AJÁNLÓ
 
09:00
2015. 10. 27.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 10. 27.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 10. 27.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 10. 27.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 10. 27.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hajátültetés következményei

0 Komment

Mint tudjuk, a hajátültetés az egyetlen olyan biztos megoldást jelentő segítség, mely az öröklött kopaszodás esetén szóba jöhet. Próbálkozhatunk mindenféle kencével, samponnal és hitegető kezelésekkel, előbb vagy utóbb el fogunk jutni arra a pontra, hogy feladjuk a felesleges kísérleteket.

Azonban azzal, hogy számos próbálkozásunk kudarcba fulladt már, természetes, hogy bennünk van a félsz, amikor egy úgymond nagyobb fába vágnánk a fejszénket, és egy olyan beavatkozás mellett döntenénk, mely még reményt éltet bennünk. Természetes, hogy kétségeink vannak, és ezer kérdésünk is adódik hirtelen, de amikor végre megértjük, hogy ez az egyetlen lehetőség arra, hogy ismét ne önbizalom hiányosan nézzünk a tükörbe, akkor talán le tudjuk győzni a félelmeinket.

A hajátültetést eddig még senki nem bánta meg, ez talán az egyik legértékesebb indok arra, miért is vágjunk bele. Most összeszedjük azokat a következményeket, illetve eredményeket, melyek még inkább biztosíthatnak minket afelől, hogy kétségtelenül ez a legjobb döntés, amit meghozhatunk.

A hajbeültetés során saját, tarkótáji donorterületeinkről kerülnek át hajszálaink azon részekre, ahol nagyobb mértékben mutatkozik hajhiány. Mindenkinél személyre szabva kerül meghatározásra az, hogy hány hajszállal kell dolgozni, illetve hány alkalommal kell a tűk alá feküdni ahhoz, hogy a kívánt eredményt érhessük el. Ez természetesen attól függ, kinél milyen mértékben uralkodtak el a kopasz területek.

Mivel eredeti helyükön nem hat ezekre a hajszálcsoportokra az a férfi nemi hormon, mely a hajhullásért felelős, így új helyükön is ugyanígy fognak viselkedni. Ez azt jelenti, hogy a beültetett hajszálak tekintetében már nem kell félnünk attól, hogy újra szembekerülünk a kopaszodás rémével.

Ezen felül a mára tökéletesre forrott technológiának köszönhetően a műtéttel járó hegek annyira picik, hogy gyógyulás után teljesen láthatatlanok lesznek. Emellett pedig maximálisan természetes hatású lesz frizuránk, egyáltalán nem lehet megmondani majd róla, hogy nem maguktól nőttek oda azok a hajszálak.

A hajátültetés következményei közé tehát csakis a tökéletes eredményt, és persze az elégedettséget, a visszatért önbizalmat és a megújult, fiatalabb külsőt tudjuk felsorolni. Ha mégis akadnának még kétségek, olvassanak bele egy-egy blogba, melyeket hajbeültetésen átesett páciensek írtak.  

Bővebben a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed