AJÁNLÓ
 
11:24
2015. 11. 05.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
11:24
2015. 11. 05.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
11:24
2015. 11. 05.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
11:24
2015. 11. 05.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
11:24
2015. 11. 05.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A frizura meghatározó

0 Komment

Amikor a szépségtrendekről, divatról és frizurákról beszélünk, általában azt hisszük, hogy ez főként a nőket érinti. Pedig nem! A férfiaknál ugyanolyan fontos szerepe van annak, hogy milyen a megjelenésük, és mennyire figyelnek az apró elemekre, mint a hölgyeknél. Sőt! Egy férfi esetében sokszor nem is hisszük, mennyire lényegesek a részletek.

Ugyan a legtöbben szívesen kijelentjük, hogy a lényeg a belső, a lélek és a személyiség, de nem szabad áltatnunk magunkat azzal, hogy a külsőnknek nincs semmilyen szerepe. Hiszen maga a külsőnk is tulajdonképpen egy kifejező eszköz arra, milyenek is vagyunk belül, ráadásul egy ismeretlennél természetes, hogy elsőre a megjelenése alapján térképezzük fel a helyzetet.

A frizura szintén nem csak a nőknél áll a fontossági sorrend elején, ha a kinézetről beszélünk. A férfiak szempontjából ugyancsak nagyon meghatározó, milyen hajzatuk van és azt hogyan hordják. Éppen ezért az egyik legnagyobb probléma, ami nem is kevés fiatalembert érint, az a korai kopaszodás.

Ennek hátterében legtöbbször a genetika áll, ilyenkor öröklött kopaszodásról beszélünk. Ez a fajta hajgyérülés bizony gyakran már nagyon fiatal korban jelentkezik. Ez pedig gyökerestül változtatja meg a kinézetet, és ilyenkor dönteni kell, hogy beletörődnek a kopaszságba, vagy nem. Amennyiben valakinek jól áll a kopasz fej, az kicsit könnyebb helyzetben van, viszont akinek mindig is a hosszabb frizura tetszett, annak el kell kezdenie a küzdelmet.

Sokan próbálkoznak mindenféle módszerrel, kencékkel és hajnövesztő szerekkel, de aztán egy idő után mindenki rájön, hogy az effajta dolgok nem fogják megoldani a kopaszodás problémáját. Az öröklött kopaszodásra ugyanis csak egyetlen olyan segítség létezik, mely biztos és egyben végleges eredményt ad, méghozzá a hajátültetés.

Az eljárás már rengeteg kopaszodónak adta vissza elfeledett frizuráját, ezzel együtt régi kinézetét és persze önbizalmát is. Ha olyanba próbálunk beletörődni, amibe sosem fogunk tudni, az nagymértékben roncsolja önképünket, éppen ezért fontos, hogy kiálljunk magunkért, és hozzunk olyan döntést, mely minden szempontból segít rajtunk.

 

Ismerje meg jobban az öröklött hajhullás egyetlen megoldását, a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed