AJÁNLÓ
 
09:00
2016. 09. 08.
Akármennyire is szeretnénk az ellenkezőjét, az idő bizony egyre csak halad, olyan nyomokat hagyva...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 09. 08.
Fiatal korban is általában az kell, ami nincs, így van ez a hajszínekkel is. Ha valaki szőke, az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 09. 08.
Az, hogy az idő múlásával nem csak a haj őszülése, hanem bizony a gyérülése is elkezdődik,...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 09. 08.
A depresszió érinti a fiatalokat és az idősebbeket egyaránt, nincs évszakhoz és különböző...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 09. 08.
Az idősödő halántéknál egy természetes folyamatként tekintünk az őszülésre, ami után a korhoz...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az őszülés férfias?

0 Komment

Ugyanúgy, ahogyan a kopaszság, az őszülés is lehet valakinél igazán férfias és szexi. Azonban nem tudunk ebben sem általánosítani, ugyanis bőven akadnak olyanok is, akik utálják már az első észrevehető ősz szálakat, és bármit megtesznek érte, hogy eltüntessék azokat.

Pontosan emiatt terjedt el például a hajfestékek és hajszínezők használata már férfiak körében is, ugyanis nem mindenki akar beletörődni a színét vesztő hajszálak megjelenésébe. Nem feltétlenül amiatt, mert ezzel megindul a félelem a fiatalság elvesztésétől, hanem sok esetben azért, mert egyszerűen nem tudnak azonosulni az új, kibontakozó hajszínükkel.

Rengeteg férfinál indul meg már nagyon korán az őszülés, szintén hasonlóan, mint a kopaszodás, ami sok esetben a serdülőkorban is elkezdődhet, de általában a 30-as éveikben éri el a legtöbbjüket. Természetesen a kettő nem jár együtt, sőt! Ismerünk olyan ősz hajúakat, akiket még idősebb korban sem fenyegeti hajgyérülés, és sajnos bőven akadnak olyan kopaszodók, akiknek még csak esélye sem volt arra, hogy hajszálaik őszülni kezdjenek.

Míg az őszülés problémáját egyszerűen tudjuk orvosolni, akár csak a haj színezésével, addig a hajhullásra nem éppen ilyen egyszerű a megoldás. Attól függően, hogy mi okozza a nagyobb számú hajveszteséget, próbálkozhatunk egyes kezelésekkel, vagy külső-, illetve belső szerek alkalmazásával is. Azonban, ha a fent említett, öröklött jellegű kopaszodásról van szó, akkor előbb-utóbb eljutunk a döntés elé, hogy a kopaszságot választjuk, vagy nem.

Ha nem akarunk beletörődni frizuránk elvesztésébe, akkor a hajátültetés az egyetlen végleges megoldás, ami azt az eredményt tudja biztosítani, amit újra látni szeretnénk a tükörben. A kiforrott technológiának köszönhetően ráadásul még olyan apróságokra is hangsúly kerül, mint például az átültetett hajszálak színe. Tehát - amennyiben persze a páciens nem teljesen ősz hajzattal rendelkezik -, ki lehet válogatni, hogy az átültetett szálak között ne legyen ősz hajszál. Mint ahogy eleve erős és egészséges hajszálak kerülnek kiválasztásra.

Azt tehát, hogy kinek mi áll jól, hogyan érzi magát vonzónak, saját magának kell eldöntenie. Ha valamilyen folyamat megindul hajzatunkat tekintve, van választási lehetőségünk mindig, és ha nem tudunk megbékélni tükörképünkkel, akkor tegyünk érte, hogy újra jól érezzük magunkat bőrünkben!

 

Ismerje meg jobban a hajbeültetési eljárást és a HairHungary Klinikát:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed