AJÁNLÓ
 
09:00
2015. 04. 02.
A hajhullás mindenki számára egy kellemetlen és főképp nem várt folyamat, akármikor és akármilyen...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 04. 02.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 04. 02.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 04. 02.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 04. 02.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A szteroidok világa

0 Komment

Sajnos a külsőségek egyre fontosabbak már mindenki számára, és sok esetben azért, hogy a külvilág tetsző szemekkel meredjen ránk, képesek vagyunk olyan drasztikus dolgokat művelni testünkkel, melyet aztán szervezetünk bosszul meg. Ilyen például a hirtelen fogyás, mely étkezési zavarokba mehet át, de ide sorolhatjuk a testépítést is, mely szintén sokszor nem ismer határokat.

Ahhoz, hogy az izomépítés gyors legyen, nagyon sok testépítő szed anabolikus szteroidokat. Emellett sok más sportág megszállottjai is alkalmazzák ezeket, hiszen fokozzák a teljesítményt, növelik a fizikai erőt és a koncentrációképességet is. Túlzott használatukkor azonban olyan negatív mellékhatásai lehetnek, melyekkel érdemes számolni még azelőtt, hogy valaki szteroidokat kezdene szedni.

A készítményeknek sajnos májkárosító hatásai lehetnek, emellett megváltozik a bőr minősége, verejtékezési zavarok léphetnek fel. Nőknél sok esetben férfiasodás figyelhető meg, például túlzott szőrnövekedéssel, valamint menstruációs zavarok is jelentkezhetnek. Férfiak esetében a fejbőrön szőrmentes területek alakulhatnak ki, vagyis kopaszodás indul meg.

Amennyiben bármelyik mellékhatást észleljük magunkon, azonnal abba kell hagyni az anabolikus szteroidok szedését. Ha időben észbe kapunk, akkor pár hónappal a készítmény elhagyása után minden visszaáll a régi kerékvágásba, de ez természetesen nem jelenti azt, hogy minden nyom teljesen eltűnik. Körültekintőnek kell tehát lennünk, és mérlegelni kell, megéri-e veszélyeztetni szervezetünk egészségét.

A hajnövekedés szintén visszanyeri normális ritmusát, ha abbahagyjuk a szteroidok szedését. Ebben azonban segítségünkre lehetnek olyan belső és külső készítmények, melyek segítik a hajhagymák regenerálódását, illetve tökéletes megoldást nyújthat a mezoterápiás kezelés is. Utóbbi nagy segítség lehet minden átmenetileg jelentkező hajhullás esetén, de természetesen vannak olyan esetek is, amikor a kopaszodás nem csak egy átmeneti kellemetlenség. A hajátültetés azonban lehetővé teszi, hogy még ilyenkor se adjuk fel a reményt, hiszen a kiforrott technológia képes visszavarázsolni régi frizuránkat.

 

Bővebben a hajhullásról és a lehetséges megoldásokról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed