AJÁNLÓ
 
09:00
2016. 11. 17.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 11. 17.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 11. 17.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 11. 17.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 11. 17.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A férfiak rémálma

0 Komment

Az elhízás, az őszülés, vagy akár az impotencia is előkelő helyen szerepel azon a listán, amely egy brit kutatás eredményeit rögzíti abban a kérdésben, hogy mitől tartanak leginkább a férfiak az öregedés során. A kopaszodás azonban fölényesen győzött minden előtt, hiszen a válaszadók 94 százaléka retteg attól, hogy hajzata gyérülni és fogyni kezd.

Először talán furcsállható, hogy legtöbben a hajzat kérdését olyan problémák elé helyezték, melyek sokkal inkább érintik az egészséget. Azonban, ha mélyebben belegondolunk, bizony ennek is nagy súlya lelehet, hiszen a kopaszodás kialakulásával sajnos akár lélektani és önbecsülési gondok is elindulhatnak.

A külső szempontjából pedig központi szerepet tölt be az, hogy ki, milyen frizurát visel, éppen ezért, ha csorba esik a megjelenésen a kopaszodásnak köszönhetően, az nagyon komoly válságot is jelenthet annak, aki nem képes azonosulni az új kinézettel. Márpedig nem mindenkiről mondható el, hogy a nagyon rövid, vagy a teljesen kopasz fej előnyös lenne számára, holott előbb vagy utóbb ide lyukad ki mindenki, ugyanis a gyérülő frizura még inkább rosszul mutat egy hosszabban hagyott hajzatnál.

Míg azt gondoljuk, hogy a nők számára egy valóságos rémálom lehet a kopaszodás, bizony a férfiaknál is ugyanolyan tragédiát jelenthet. Saját önképük sérülhet, ha nem keresnek megoldást, márpedig a folyamatos kalap vagy sapkaviselés nem minősül annak. Az öröklött jellegű, sokszor nagyon hamar meginduló hajhullás esetén jobb, ha minél előbb teszünk az ügy érdekében valamit.

Aki a kopaszodás kezdetétől foglalkozik a problémával, bizony nagyon sokat tehet azért, hogy egy darabig gátat szabjon a folyamatnak, például olyan készítmények segítségével, mint a Follione termékek. Előrehaladottabb állapotban pedig meg kell fontolnunk a hajátültetés lehetőségét, hiszen ez a megoldás végleges segítséget ad a beültetett területeken.

A genetikai eredetű kopaszodást sajnos kikerülni nem lehet, viszont akkor is lehet tenni azért, hogy a külsőnk a régi maradhasson, ha már elindult a folyamat, és nincs visszaút. A hajbeültetés segítségével ugyanis van.  

 

Tudjon meg többet a kopaszodásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed