzik úgy, hogy hajzatukkal együtt annak az esélyét is elveszítik, hogy jól nézzenek ki, és jól érezzék magukat a bőrükben. Ez pedig komoly önértékelési gondokat eredményezhet, és az önbizalom is csorbul. Ilyen esetekben a legjobb, amit tehetünk, hogy minél korábban szakértő segítséget kérünk.

A genetikai jellegű kopaszodás esetében ugyanis hiába várjuk a csodát, csak akkor sikerülhet megóvni frizuránkat, ha lépünk is annak érdekében. A kopaszodás korai szakaszaiban egyes kezelések is segítségünkre lehetnek a folyamat lelassításában, illetve olyan készítmények alkalmazása is, mint például a Follione termékek. Előrehaladottabb állapotban viszont már csak a hajátültetés jöhet szóba, ami saját donorterületünkről kinyert hajszálakkal építi vissza elveszett frizuránkat.

Aki tehát nem érzi jól magát kopaszon, illetve hajának gyérülése egyre rosszabbul érinti, annak lépnie kell, és megoldást kaphat gondjára. Hiszen hajunk az egyik ékszerünk, és nem mindenki lehet olyan szerencsés alkat, hogy nélküle is az év legszexisebb pasija lehessen.

A hajhullás okairól, a hajátültetésről és a többi lehetséges kezelésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed