AJÁNLÓ
 
09:58
2014. 09. 02.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:58
2014. 09. 02.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:58
2014. 09. 02.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:58
2014. 09. 02.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:58
2014. 09. 02.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A várva várt, végleges eredmény

0 Komment

Azt, amikor eldönti az ember, hogy kopaszodása már olyan mértékű, hogy bizony fontos lépésre kell elszánnia magát, és azt, amikor körülbelül egy évvel a hajátültetési műtét után tükörbe tekint, bizony rengeteg különböző időszak köti össze, telis tele érzelmekkel, félelmekkel, bizakodással, reménykedéssel, majd egyre nagyobb megelégedéssel.

Az elmúlt hetekben végigkísérhettük cikksorozatunkban azon páciensek élményeit, akik meg is írták blogjaikban, hogyan mentek keresztül a hajbeültetési eljáráson és az azt követő időszakon. Most nézzük meg azt, mennyire voltak elégedettek a végleges eredménnyel, és hogyan vélekednek arról, megérte-e belevágni ebbe az egészbe.

„Látványos és hasznos volt a beavatkozás, mert legfeljebb annyit szoktak mondani akik nem ismernek:- kissé elkezdtél kopaszodni! Ám két éve már majdhogynem kopasz is voltam!” (RokkerZsoltti hajátültetése)

„A „régi” és „új” hajszálaim közötti különbséget nem lehet észrevenni, összefésülve is tökéletesen mutatnak egymás mellett, … azaz nem lehet egymástól megkülönböztetni őket. Ez nem olyan egyértelmű dolog, ugyanis sok múlik a beültetés minőségén, és ahogy az eredmény mutatja én ilyen műtétben részesültem a HairHungary-nél. Boldog vagyok, hogy minden ilyen szépen alakult!” (András hajátültetése)

„…az eredmény számomra tökéletes, elég ha csak megnézzük, honnan indultunk ;)” (Robi hajbeültetése)

„Még egy kicsit most is egy csodának érzem,mert ha nézem a műtét előtti képeket akkor ledöbbenek. Aki még bizonytalan azt csak bátorítani tudom, hogy vágjon bele és forgassa vissza az idő kerekét ,mert az eredmény mindent megér!” (Zoltán hajbeültetése)

A hajátültetés adta változások tehát mindenki életében pozitívan hatnak, hiszen nem csak új/régi frizurával lettek gazdagabbak, hanem egy olyan átalakulásnak lehettek a tanúi, amelyen saját maguk mentek keresztül. Az új külső, a beavatkozás tökéletessége meghozta a gyümölcsét, és ezt nem csak maguk a páciensek, de a környezetük is elismerően nyugtázzák. Azok pedig, akiknek esetleg újabb műtéten kell átesniük a tökéletes eredmény eléréséhez – ez magas fokú kopaszság esetén sokszor elengedhetetlen -, nyugodt szívvel, izgalommentesen és magabiztosan vágnak bele ismét, hiszen tudják, hogy ebből csak jó sülhet ki.

Ismerje meg jobban a hajátültetési eljárást, és a HairHungary Klinikán nyújtott magas szintű hozzáállásról olvasson hajbeültetési blogjainkban:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed