AJÁNLÓ
 
09:00
2015. 04. 21.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 04. 21.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 04. 21.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 04. 21.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 04. 21.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az énekes újra kopasz?

0 Komment

Előző hónapban jelent meg pár olyan fénykép, melyeken néhány ismert, magyar sztár kopasz fejjel mutatkozik gyerekekkel. A kampányt azért szervezték, hogy felhívják az emberek figyelmét az együttérzésre, az odafigyelésre és arra, hogy az egészségünk mekkora kincs.

A képeken olyan gyermekek láthatók, akik igen komoly betegségen estek át, és meggyógyulásukkal példát mutathatnak mindazoknak, akik küzdenek az egészségükért, és azoknak is, akiknek soha nem kellett átesni ilyenen, hogy becsüljék meg azt, hogy egészségesek lehetnek. Mindemellett központi szerepet kapott a mosoly, és a vidám életérzés, mely csak úgy árad a képekből.

A kampányban részt vett Vásáry André is, aki, mint tudjuk, Klinikánkon esett át hajátültetési beavatkozáson. Nem kell megijednünk, a gyönyörű hangú énekes frizurájával nincsen semmi baj, hiszen a résztvevő hírességeket csak elmaszkírozták a képek kedvéért. Mindennek célja az volt, hogy rávilágítást kapjunk az élet értelmére és fontosságára, valamint, hogy motivációt adjon azoknak, akik hasonló cipőben járnak.

A leukémia egy olyan formája a rosszindulatú rákos megbetegedéseknek, mely a vérképző sejtekből indul ki. Kezelése teljesen egyénre szabott attól függően, hogy milyen a kiterjedése és a leukémia típusa. Lehetséges kezelés a kemoterápia, a sugárterápia, a csontvelő-átültetés vagy biológiai terápia.

A sugárkezelés hatásairól már írtunk egy korábbi cikkben, melyből megtudhatjuk, hogy a haj kihullása szinte mindenkinél várható, és nem minden esetben nő vissza, vagy lesz ugyanolyan a frizura, mint amilyen előtte volt. Pontosan ezért lett a kopaszság ennek a kampánynak az egyik fő motívuma.

A lényeg, hogy az összetartás, a kitartás és az élni akarás elengedhetetlen ahhoz, hogy a gyógyulás útjára térhessünk, mint ahogy ezek a kis hősök a képeken. Akaraterővel és az élet szeretetével győzni lehet még az ilyen kilátástalan helyzetben is.

A gyógyulást követően pedig már foglalkozhatunk az esetlegesen fennmaradó mellékhatásokkal is, mint például hajzatunk visszaállításával. Amennyiben csak részlegesen nő vissza a kezelések után a frizura, tökéletes segítséget jelent a hajbeültetés, mely minden olyan kopaszsági problémára nyújt megoldást, melyre más lehetőség nem lenne.

Kép forrása: http://www.nlcafe.hu/sztarok/20150311/leukemias-gyermekekert-alapitvany-leukemia/

 

További információk a klinikáról és a hajbeültetésről:

HairHungary Klinika - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed