Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Férfias hajpakolás

0 Komment

Köztudott, hogy a férfiak annyira nem szeretik az elfecséreltnek hitt időt olyan dolgokba fektetni, mint például a hajuk ápolása. Pedig, ha valaki el szeretné kerülni, hogy frizurája idő előtt gyérüljön, akkor nem árt bevetni egy-két olyan praktikát, melyet otthon, a négy fal között bevethetnek, úgy, hogy senki se lássa.

Mivel a kopaszodás leginkább az erősebbik nemet érinti, így nem kérdés, hogy fontos az, mivel és hogyan táplálják hajzatukat, fejbőrüket. Most megismerhetünk egy olyan összetevőt, ami kifejezetten alkalmas arra, hogy a hajhagymák működését serkentse, útjába állva ezzel nagyon sok olyan negatív tényezőnek, mely hajhullást okozna. Természetesen az alábbiakat a hölgyek is kipróbálhatják!

hajhullás hajgyérülés kopaszodás öröklött kopaszodás hajátültetés hairhungary mustár mustármag serkentő hajpakolás hajápolás vérketingés fejbőr hajnövekedés

A mustár egy igazán sokoldalú csodaszer lehet ugyanis. Fogyasztását is nagyon ajánljuk, hiszen emésztési zavarokra tökéletes medoldást nyújthat, de most azt fogjuk megvizsgálni, milyen formában alkalmazhatjuk külsőleg. Nagyon fontos elsőként megemlíteni, hogy körültekintően kell használnunk, és nem szabad megvárni, hogy égető érzést keltsen fejbőrünkön. A mustár ugyanis nagyon erős, és ha nem úgy bánunk vele, ahogy kell, akkor nagyobb károkat okozhatunk.

A legjobb, ha őrölt mustármagot teszünk pakolásunkba. Semmi esetre se használjunk háztartási mustárt, hiszen az tele van olyan adalékanyagokkal, melyek nem tennének jót. Vegyünk 2 evőkanálnyi, őrölt mustármagot – de használhatunk por formában kapható mustármagot is eleve -, adjunk hozzá egy tojássárgáját és egy kis vizet, majd keverjünk hozzá 2 evőkanál olíva olajat.

A kapott pépet masszírozzuk bele fejbőrünkbe, de csak miután kipróbáltuk egy kis részen, hogy nem okoz-e pirosodást. A massza mindenképpen csípni fogja bőrünket, ez természetes, azonban ha égető érzést észlelünk, azonnal mossuk le. A pakolásunkat mindig még hajmosás előtt, száraz fejbőrre vigyük fel, csakis a fejbőrünkre, majd legkésőbb 15 perc elteltével öblítsük le langyos vízzel. Ezután mossuk meg a hajunkat a szokásos módon.

A mustár hatására felserken majd fejbőrünk vérketingése, ami kifejezetten jót tesz a hajhagymák működésének, így hajnövekedésünknek is. Természetesen az öröklött kopaszodást ez a módszer sem tudja kiküszöbölni, maximum késleltetni, de erre a problémára az egyetlen biztos és végleges megolást csak a hajátültetés adhatja nekünk.   

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Szép szemöldököt szeretne?

0 Komment

A HairHungary Klinika csapatát legtöbben azért keresik fel, mert valamilyen problémájuk van hajzatukkat. A hajátültetés ma már egyre elterjettebb megoldás, hiszen ez az egyetlen igazi segítség, mely el tud bánni az öröklött kopaszodás nyomaival is. Viszont ad más lehetőséget is ez az eljárás, mely Klinikánkon már annyi annyi embernek segített.

Míg a férfiak tekintetében számolhatjuk a legtöbb kopaszodási problémával küdőt, bizony a hölgyeknél akad egy másfajta szőrzeti gond, mely sokakat érint. Ez nem más, mit a gyér szemöldök. Az pedig, ha valakinek nem annyira dús a szeme fölötti szőrzete, sajnos az egész arc karakterét befolyásolni tudja, és általában nem éppen úgy, ahogy azt szeretné.

Rengeteg ok állhat annak hátterében, hogy miért gyér valakinek a szemöldöke. Ezt eredményezheti akár a genetika is, de lehet szó valamilyen betegségről, mely ezt hozta magával mellékhatásként, és sajnos nem maradhat ki a sorból az sem, hogy sokan nagyon kiszedték annak idején a szálakat, amikor a vékony szemöldök volt a divat.

Mivel a szemöldök ennyire meghatározó arcunk szempontjából, nagyon sokféle megoldást találtak már ki, hogyan is lehetne egy kicsit befolyásolni kinézetét. Sajnos a legtöbb ilyen megoldás egyrészt nem néz ki esztétikusan, természetesen pedig főleg nem, másrészt még inkább gyérítheti a már amúgy sem dús szőrzetet.

A szemöldök beültetés viszont tökéletes segítséget nyújthat, hiszen a hajátültetés kiforrott technológiájával képes olyan szemöldököt varázsolni nekünk, mely saját adottságainknak megfelelően gyönyörű, dús és pont olyan, amilyenről álmodtunk. Az eljárást követően persze törődnünk kell majd vele, de ez pont annyi időt vesz majd igénybe, mint amennyit az jelentene, hogy ívesre szedjük szemöldökünket.

Mivel a beavatkozáskor figyelembe veszik a meglévő szálak vonalát, irányát, így az eredmény teljesen természetes lesz, tehát nem kell attól félnünk, hogy természetellenes bozontot kapnánk. Azt pedig végképp elfelejthetjük, milyen volt gyéren, hiányosan szemöldökünk.

 

Ismerje meg jobban a szemöldök beültetést, illetve a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Sört, de másképp

0 Komment

Az egész ország futballlázban ég napjainkban, és nem csak emiatt, hanem a hőmérőben egyre feljebb futó szál miatt is több sört iszunk, mint amennyit szoktunk. Ternészetes, hogy ez a kesernyés, hideg ital a legjobb hűsítők egyike ilyenkor, de míg a férfiak a focinézés közben legurítanak pár pohárral, a hölgyek másképp is felhasználhatják.

A nyári meleg leginkább kiszárítja hajzatunkat, és nem csak a napfény okoz problémákat, hanem a fejbőr gyakori izzadása, a mindennapi hajmosás ilyen esetkeben, illetve a klóros víz sem tesz jót hajszálaink szerkezetének. Frizuránk ilyenkor könnyen elveszíti fényét, és hamar töredezett lesz.

Tökéletes gyógyír a száraz, töredezett hajzatra, ha összekeverünk két deciliternyi sört egy tojás sárgájával, és ezzel masszírozzuk át egész fejünket, fejbőrünktől a hajszálak végéig. 5 perc elteltével már ki is moshatjuk pakolásunkat. Fontos, hogy ne használjunk ehhez se túl meleg, se túl hideg vizet, mindig maradjunk a langyosnál.

Sörös kencénktől pedig puha és fényes lesz frizuránk, emellett még a korpának is búcsút inthetünk, ha ez a probléma is felmerült előtte. Aki még egyszerűbb megoldásra vágyna, egyszerűen csak használjon sört az utolsó öblítés előtt hajmosáskor, az is csodákat tehet már hajzatunkkal.

Természetesen nem minden gondra jelentenek megoldást az effajta házi pakolások, de az biztos, hogy rengeteg nagyobb bajt megelőzhetünk, ha ügyelünk hajunk állapotára, és megfelelően ápoljuk mindig. Hiszen bármennyire is kis problémának tűnhet a szárazabb haj, a korpa vagy éppen a fénytelenség, bizony ezek mind előljárói lehetnek akár a hajhullásnak is.

Amikor már nagy a baj, sokkal nehezebb a hajzat állapotának visszaállítása, még akkor is, ha csak átmeneti hajhullásról beszélünk. A regenerálódás eltarthat akár fél évig is, és akkor sem biztos, hogy visszaáll teljesen a régi rend. Léteznek azonban olyan terápiák, melyek segítségünkre lehetnek ilyenkor, ilyen például a mezoterápia. Abban az esetben viszont, amikor öröklött jellegű kopaszodásról beszélünk, igazi segítséget csak a hajátültetés adhat. Szintén ez a legjobb megoldás akkor is, ha a kiváltó okok kezelése annyira későn történik, hogy már maradandó károk jelentkeznek.

Figyeljünk oda tehát hajzatunkra, és amíg csak a külső hatások érintik rosszul frizuránkat, tegyünk meg mindent az állapotáért. Ha ez már kevés, inkább kérjünk segítséget minél hamarabb!

 

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Divatos borosta

0 Komment

Manapság nagy divatja van a borostának, de még a hosszabb szakállnak is, minden korosztályban. Míg évekkel ezelőtt még a sima bőrű babaarc volt menő, most inkább a férfiasabb, dús arcszőrzettel találkozhatunk többet, ami sokaknak igencsak jól áll. De mi van akkor, ha valaki csak gyér, akár foltokban hiányos arcszőrzettel rendelkezik?

Akkor sincs semmi gond, hiszen most már erre a problémára is van egy tökéletes megoldás, méghozzá a szakállbeültetés. Persze nem mindegy, hogy csak kisebb területről beszélünk, vagy épp az egész szakáll felépítéséről. Minden esetben a páciens személyre szabva kapja az eljárást, hogy az eredmény minél természetesebb és kielégítőbb legyen.

Ha csak pici, gyérebb foltokról beszélünk, akkor a donorterületnek elegendő lehet az áll alatti rész is, azonban, ha nagy területre kell beültetni szálakat, akkor a tarkótáji hajzatból történik az átültetés. Mindegyik esetben a hajátültetésnél is ismert eljárással és precíz eszközökkel dolgoznak.

Az eredmény ennek köszönhetően egy olyan dús arcszőrzet lesz, melyről senki nem mondaná meg, hogy műtéti beavatkozás során jutottunk csak hozzá, nem pedig a természettől kaptuk eleve. A későbbiekben már csak azzal kell foglalkoznunk majd, hogy mekkora legyen és hogyan vágjuk le, milyen formában és milyen mértékben, stílusunknak megfelelően.

A hajátültetés technológiájából megszületett eljárás tehát mindenki számára megoldhatja a gyér szőrzet problémáját, éppúgy, ahogy rengeteg kopaszodónak adta már vissza régi frizuráját maga a hajbeültetés is.

Ne feledkezzenek meg a HairHungary Klinika által kínált kedvezményről sem, mely a holnapi nappal lejár. Aki még most kér időpontot ingyenes konzultációra, az részese lehet ennek a kedvezményprogramnak, mely nagymértékben jelenthet segítséget az eljárás anyagi részét tekintve. Így most mindenki számára sokkal elérhetőbbé vált a beavatkozás, mely az egyetlen biztos megoldása az öröklött, illetve az egyéb, végleges kopasz foltokat maga után hagyó hajhullásnak.

 

Látogasson el honlapunkra, hogy többet megtudhasson a szakállbeültetésről, illetve még egy napig élő, hajátültetési kedvezményünkről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Phil Collins új stílusa

0 Komment

Az idősebb korosztály még rajongott érte, azonban a mai fiatalság nagy része is ismeri egy-két dalát biztosan. A volt „Genesis” együttes frontembere jó időre visszavonult a nagyközönség elől, azonban most, ha minden igaz, új albumon dolgozgat. De vegyük szemügyre, mi változott azóta a megjelenésében, milyen lett az új stílusa?

Mert kissé megváltozott, az biztos. Az ifjú Phil Collins ugyan még hosszabb lobonccal hódított, azonban nagyon hamar látványossá vált, hogy bizony a génjei nem a dús frizura lehetőségét hordozzák magukban. Így szinte mindenkinek az erősen kopaszodó kép ugrik be róla, amivel igazából nincs is baj, hiszen a világ így szerette meg.

Mostani megjelenése igazán kifinomult. A kopaszodás mellé őszülés is társult, és az énekes úgy döntött, hogy megmaradt hajzatát annyira rövidre vágja, mint amekkora borostája van, és az igazat megvallva ez eléggé jól is áll neki. De valóban így néz ki jobban, vagy csak egyszerűen tényleg megszoktuk már, hogy fejtetőjét nem borítja haj?

Kétségtelen, hogy mivel időtlen idők óta kopaszodó frizurával láttuk mindig, nehéz is lenne elképzelni, hogy milyen lenne dús hajzattal. Valószínűleg jól állna neki, de ezt már előreláthatólag nem tudhatjuk meg, hiszen úgy néz ki, a sztár nagyon is jól érzi így magát bőrében.

Ez sajnos nem minden kopaszodóról mondható el, ugyanis a frizura az egyik legmeghatározóbb eleme kinézetünknek. Amennyiben valakinek elkezd gyérülni a hajzata, és megemelkedik a homlokvonala, az nagyban befolyásolja egész arcát, egész megjelenését. Sokan pedig ezt nem tudják elfogandi, hiszen keveseknek áll jól a tarság.

Semmiképpen sem szabad ilyenkor beletörődni abba, amit minden reggel egyre elkeseredettebben látunk viszont a tükörben. Az öröklött kopaszodásra egyetlen biztos megoldás létezik, a hajátültetés, melynek segítségével visszanyerhetjük régi frizuránkat, és önbizalmunkat is. Lehetséges, hogy ha annak idején Phil Collins is ezt az utat választotta volna, akkor ma még jobban nézne ki, bár a sztár egyike azoknak a szerencséseknek, akiknek a haj hiánya kicsit sem csorbított a megjelenésen és persze a hírnéven sem.

 

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a lehetséges kezeléseket:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed