AJÁNLÓ
 
09:16
2016. 02. 23.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:16
2016. 02. 23.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:16
2016. 02. 23.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:16
2016. 02. 23.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:16
2016. 02. 23.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A mágikus zöld tea

0 Komment

A zöld tea rendkívül sokoldalú, rengeteg pozitív hatással bír, és nem csak akkor, ha megisszuk. Nagyon sok kozmetikum összetevőjeként is találkozhatunk vele, főként a hajápolás terén, ami nem véletlen. Most megismerhetjük, milyen jótékony hatásai vannak fogyasztásának, illetve külső alkalmazásának egyaránt.

Mivel rendkívül gazdag C- és E-vitaminban, emellett gyulladáscsökkentő is, így egész szervezetünkre kifejezetten pozitívan hat, ha naponta megiszunk belőle egy csészével. Már ez is segítségére lehet hajzatunk állapotának, hiszen a fent említett komponensek elősegítik a hajhagymák egészséges működését, illetve a meglévő, esetleges gyulladásos problémákat orvosolhatják. Kifejezetten jó eredményt érhetünk el viszont frizuránkat tekintve, ha nem csak isszuk ezt a finom és jótékony italt, hanem hajunk öblítésére is alkalmazzuk.

Ehhez nem kell mást tennünk, mint elkészíteni a szokásos módon zöld teánkat, csak egyszerűen ne ízesítsük semmivel sem. Forrázhatunk zöld tea leveleket, de akár filteres módszert is alkalmazhatunk. Amikor már langyossá hűlt a tea, használjuk a rendes hajmosás után öblítőnek. Akár többször is elvégezhetjük ezt a fajta hajápolást, a hatás pedig garantáltan nem marad el.

Rendszeres fogyasztása melletti külső alkalmazása lágyabbá teszi a frizuránkat, és sokkal erősebb is lesz hajzatunk, hiszen a hajhagymák megerősödnek és biztosítva lesz egészséges működésük. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy minden hajzattal előforduló problémára segítséget jelenthet a zöld tea, de az biztos, hogy nagyon sok esetben megelőzhetünk vele akár nagyobb gondokat is.

Érdemes tehát kipróbálni otthon ezt a kettős hajerősítést, azonban, ha nagyobb mértékű hajhullást észlelünk magunkon, akkor ne kísérletezzünk, hanem egyből forduljunk szakemberhez. Lehetséges, hogy a háttérben meglapuló probléma kezelhető, és akkor ismét alkalmazhatunk házi praktikákat is hajunk regenerálásához. De az is előfordulhat, hogy az ok nem más, mint a genetika, ami sajnos nem orvosolható. Ugyan sok esetben késleltetni lehet, de megállítani, és főként visszafordítani nem. Ilyen esetekben csak egyetlen megoldás jelenthet biztos eredményt, méghozzá a hajátültetés.

 

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a lehetséges kezeléseket:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed