AJÁNLÓ
 
09:00
2017. 01. 24.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 01. 24.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 01. 24.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 01. 24.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 01. 24.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

2016-os árak a HairHungary-nél

0 Komment

A HairHungary Klinika most egy olyan kihagyhatatlan kedvezményt kínál fel, ami mellett nem szabad csak úgy elmenni, a folyamatosan emelkedő árak világában. A 2017-es évben várhatóan 20-27%-al fognak emelkedni a szépészeti és plasztikai beavatkozások díjszabásai, a hajátültetés viszont 2016-os árakon elérhető még januárban.

Ahhoz, hogy valaki ebben a kedvezményben részesülhessen, nem kell mást tennie, mint jelentkeznie a HairHungary Klinika koordinátorainál, és műtéti időpontot foglalnia január 31.-ig, majd később egy nyilvános blogon keresztül beszámolnia az átéltekről. Az így kapott 20% kedvezmény mellett további könnyebbséget adhat a részletfizetési lehetőség, illetve hosszú lejáratú egészséghitellel is kombinálható az ajánlat.

A sokakat érintő, öröklött jellegű kopaszodás problémájára tudjuk, hogy nincs olyan megoldás, melyet saját magunk tudnánk eszközölni. A hajátültetés azonban nem csak segít hajkoronánk visszaállításában, hanem mindezt úgy teszi, hogy többé nem kell tartanunk a beültetett részek kopaszodásától. Mivel az átültetett hajszálak ugyanúgy fognak viselkedni új helyükön, mint az eddigi donorterületükön, így nem fognak kihullani innen sem. Az eljárás ráadásul tökéletesen természetes eredményt ad, a gyógyulási idő után úgy fogunk kinézni, mintha sosem csapott volna meg a hajgyérülés komor és hideg szele minket.  

Ahhoz, hogy ez kivitelezhető legyen, természetesen professzionális eszközökre, és precíz, hozzáértő kivitelezésre van szükség. Éppen ezért nem tartozik az olcsó megoldások közé, ám, ha azt nézzük, hogy végleges eredményt ad, mindenképpen beláthatjuk, hogy megéri. Főként olyan kedvezményes konstrukciók mellett, melyet most januárban még bárki igényelhet. Érdemes tehát azonnal belevágni, és kiélvezni a kedvező feltételeket!

Tudjon meg többet a kopaszodásról és a hajbeültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed