Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szakállbeültetés, az új őrület!

0 Komment

A hajátültetés a biztos és végleges megoldás arra, ha valaki olyan kopaszodással, hajhullással küzd, melyet nem lehet megállítani és visszafordítani. De mi a helyzet akkor, ha más testrészünkön nem vagyunk megelégedve a szőrhiánnyal? Létezik erre is megoldás!

Amerika újabb őrülete a szakállbeültetés, melyet egyre több fiatal igénybe is vesz. Az olyan híres színészeknek, mint Ryan Gosling, Jake Gyllenhaal vagy Ben Affleck - akik valljuk be, inkább hanyagságuk miatt hordanak napokig növesztett arcszőrzetet, de természetesen megtehetik, hiszen így is lélegzetelállítónak tartják őket – köszönhetően indult meg a szakáll nagy közkedveltsége. A húsz és negyven év közötti férfiak közül rengetegen gondolják úgy, hogy az ilyen arcszőrzet viselése elegáns, vonzó és követendő példa.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary szakállbeültetés dús szakáll Ryan Gosling Jake Gyllenhaal Ben Affleck

A felmérések szerint főként olyan fiatalemberek kérik ezt a beavatkozást, akik valamilyen vizuális művészettel foglalkoznak. Számukra a legnagyobb gondot az jelenti, hogy nem rendelkeznek dús szőrzettel arcukon, inkább sima, babaarcuk van, vagy helyenként kopasz foltok, ritkásabb részek rontják az összképet, és ezen szeretnének változtatni. A szakállbeültetés során hajszálakat ültetnek át a páciens fejéről az arcára, amelynek eredménye pár hónap elteltével már látható is lesz, egyenletesen sűrű arcszőrzetként.

A HairHungary Klinikát legtöbben azok keresik fel, akiknek hajhullási, kopaszodási problémáik vannak, hiszen itt szakértő segítséget és megoldást kapnak a páciensek, személyre szabottan. A kopasz foltok gondjára megoldást jelenthet egy mezoterápiás kezelés, vagy külső és belső szerek alkalmazása, illetve a cikk elején említett hajátültetés. Azonban ne ijedjen meg senki, akinek arcszőrzetének dússágával van problémája, mert a Klinikán akár szakállbeültetésre is lehet jelentkezni.

> További információk a szakállbeültetéssel kapcsolatosan

Ismerje meg jobban a HairHungary Klinikát:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed