Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kopaszodás skálázva – IV. rész

0 Komment

Múlt héten megtudhatták, hogy mit lehet tenni, ha valaki olyan mértékű kopaszodással áll szemben, melynél már egyszerűen nem lehet eltakarni sehogy sem a kellemetlen jeleket, a hajhiányos területeket. Akinél még fokozottabb a kopaszság térnyerése, talán azt hiszi, hogy akkor már nincs mit tenni, de higgyük el, még mindig dönthetünk a haj mellett!

A Norwood skála következő szintjeire értünk cikksorozatunk mostani részében, méghozzá a 4-estől az 5a fázisig bezárólag vizsgáljuk most meg, mi lehet a megoldás. Ugyanis annak, akit zavar a kopaszság, még ekkor is van esélye arra, hogy változtasson frizurája kinézetén.

Persze ilyenkor már jóval nehezebb, hiszen ezen fokozatoknál már sokkal nagyobb tere van a kopasz részeknek. Többfajta formája lehet ennek a fázisnak is, tulajdonképpen az előző skálafokon részletezett kopaszság egyszerűen még több teret nyer magának, akár a homlokvonal teljes felhúzódásával, akár a kétirányú kopaszodás növekedésével, illetve természetesen a fejbúbon kialakuló, kör alakú folt is egyre nagyobb lesz.

Ha eddig úgy gondoltuk, hogy együtt tudunk élni a kopaszsággal, de mégsem érezzük jól magunkat ezzel a kinézettel, akkor még mindig van lehetőség arra, hogy segítséget kérjünk problémánkra. Ebben az esetben is természetesen a hajátültetés az egyetlen megoldás, mely biztos eredményt adhat, de az kétségtelen, hogy egy alkalom nem lesz elegendő.

Mindenképpen számítanunk kell arra, hogy hajbeültetésünk kétnapos lesz, és ha megfelelő mennyiségű és minőségű hajszállal tud szolgálni a tarkótáji donorterületünk, akkor ezt meg kell ismételni még egyszer. Amennyiben kevés az átültethető hajszál, akkor a kétnapos hajátültetés mellett testszőr átültetés jöhet még szóba a megfelelő eredmény érdekében.

Természetesen mindenki számára személyre szabott megoldást kínál a HairHungary Klinika, ahol az ingyenes konzultációk során minden apró részletet megtudhatunk azzal kapcsolatban, számunkra mi lenne a legjobb és legmegfelelőbb. Ugyan hosszabb az út ezen esetekben a végeredményig, de egy biztos, ha nem tudunk azonosulni kopaszságunkkal, akkor megéri!

 

Jövő héten megismerhetik befejező cikkünkben a Norwood skála legfelsőbb szintjeit, addig is ismerjék meg jobban a hajbeültetési eljárást és a HairHungary Klinikát:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Fellaini nagy haja

0 Komment

A Machester United játékosa szinte nem is inkább a kiemelkedő teljesítményéről, hanem elsősorban nagy hajáról ismert mindenki számára. Nem is kétséges, hogy már szinte védjegyévé vált ez a meghökkentő sörény, ennek ellenére képes volt egy fogadást tenni még 2014-ben, melyre frizuráját tette fel tétnek.

Bár nem kellett volna beváltania az ígéretét, mégis levágatta akkor egész rövidre hajzatát, sokak megdöbbenésére. Valljuk be, az új frizura egyáltalán nem mutatott rosszul, de mégiscsak furcsa, és a sportolótól idegen volt ez a hajviselet. Mára ismét nagy lobonccal fut a pályán, megkönnyítve mindenki dolgát, aki őt akarja kiszúrni messziről.

Egy biztos, ha a futballsztár haja gyérülésnek indulna, több mint valószínű, hogy nem törődne bele – ahogy csapattársa, Rooney sem tette -, hiszen a kopaszság teljes ellentétben áll azzal, hogy milyen a kialakult és mindenki számára ismert megjelenése. Mivel a férfiak nagy részének viszont számolni kell az öröklött kopaszodás lehetőségével, a sportolók pedig még inkább ki vannak téve annak, hogy hamarabb beindulhat ez a folyamat, nem kizárt, hogy a játékosnál is előfordulhat ez a probléma, bár elnézve mostani frizuráját, nem igazán kell tartania ettől egyelőre.

Sokaknak viszont már egy létező gondot jelent a kopaszodás, akár már ebben a korban is, hiszen a genetika útjai kifürkészhetetlenek, és főként megelőzhetetlenek. Az effajta hajhullásra pedig igazi gyógyír nincs, maximum késleltetni lehet. Létezik azonban egy megoldás, a hajátültetés, amely nem csak visszaadja elveszettnek hitt frizuránkat, hanem eredménye végleges is, így nem kell tartanunk többé a kopaszodástól azokon a részeken, ahol hajbeültetés történt.

A HairHungary Klinika már számos elégedett pácienst tudhat maga mögött, köztük olyan sportolókkal, akiknek életébe korán beköszöntött a kopaszodás. A hajátültetés segítségével viszont nem kellett beletörődniük ebbe, hanem felvették a kesztyűt, és ma már ugyanolyan frizurát hordhatnak, mint sok évvel ezelőtt.  

 

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed