Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Itt a változás ideje!

0 Komment

A nők általában tavasszal vagy ősszel szeretnek beiktatni életükbe látványos változásokat, aminek talán az lehet az oka, hogy a természet is ilyenkor alakul át a legszembetűnőbben. Persze emellett szeretünk kifejezni némely változtatásokkal olyan mérföldkövek – szakítások, új kapcsolatok, munkahelyváltások– eljövetelét, melyek igencsak felforgatják amúgy is életünket.

Az ősz nem csak amiatt jó időszak arra, hogy alakítsunk életünkön, mert épp egy alapvető változás áll be mindenhol, hanem egyéb előnyei is vannak. Mi most azt fogjuk firtatni, hogy miért érdemes a hajátültetésbe is belevágni még most, ősszel.

Mivel a hajbeültetési eljárás után – mint minden más beavatkozást követően – természetesen számolnunk kell gyógyulási idővel, nem mindegy, hogy mikor szánjuk rá magunkat a műtétre. Az átültetett haj növekedése körülbelül három hónap után indul meg, a végleges eredményt pedig a 10.-12. hónapban láthatjuk majd. A HairHungary Klinikán végzett, tökéletesen kiforrott technológiának köszönhetően a gyógyulási idő nagyon lecsökkent, és az apró sebek teljesen láthatatlanokká válnak akár már az első hét után is, de legkésőbb 3 hét elteltével senki sem tudná megmondani, hogy bármilyen műtéten átestünk.

Viszont mindehhez nagyon fontos, hogy vegyük komolyan azt a pár szabályt, melyeket be kell tartanunk. Ha odafigyelünk a részletekre, akkor nagyon hamar bekövetkezik a tökéletes gyógyulás. Ilyen szabály például az is, hogy a hajátültetésen frissen átesett fejbőrt védeni kell az erős napfénytől, vagy az is, hogy fürdés közben vigyázzunk arra, ne érje víz a fejünket.

Éppen ezért jelenthet az ősz tökéletes időszakot arra, hogy belevágjunk egy ilyen műtétbe. Hiszen ilyenkor nem kell félnünk a napsugarak ártó hatásától és persze úszni sem támadna kedvünk. Ezen felül a hangulatossá varázsolt, mégis hosszú, őszi estéken sokkal kényelmesebb otthon maradni, és kivárni, hogy a lábadozás időszaka leteljen.

Mint tudjuk, a hajátültetés az egyetlen biztos megoldás az öröklött – és persze egyéb, mással nem gyógyítható – kopaszodás esetében. Míg a hölgyek ilyenkor szeretnek átesni egy kis frizura-átalakításon, addig a hajhiányban szenvedő férfiak miért ne dönthetnének úgy, hogy eljött az ideje számukra is a változásnak.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a HairHungary Klinika által kínált, lehetséges kezelésekről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed