Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

3D hajdiagnosztika

0 Komment

Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat kell megtennünk még. A teljes körű kivizsgálás elengedhetetlen, hiszen csak ez alapján lehet felmérni, hogy egyáltalán a hajátültetés-e a megfelelő segítség számunkra, illetve csak így tudunk egész képet kapni hajzatunk állapotáról. Most a kivizsgálást nézzük meg kicsit közelebbről.

A konzultáció fontosságán kívül – mely arra hivatott, hogy a beavatkozás minden egyes pontja tisztázva legyen – elengedhetetlen tehát, hogy részletes vizsgálatokon essünk át. A HairHungary Klinikán alkalmazott 3D hajdiagnosztika mindent átfogó képet tud nyújtani arról, hogy milyen állapotban van hajzatunk.

Elsőként a páciens haját vizsgálják meg hajsűrűség mérővel, ami a hajhagymák miniatürizációjának mértékét mutatja meg, vagyis megállapítható, hogy milyen mértékű az elsorvadás. Ezután szükség lehet még az egyes hajszálak és a fejbőr állapotának vizsgálatára is, melyet egy olyan speciális kamerával végeznek, ami mikroszkopikus képet tud biztosítani. A fejbőr kizárólag annyi terhelést kap, amennyire mindenképpen szükség van ahhoz, hogy a diagnózist felállíthassák, tehát csak és kizárólag releváns, célzott vizsgálatokat végeznek el.

Csak ezt követően, a kapott eredményeknek és értékelésnek megfelelően állítják össze a kezelési tervet, mely így minden esetben teljesen egyénre szabott lesz. Mivel mindenkinél más mértékű kopaszodásról beszélhetünk, így a vizsgálatoknak köszönhetően, valóban személyre szabott megoldást fogunk kapni.

A hajbeültetés előtt nagyon fontos kérdés, hogy hány hajszál átültetésére lesz szükség, milyen sűrű a donorterület, illetve milyen állapotban van a fogadó terület. A fent említett hajdiagnosztika, valamint a mindenre kiterjedő konzultáció segítségével már úgy tudjuk lefoglalni műtétünk időpontját, hogy minden ilyen és egyéb kérdésünkre részletes választ kaptunk.

Ezek után már nyugodtan készülődhetünk a változásra, főként lelkiekben. Ajánlatos az eddigi páciensek által vezetett blogokat olvasni ilyenkor, hiszen első kézből és persze saját, őszinte történeteken keresztül készülhetünk fel arra, hogy tulajdonképpen mi várhat ránk. Egy biztos, félni nem kell, hiszen ami történik velünk, az csak jó eredményt adhat!

Bővebben a kopaszodásról és a hajbeültetésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed