Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rossz tréfák kereszttüzében

0 Komment

A genetikai jellegű hajhullás nagyon nagy számban szedi áldozatait már fiatalabb életkorban is, és nem várat magára. Míg ezzel a kopaszodással rengetegen szembe kell,hogy nézzenek, addig azonban sajnos a másik oldal valamiért mindig úgy érzi, hogy ez tulajdonképpen a viccek melegágyát jelenti.

Akármennyire kellemetlen ilyenkor az egyre inkább gyérülő haj, mintha ez még nem lenne elég, tréfálkozásra ad okot azok körében, akiket nem érint a korai hajhullás. Pedig ezzel csak még rosszabb lesz a helyzete annak, aki talán épp próbálja elfogadni új kinézetét, vagy nem tudja még, hogyan harcoljon régi frizurájáért.

Legtöbb esetben pedig ráadásul pont a baráti társaság, a család tagjai és persze a kollégák érzik a leginkább felhatalmazva magukat arra, hogy viccelődjenek. Így ez akár mindennapos is lehet. Sokan lövik el a „szerencsehozó Buddha” poént, miközben megdörzsölgetik a tar fejet, de persze nem maradhat el a „Kojak” megnevezés sem.

A rossz viccek elkövetői pedig ezen felül még el is várnák, hogy a megviccelt elismerje a poénokat, és jókat derüljön rajtuk, holott már lehet, hogy az első ilyen megnyilvánulás is sértően érintette. Persze, azok a szerencsések, akik el tudják fogadni a kopaszságot, és azt választják, hogy így élnek tovább, általában még saját maguk is szoktak ilyen tréfákat gyártani, megelőzve, hogy a róluk készült vicceket ne mástól hallják majd. Viszont, ha valakit eleve zavar a kopaszodás, és éppen abban az időszakban van, hogy még nem tud dönteni, mit tegyen, akkor akár mély sebeket is ejthetnek az önbizalmán a buta poénok.  

Sajnos azonban ezek szinte kikerülhetetlenek, éppen ezért nagyon fontos, hogy már a kopaszodás első jeleinél forduljunk szakemberhez. Egyes kezelések, illetve külső és belső alkalmazású szerek ugyanis segítséget tudnak nyújtani abban, hogy egy kicsit behúzzák a féket a kopaszodás folyamatában.

Amennyiben viszont már nagyobb méretű kopasz területekről beszélünk, a hajátültetés jelentheti az egyetlen olyan megoldást, mely biztos és végleges eredményt ad. Érdemes tehát átgondolni, és időben lépni, hogy változtassunk azon, ami kellemetlenül érint minket. Ha továbbra is azt szeretnénk, hogy hajzatunk dús maradjon, és soha nem akarunk teljesen kopasz frizurát hordani, akkor válasszuk a hajátültetést, és kerüljük el a rossz viccek áradatát!

Látogasson el honlapunkra, és tudjon meg még többet a kopaszodásról, illetve annak kezelési lehetőségeiről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

A férfiak rémálma

0 Komment

Az elhízás, az őszülés, vagy akár az impotencia is előkelő helyen szerepel azon a listán, amely egy brit kutatás eredményeit rögzíti abban a kérdésben, hogy mitől tartanak leginkább a férfiak az öregedés során. A kopaszodás azonban fölényesen győzött minden előtt, hiszen a válaszadók 94 százaléka retteg attól, hogy hajzata gyérülni és fogyni kezd.

Először talán furcsállható, hogy legtöbben a hajzat kérdését olyan problémák elé helyezték, melyek sokkal inkább érintik az egészséget. Azonban, ha mélyebben belegondolunk, bizony ennek is nagy súlya lelehet, hiszen a kopaszodás kialakulásával sajnos akár lélektani és önbecsülési gondok is elindulhatnak.

A külső szempontjából pedig központi szerepet tölt be az, hogy ki, milyen frizurát visel, éppen ezért, ha csorba esik a megjelenésen a kopaszodásnak köszönhetően, az nagyon komoly válságot is jelenthet annak, aki nem képes azonosulni az új kinézettel. Márpedig nem mindenkiről mondható el, hogy a nagyon rövid, vagy a teljesen kopasz fej előnyös lenne számára, holott előbb vagy utóbb ide lyukad ki mindenki, ugyanis a gyérülő frizura még inkább rosszul mutat egy hosszabban hagyott hajzatnál.

Míg azt gondoljuk, hogy a nők számára egy valóságos rémálom lehet a kopaszodás, bizony a férfiaknál is ugyanolyan tragédiát jelenthet. Saját önképük sérülhet, ha nem keresnek megoldást, márpedig a folyamatos kalap vagy sapkaviselés nem minősül annak. Az öröklött jellegű, sokszor nagyon hamar meginduló hajhullás esetén jobb, ha minél előbb teszünk az ügy érdekében valamit.

Aki a kopaszodás kezdetétől foglalkozik a problémával, bizony nagyon sokat tehet azért, hogy egy darabig gátat szabjon a folyamatnak, például olyan készítmények segítségével, mint a Follione termékek. Előrehaladottabb állapotban pedig meg kell fontolnunk a hajátültetés lehetőségét, hiszen ez a megoldás végleges segítséget ad a beültetett területeken.

A genetikai eredetű kopaszodást sajnos kikerülni nem lehet, viszont akkor is lehet tenni azért, hogy a külsőnk a régi maradhasson, ha már elindult a folyamat, és nincs visszaút. A hajbeültetés segítségével ugyanis van.  

 

Tudjon meg többet a kopaszodásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Miket rejt a hajzatunk?

0 Komment

Sokszor csak bajlódunk vele, merre fésüljük, milyenre vágassuk, hogyan hordjuk, mégis emellett az egyik legjótékonyabb részünk a frizuránk, amely segít eltakarni rengeteg apróságot. Persze, amíg sűrű hajjal rendelkezünk, még valóban csak apróságnak látjuk ezeket, azonban, ha kopaszodni kezdünk, egyből nagyobb hangsúlyt kapnak. De mik is lehetnek pontosan ezek a korábban semmiségnek tűnő problémák?

Elsősorban meg kell említenünk az anyajegyeket a fejbőrön, melyeknek létezését lehetséges, hogy életünk első szakaszaiban észre sem vesszük. Maximum érezhetjük őket ujjbegyeinkkel egy-egy hajmosás során, de nem tulajdonítunk számukra egyáltalán jelentőséget. Azonban, amint gyérülni kezd a frizura, már sokkal nagyobb szerepük lesz, hiszen rettentő zavaróak tudnak lenni. Főként látványban, ami miatt el kezdjük majd rosszul érezni magunkat, és amíg csak lehet, próbáljuk majd úgy fésülni meglévő hajzatunkat, hogy ezeket eltakarjuk vele.

A másik hasonló, zavaró apróság is ilyenkor jelentkezik, méghozzá az egyéb bőrhibák csoportja. Ide sorolhatjuk a makacs zsírcsomókat, pattanásokat, illetve egyéb szemölcsöket, foltokat. Iszonyatosan idegesítőek lehetnek, ha nem tudjuk őket elrejteni.

Végül, de nem utolsó sorban meg kell említenünk magát a fejformát, ami nem mindenkinél előnyös, ha központi szerepet kap. A frizurát is általában úgy választjuk ki – amíg megtehetjük -, hogy a fejformánknak megfelelő legyen, kinek mi az előnyösebb. Azonban, ha a hajhullás olyan mértékeket ölt, hogy ezt már nem tudjuk elkövetni, akkor szembesülnünk kell a ténnyel, hogy a fejformánkon bizony változtatni nem lehet.

Amikor megindul a kopaszodás, természetes módon először mindenki próbál azonosulni az új állapottal. Eleinte biztos a rémület, aztán pedig próbálunk úrrá lenni a helyzeten. Sajnos azonban  azt nem mindenki teheti meg, akár az ízlése, akár a fent említett és egyre inkább előjövő gondok miatt, hogy teljesen levágatja haját, és beletörődik a kopaszságba. A férfiak többségénél előforduló, öröklött jellegű hajhullás tekintetében pedig előbb utóbb ide kéne, hogy vezessen az elfogadás.

Azok számára, akiknek nem megy, és nem akarnak beletörődni a kopaszodás kellemetlenségeibe, a hajátültetés adja meg a tökéletes megoldást. Segítségével nem kell búcsút intenünk a hajzatnak, és ezzel együtt attól sem kell tartanunk, hogy az apró részletek eltakarása megszűnik.

 

A hajhullás okairól, a hajátültetésről és a többi lehetséges kezelésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Vonzó vagy taszító?

0 Komment

Arra a kérdésre, hogy „milyen az igazi?” a legtöbben rávágják, hogy a legfontosabbak a belső értékek. Persze ez szép és jó, de sajnos amellett, hogy újra egy elcsépelt mondatot hallhatunk, ráadásul csak félig takarja az igazságot. Ugyanis egyszerűen képtelenség elmenni a külső mellett, hiszen elsőként ez az, ami megfoghat valakiben.

Akármennyire is az a legfontosabb, hogy jól érezzük valakivel magunkat, hogy legyen humora az illetőnek, vagy éppen, ha arra van szükségünk, akkor egy csendes és odaadó társra találjunk, akkor is legelőször csak a küllem alapján lesz valaki vonzó vagy sem. Míg nem ismerjük meg jobban, olyan apró részletekből próbálunk tájékozódni, mint például: hogyan hordja a haját, milyen színű a szeme, milyen a mosolya, vagy éppen rágja-e a körmét.

Pontosan ezért ijednek meg annyira a férfiak, amikor kopaszodni kezdenek, hiszen a hajzat az egyik legfontosabb eleme kinézetünknek. Az öregedés jelei pedig nyilvánvalóan csorbíthatnak az összképen - legalábbis azt hisszük -, az pedig egyenesen kétségbeejtő, ha valaki már fiatalabb korában búcsút kell, hogy intsen hajzatának.

A korán jött kopaszság a férfiak többségében elindít egy félelmet, miszerint soha többé nem lehetnek már annyira vonzóak, mint előtte. Valószínűleg éppen ezért nem is lehetnek azok, hiszen az egyik legtaszítóbb tulajdonság az, ha valaki teljes önbizalomhiánnyal küzd. A többség tekintetében ugyanis nem a kopaszsággal van a probléma, hanem azzal, hogy ezt nem tudja az adott illető elfogadni, és úgymond „viselni”.

Pedig a legtöbb nő szerint sokkal inkább taszító az, ha valaki rágja a körmeit, vagy esetleg sörhasat ereszt, nem beszélve az orrból vagy a fülekből kilógó szőrszálakról. Az ápoltság tehát sokkal fontosabb, de a legnagyobb hangsúlyt még mindig a magabiztosság és az önelfogadás kapja. A nők többsége akkor vonzódik egy férfihoz, ha úgy érzi, az biztos lábakon áll, és ezáltal biztonságérzetet ad hölgy társának is, ami talán a legvonzóbb lehet a gyengébbik nem számára.

Azt azonban nem várhatjuk el senkitől sem, hogy egy olyan változást elfogadjon, amivel nem tud azonosulni. Ugyanúgy, ahogy a sörhas kialakulása ellen, bizony a kopaszodás ellen is tehetünk már. Az öröklött jellegű kopaszodásra biztos megoldást nyújt a hajátültetés, melynek segítségével elfelejthetjük a gyér fejtetőt, és magabiztosságot sugározhatunk. A többi már tényleg csak a belsőnkön múlik!

 

Látogasson el honlapunkra, és tudjon meg még többet a kopaszodásról, illetve annak kezelési lehetőségeiről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Vélemények a külvilágtól

0 Komment

Amikor valaki egy nagyobb, külső változáson megy keresztül, természetes, hogy az lelki átalakulást is okoz. Ha pedig a külsőnk mellett a kisugárzásunk is változik emiatt, akkor ténylegesen másképp hatunk majd a külvilágra is. Arra voltunk kíváncsiak, hogy pontosan hogyan?

A frizura az egyik legfontosabb része annak, hogyan nézünk ki, és mit árul el rólunk a külsőnk. Pontosan ezért szeretünk eljárni a fodrászhoz, és emiatt próbálunk mindig olyan hajviseletet választani magunknak, ami hozzánk illik. Nem csak a hölgyek számára kulcskérdés, hogyan hordják a hajukat, hanem bizony a férfiak is egyre inkább odafigyelnek erre.

Azonban mindent képes áthúzni, ha valaki elkezd kopaszodni. Márpedig a férfiak sajnos igen nagy részét érinti az öröklött jellegű kopaszodás, amire ráadásul igazi gyógyszer nincs, maximum késleltetni lehet a probléma súlyosbodását. Az egyetlen olyan megoldás ilyenkor, ami biztosan segít, az a hajátültetés, mely eljárás ráadásul végleges eredményt ad a beültetett részeken.

Aki nem tud azonosulni azzal, hogy kopasz frizurára váltson, és amellett dönt, hogy szakértő kezek segítségét kéri, annak a hajátültetés képes visszaadni azt a régi külsőt, aminek elvesztése súlyos lelki és önbizalmi gondokat indíthatott be. Ez a változás pedig mindenképpen pozitív.

Éppúgy, mint a külvilág véleménye is egy-egy ilyen átalakulásról. Hozzászólások és vélemények között lavírozva az esetek többségében mindenkitől bátorító és elismerő szavakat lehet látni ugyanis. Többször olvasható, hogy milyen csodás a változás, és minden, ami ezzel jár. A többség szerint a páciensek akár éveket tagadhatnak le az új frizurának köszönhetően, és a végeredmény egyszerűen mindenkit levesz a lábáról.

Persze akadnak olyanok is, akik felesleges pénzköltésnek tartják azt, ha valaki felveszi a harcot a kopaszodás ellen – általában ők azok, akik vagy nem tapasztalták még a hajgyérülés kellemetlenségeit, vagy azon szerencsések közé tartoznak, akiknek jól áll a kopaszság -, viszont a végkimenetelt ezek az emberek sem firtatják. A lényeg pedig abban rejlik, hogy mindenkinek arra kell törekednie, és arra kell áldoznia, amitől jobban érzi majd magát. Az biztos, hogy utána saját maga, és a külvilág számára is egy pozitív példa lesz.

 

Tudjon meg többet a kopaszodásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed